Skoči na vsebino

Bratski pozdrav

samo

Priporočene objave

Men se pa zadnjič prav fajn zdelo, ko me je pozdravu en enduraš pa en čoperist, pa čeprav sem bil v tistem fluorescentenm tepihu, ki ga avtošole dajejo. Na žalost imam tolko problemov z obvladovanjem motorja, da nism roke dvignu, sm pa z glavo pokimal, ha ha. Ko se osamosvojim avtošole, sem se odloču, da bom tut jst spoštoval motoristične običaje :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... Ko se osamosvojim avtošole, sem se odloču, da bom tut jst spoštoval motoristične običaje :closedeyes:

Najprej se navad po kolenu drajsat pa gumo kurt. :grim Do takrat boš le pičkin dim in nevreden odzdravljanja! Pa kakšen dober "gorenjski" video ti bo pomagal k slavi.

Lahko se pa seveda vpišeš tudi v vikend motoriste, ki se lomijo po cesti, a pozdravljanja pa buh ne daj spustit! Saj žegnanim se itak ne more n'č nardit.

Ta druga varianta je bolj easy, a ni tolk fancy.

Jaooo, kere buče! :slap:

Popravljeno . Popravil HHV
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najprej se navad po kolenu drajsat pa gumo kurt. :grim Do takrat boš le pičkin dim in nevreden odzdravljanja! Pa kakšen dober "gorenjski" video ti bo pomagal k slavi.

Lahko se pa seveda vpišeš tudi v vikend motoriste, ki se lomijo po cesti, a pozdravljanja pa buh ne daj spustit! Saj žegnanim se itak ne more n'č nardit.

kolk maš pa ti za povedat kle na forumu....me zanima če maš sploh kaj cajta za vozit se pa neodzdravljat pa take tvoje zadeve :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....me zanima če maš sploh kaj cajta za vozit se

Ima.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...me zanima če maš sploh kaj cajta za vozit se pa neodzdravljat pa take tvoje zadeve :rolleyes:

Se najde se. :grim

Drgač pa ob cesti stojim, pa cestakarje s krompirjem obmetavam. :kva1:

Pa olje s traktorjem po Rakitni polivam, (ne nalašč, pač pušča) glih dons grem spet gor hlode ven vlačt. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa olje s traktorjem po Rakitni polivam, (ne nalašč, pač pušča) glih dons grem spet gor hlode ven vlačt. :P

ok, ok :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe...stari moj...majo majo, čist za vse :krneki:

jst ga komi najdm za šiht pa kšno furo... :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

halooo ne se kregat....

Glede na to kolk motorjev je, bi blo boljš, da se pozdravljate(mo), ko kje stojimo.... takrat se pa nič kaj preveč noben ne pozna pa pozdravla. (so izjeme :worship: )

Res ne vem, v čem je fora, da se pelješ z eno roko, ker je čez vikend ogromno motorjev , ki jih srečaš.

Sej je lepa ta "pripadnost" in solidarnost.... samo, zdaj je pa tega res preveč. Nič ne rečem, za med tednom, ko je tega manj na cesti...vikendi so pa ..... ufff. Vožnja z eno roko.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene bi bilo že kar malo strah, če bi take izjave dajala :unsure:

btw: pa da se ti da izzivat ljudi po forumu :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nalep si gor na čelado ČUDAK, pa bo tvoj problem rešen, ane ... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolk si ti smešn tip - stand up comedy. Človk bi pomislu, da si superman, če ne kaj več. Ne boš verjel kje delam :naughty: . Upam, da se ne vidimo, bolje zate :winkiss: .

Pa veliko varnih kilometrov ti želim.

Edit: Da ne bo pomote. Ne delam v nobeni represivni ustanovi.

Popravljeno . Popravil bikez
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Duša uboga, ali pač ne ?

Se mi kar zdi, da moraš imet svetniški sij okoli glave, ko si že tolko dobrega storil za žvalce in moto kulturo ?!

Popravljeno . Popravil the JACK
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej verjetn bomo mi isti ko bo erekcija le še spomin...... scanje 6x na noč pa realnost

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne boš verjel kje delam :naughty: . Upam, da se ne vidimo, bolje zate :winkiss: .

:topic:

A ga boš pretepu?

Mu boš 'povedal, kar mu gre'?

Ga boš grdo gledal?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:topic:

A ga boš pretepu?

Mu boš 'povedal, kar mu gre'?

Ga boš grdo gledal?

Ah dej nehi no. Sem miroljuben človek. Če bo pristal tam kjer jaz delam, bo sam vedu, da ga je usral ali pa tudi ne. No, nekatere ne izuči nč. Pri nas mu bomo kvečjem pomagal. Tud če pljune v čelado ali nerga :winkiss: . Zadovoljen?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nalep si gor na čelado ČUDAK, pa bo tvoj problem rešen, ane ... :naughty:

Po mojem to ni rešitev. Nalepk in prepoznavanja si žele bolj takile wanna be racerji, ki si štopajo čase mimo naselij.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene bi bilo že kar malo strah, če bi take izjave dajala :unsure:

Kaj pa je narobe, če člowk po resnic pove? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...samogovori...

Ko preneha šlajsat hlode začne halucinirati :wacko:

Popravljeno . Popravil bikez
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...samogovori...

Nope! Vprašanja. Predvsem odgovor na tistega o moto kulturi me zanima.

Pa kaj preveč ga ne pričakujem. :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!