Mutika Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 (popravljeno) in pri tem si mislijo "Zdravo, kolega - tudi tebe bom še 'prekontroliral, ti se le pripelji momo!" : ) Ti, maršalu, zlezi že vun iz svojih "drvarskih" cajtov, hm? :winkiss: Popravljeno April 13, 2008. Popravil Mutika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno April 13, 2008 Deli Objavljeno April 13, 2008 in pri tem si mislijo "Zdravo, kolega - tudi tebe bom še 'prekontroliral, ti se le pripelji momo!" : ) :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 No, v vseh letih vožnje, se ne spomnem, da kateri nebi odzdravo. In policaji - motoristi so praviloma korektni in alergični samo na nevarne, agresivne idiote, ki vozijo motor po pravilu tombole. Nikoli in nikdar nisem imel nikjer problemov z njimi. Mnogokrat je padla kaka simpatična kratka debata, včasih tudi kavica, predvsem pa pozitivno gledanje na moto sceno. Zato jih vedno pozdravim :yea2: . Praviloma tudi niso "inkasanti po krivici"...in dovolijo normalno tekočo vožnjo! To sm mislu! Je pa tko, zmeraj in povsod - ni pravila brez izjeme! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 in pri tem si mislijo "Zdravo, kolega - tudi tebe bom še 'prekontroliral, ti se le pripelji momo!" : ) :slap: No, v vseh letih vožnje, se ne spomnem, da kateri nebi odzdravo. In policaji - motoristi so praviloma korektni in alergični samo na nevarne, agresivne idiote, ki vozijo motor po pravilu tombole. Nikoli in nikdar nisem imel nikjer problemov z njimi. Mnogokrat je padla kaka simpatična kratka debata, včasih tudi kavica, predvsem pa pozitivno gledanje na moto sceno. Zato jih vedno pozdravim :yea2: . Praviloma tudi niso "inkasanti po krivici"...in dovolijo normalno tekočo vožnjo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 v svojih prvih km sem opazil da me pozdravijo (in vlada jih tud jaz) skor usi motoristi :yea1: in vsi pozdravljajo: stegnjen kazalec leve roke, ki `visi` dol z balanse tko da sem najprej mislu da mi neki kažejo :blink: bom tud jz tko pozdravlov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniTic Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Eh jaz kar vsem maham, razen če imam polne roke dela...potem vsaj s čelado malo pokimam.... Mi je kr fajn tole pozdravljanje. Ko se v avto usedem se mi zdi, da moram kar razmišljat, da ne maham motoristom izza volana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Zna bit mal kriza ,ce si z avtom ja :D Ceprov ko je lepo vreme je tolk folka,da imam levo roko pol fure v zraku :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Vedno več je na cesti nevzgojenih modelov (predvsem na SS motorjih), ki ne odzdravijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Vedno več je na cesti nevzgojenih modelov (predvsem na SS motorjih), ki ne odzdravijo. mene pa več SS-ov pozdrav kot pa čoperistov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 Opazil sem tudi, da mnogi pozdravljajo kar z roko na balanci in le dvignejo prste, kar je včasih težko opaziti, sploh pri kakšnih ščitnikih, pa pri nasprotem soncu. Včasih pa tudi sam opazim, da sem zamišljen in pozabim ali spregledam ali sem zaposlen z obema rokama. Če se la da, vsaj pokimam z glavo, najlepše pa je na ravnem odseku z lepo dvignjeno levico, ki jo držim vsaj 10-15 sekund, da se vseh 30 nasproti vozečih odpelje mimo. Sem se nehal sekirat če mi kdo ne odzdravi, vedno pomislim na možne vzroke (tudi nevzgojenost) pa se raje veselim tishih, ki pozdravijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 tiste,ki ne odzdravijo pozdravim......... :trance_33_sleep: s sredincem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tihii Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Vedno več je na cesti nevzgojenih modelov (predvsem na SS motorjih), ki ne odzdravijo. Verjetno je vzrok, da na SS motorjih "vedno ne odzravljajo" zaradi "težjega" načina vožnje.Po Mrfiju dostikrat srečas motorista, ravno ko gres v ovinek...prehitevanje...itd. Včasih pač ne moreš, si zaposlen z drugimi stvarmi.Okej ,lahko blendaš, pozdraviš z glavo, trobiš, včasih pa je tudi to nemogoče...