Skoči na vsebino

Bratski pozdrav

Priporočene objave

Objavljeno
....Predvsem odgovor na tistega o moto kulturi me zanima.....

Eh, to je neki v zvezi s kultiviranjem al kultivatorji se mi zdi :whistle:

Objavljeno
Eh, to je neki v zvezi s kultiviranjem al kultivatorji se mi zdi :whistle:

:worship: Gracias!

Objavljeno
tiste,ki ne odzdravijo pozdravim......... :trance_33_sleep: s sredincem..

Ma kaj pa vem... Zadnjic sem srecal dve skupini coperistov, mahal z roko po 10s pa nic, tko da sem na koncu pokazal nespodobni prst... In ravno zadnji mi je pa lepo pomahal.. Sem se hotu kar ne mestu obrnt pa se mu opravicit :)) Al pa lastniki Harleyev reagirajo na tak pozdrav? ;))

Janez

Objavljeno
Ma kaj pa vem... Zadnjic sem srecal dve skupini coperistov, mahal z roko po 10s pa nic, tko da sem na koncu pokazal nespodobni prst... In ravno zadnji mi je pa lepo pomahal.. Sem se hotu kar ne mestu obrnt pa se mu opravicit :) ) Al pa lastniki Harleyev reagirajo na tak pozdrav? ;) )

Janez

Čoper ni motor, zato te niso pozdravljali.

Objavljeno
Čoper ni motor, zato te niso pozdravljali.

Uf ratujete zajebani.... da ne bomo pogruntal koga se sploh lohk pozdravlja in kaj sploh je motor...

Objavljeno
da ne bomo pogruntal koga se sploh lohk pozdravlja in kaj sploh je motor...

To smo že obdelali.

Objavljeno
To smo že obdelali.

samo da ste :evilgrin:

Am a lahko samo zvem kdo je motem motorist, sa bom vedu pozdravljat :whistle:

Objavljeno

Jaz bi vseeno povedal, da tistemu, ki ga pozdravim in me ne odzdravi nazaj, vzamem pozdrav nazaj! :grim

Objavljeno

Včeraj srečal štiri motoriste, ki se niso glih omejitev držali-pa so bili štirje jezdeci v modrem. Kljub temu sem jih pozdravil, oni pa nič. Verjetno bi kaj kmalu dvignili roko, če bi ga "pržgal", al pa kaj...

Objavljeno
Včeraj srečal štiri motoriste, ki se niso glih omejitev držali-pa so bili štirje jezdeci v modrem. Kljub temu sem jih pozdravil, oni pa nič. Verjetno bi kaj kmalu dvignili roko, če bi ga "pržgal", al pa kaj...

Ko jih j....

Objavljeno
Am a lahko samo zvem kdo je moten motorist

Jaz sem pa res rahlo moten...

Objavljeno

jaz ko pa se pelem z 125-ko, me pa doben noče pozdravit...res pa je da zgleda kot malo predelan atx :D

Objavljeno

meni se zdi da je ze tolk motoristov da bi si kr eno umetno rokco na balanco prsraufau da ni treba vsak ovink roke dvigovat : > se posebej ce je bolj sport touring voznja :>>

Objavljeno
jaz ko pa se pelem z 125-ko, me pa doben noče pozdravit...res pa je da zgleda kot malo predelan atx :D

Daj gor širše gume :lol1:

Objavljeno

Danes me je na poti iz Litije proti Ljubljani bratsko pozdravil tudi POLICAJ na Deuvilli (al neki tazga) :worship:

Objavljeno
Danes me je na poti iz Litije proti Ljubljani bratsko pozdravil tudi POLICAJ na Deuvilli (al neki tazga) :worship:

Pozdravil tudi mene ob 6 in 10 :closedeyes: (zjutraj; peljam se iz nočne).Ampak z ;dukomente prosim in a ste kaj pil?Bova opravla en preizkus :headbang: :headbang: ,pokaže 0.00 a glej ga zlomka hoče videt še prvo pomoč in rezervne žarnice.Prva pomoč dobra(stara 4 l.iz Lojza) Za žarnice(pa pravim) nikoli slišal da jih moraš imet pa pravi, tudi vredu pa srečno vožnjo.

Objavljeno

Kako pa drugim nakažemo da smo videli policaja in da ga bo kmalu srečal tudi nasproti-se-vozeči motorist ?

Objavljeno
Pozdravil tudi mene ob 6 in 10 :closedeyes: (zjutraj; peljam se iz nočne).Ampak z ;dukomente prosim in a ste kaj pil?Bova opravla en preizkus :headbang: :headbang: ,pokaže 0.00 a glej ga zlomka hoče videt še prvo pomoč in rezervne žarnice.Prva pomoč dobra(stara 4 l.iz Lojza) Za žarnice(pa pravim) nikoli slišal da jih moraš imet pa pravi, tudi vredu pa srečno vožnjo.

Po zakonu je obvezna le prva pomoč. Žarnice niso del obvezne opreme za motocikle.

LP Darko

Objavljeno
Kako pa drugim nakažemo da smo videli policaja in da ga bo kmalu srečal tudi nasproti-se-vozeči motorist ?

Za druge ne vem. Jaz ga opozorim s kratka/dolga blendanjem po morsejevi abecedi.

Da ti povem primer:

pazi = kratka/dolga/dolga/kratka/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka

policaj = kratka/dolga/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka/dolga/kratka/dolga/kratka/kratka/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga

Kot pravim, jaz pač tako opozarjam... B)

Objavljeno

A to na mestu blendaš al med vožnjo, pa uspeš tko hitr vse to zblendat?

Objavljeno (popravljeno)
Za druge ne vem. Jaz ga opozorim s kratka/dolga blendanjem po morsejevi abecedi.

Da ti povem primer:

pazi = kratka/dolga/dolga/kratka/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka

pazi = kratka/dolga/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka

policaj = kratka/dolga/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka/dolga/kratka/dolga/kratka/kratka/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga

Policaj= .--.---.-....-.-..-.---

Pa zajebu si :P

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

Valjda med vožnjo, kako pa! Če si tako nesposoben, da ne zmoreš tega, to ne pomeni, da smo ostali tudi... B)

Objavljeno

Seveda uspe, če ima groma, ki mu dela kratka non-stop, pa samo blinka z dolgo :naughty: .

Pol nesreč "vapo" povzroči :whistle: .

Objavljeno
Pa zajebu si :P

Nemogoče. Kje? :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!