Če se že zgodi, da osebno ne odzravim - pozdravim , da se odpeljem " s slabim občutkom " naprej... je bolje kot da tvegam padec ali karkoli drugega zaradi pozdrava ( spuščene balance... )... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Preveč se obremenjujete :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 res se obremenjujete ... js samo še mižikam ... pa z glavo tresem ... pa ne zato ker pozdravljam ampak, ker imam tok musko naglas :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sergejl Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Vedno pozdravim, če ne drgač pa mal pokimam. Neka vez med motoristi se mi je vedno zelo dopadla. Vrnil sem se iz potepanja po bivši Jugi. Razen lokalnih divjakov (v kratkih hlačah in s čelado v roki) večina pozdravila, pa tudi na parkingih stekla marsikatera prijetna in koristna debata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MonteCristo Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Vedno pozdravim, če ne drgač pa mal pokimam. Neka vez med motoristi se mi je vedno zelo dopadla. Enako. Pa lepo je, da to vez vzdržujemo. LP,MC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Vidim, da si jih še zmeraj kažete. Kot otroci... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 v nedeljo 4. maja okoli petih popoldan sem šel malo počivat na petrol v cerknici, ko sem ravno vstopil v prodajalno me je ogovoril neki motorist s katerim sem se zapletel v pogovor ravno okoli pozdravljanja med nami motoristi, no ker me je presenetil z zanimivim stališčem, bi se še kdaj pogovoril z njim na štiri oči glede tega, o njem pa vem samo to, da ima hornet 600 črne barve 2007 letnik ali 2008, zadaj je imel top case in šotor ali spalko svetlo modre barve, velik je tam nekje okoli med 185-190 cm, ker pa je prehitro odpeljal mu nisem vsega mogel povedat kar sem hotel, ali je bil mogoče kdo med vami takrat tam in je to bil ravno on ? vem boste rekli, da ga bo na takle način težko najti, pa bi poskusil najprej takole, da mi ne bi treba ravno dobit posnetek kamere na kateri se vidi registracija !!?? lp. Dadi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Danes ko sem sel z Vrhnike do postojne sem tudi srecal par motoristov,ki niso bili zainteresirani da bi odzdravili :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Meni je tud všeč tale pozdrav motoristov med sabo... sem opazla (kot sopotnica), da večina kar pozdravla in je res fajn, ko po dolgi vožnji med avti srečaš kakšnega motorista. No zdej bom jest tud motoristka, pa bom pozdravla vsakega motorista, ki ga srečam, če se pa kje na postanku srečamo pa še na kavico skočmo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Pozdravim zmeraj, že iz vidika bajkerske kulture, čeprav me je parkrat dobesedno minlo. Kja češ, denar dela svoje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 Meni je tud všeč tale pozdrav motoristov med sabo... sem opazla (kot sopotnica), da večina kar pozdravla in je res fajn, ko po dolgi vožnji med avti srečaš kakšnega motorista. No zdej bom jest tud motoristka, pa bom pozdravla vsakega motorista, ki ga srečam, če se pa kje na postanku srečamo pa še na kavico skočmo :) uff... to se boš pa mogla znat sam z eno roko vozit... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 Meni je tud všeč tale pozdrav motoristov med sabo... sem opazla (kot sopotnica), da večina kar pozdravla in je res fajn, ko po dolgi vožnji med avti srečaš kakšnega motorista. No zdej bom jest tud motoristka, pa bom pozdravla vsakega motorista, ki ga srečam, če se pa kje na postanku srečamo pa še na kavico skočmo :) boš častla praviš?? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 sem pozdravil, pozdravljam in bom pozdravil če je le to mogoče narditi varno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 prestrasenih je vedno vec. (dvignjenkazalesalimezinecnipozdravpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se