lasagna Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 ....Predvsem odgovor na tistega o moto kulturi me zanima..... Eh, to je neki v zvezi s kultiviranjem al kultivatorji se mi zdi :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 Eh, to je neki v zvezi s kultiviranjem al kultivatorji se mi zdi :whistle: :worship: Gracias! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 tiste,ki ne odzdravijo pozdravim......... :trance_33_sleep: s sredincem.. Ma kaj pa vem... Zadnjic sem srecal dve skupini coperistov, mahal z roko po 10s pa nic, tko da sem na koncu pokazal nespodobni prst... In ravno zadnji mi je pa lepo pomahal.. Sem se hotu kar ne mestu obrnt pa se mu opravicit :)) Al pa lastniki Harleyev reagirajo na tak pozdrav? ;)) Janez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 Ma kaj pa vem... Zadnjic sem srecal dve skupini coperistov, mahal z roko po 10s pa nic, tko da sem na koncu pokazal nespodobni prst... In ravno zadnji mi je pa lepo pomahal.. Sem se hotu kar ne mestu obrnt pa se mu opravicit :) ) Al pa lastniki Harleyev reagirajo na tak pozdrav? ;) ) Janez Čoper ni motor, zato te niso pozdravljali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 Čoper ni motor, zato te niso pozdravljali. Uf ratujete zajebani.... da ne bomo pogruntal koga se sploh lohk pozdravlja in kaj sploh je motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 da ne bomo pogruntal koga se sploh lohk pozdravlja in kaj sploh je motor... To smo že obdelali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PETARDA46 Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 To smo že obdelali. samo da ste :evilgrin: Am a lahko samo zvem kdo je motem motorist, sa bom vedu pozdravljat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Maj 22, 2008 Deli Objavljeno Maj 22, 2008 Jaz bi vseeno povedal, da tistemu, ki ga pozdravim in me ne odzdravi nazaj, vzamem pozdrav nazaj! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Včeraj srečal štiri motoriste, ki se niso glih omejitev držali-pa so bili štirje jezdeci v modrem. Kljub temu sem jih pozdravil, oni pa nič. Verjetno bi kaj kmalu dvignili roko, če bi ga "pržgal", al pa kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Včeraj srečal štiri motoriste, ki se niso glih omejitev držali-pa so bili štirje jezdeci v modrem. Kljub temu sem jih pozdravil, oni pa nič. Verjetno bi kaj kmalu dvignili roko, če bi ga "pržgal", al pa kaj... Ko jih j.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Ko jih j.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 Am a lahko samo zvem kdo je moten motorist Jaz sem pa res rahlo moten... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 jaz ko pa se pelem z 125-ko, me pa doben noče pozdravit...res pa je da zgleda kot malo predelan atx :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eXTReme13 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 meni se zdi da je ze tolk motoristov da bi si kr eno umetno rokco na balanco prsraufau da ni treba vsak ovink roke dvigovat : > se posebej ce je bolj sport touring voznja :>> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 jaz ko pa se pelem z 125-ko, me pa doben noče pozdravit...res pa je da zgleda kot malo predelan atx :D Daj gor širše gume :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 Danes me je na poti iz Litije proti Ljubljani bratsko pozdravil tudi POLICAJ na Deuvilli (al neki tazga) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno Maj 24, 2008 Deli Objavljeno Maj 24, 2008 Danes me je na poti iz Litije proti Ljubljani bratsko pozdravil tudi POLICAJ na Deuvilli (al neki tazga) :worship: Pozdravil tudi mene ob 6 in 10 :closedeyes: (zjutraj; peljam se iz nočne).Ampak z ;dukomente prosim in a ste kaj pil?Bova opravla en preizkus :headbang: :headbang: ,pokaže 0.00 a glej ga zlomka hoče videt še prvo pomoč in rezervne žarnice.Prva pomoč dobra(stara 4 l.iz Lojza) Za žarnice(pa pravim) nikoli slišal da jih moraš imet pa pravi, tudi vredu pa srečno vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Kako pa drugim nakažemo da smo videli policaja in da ga bo kmalu srečal tudi nasproti-se-vozeči motorist ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Pozdravil tudi mene ob 6 in 10 :closedeyes: (zjutraj; peljam se iz nočne).Ampak z ;dukomente prosim in a ste kaj pil?Bova opravla en preizkus :headbang: :headbang: ,pokaže 0.00 a glej ga zlomka hoče videt še prvo pomoč in rezervne žarnice.Prva pomoč dobra(stara 4 l.iz Lojza) Za žarnice(pa pravim) nikoli slišal da jih moraš imet pa pravi, tudi vredu pa srečno vožnjo. Po zakonu je obvezna le prva pomoč. Žarnice niso del obvezne opreme za motocikle. LP Darko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Kako pa drugim nakažemo da smo videli policaja in da ga bo kmalu srečal tudi nasproti-se-vozeči motorist ? Za druge ne vem. Jaz ga opozorim s kratka/dolga blendanjem po morsejevi abecedi. Da ti povem primer: pazi = kratka/dolga/dolga/kratka/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka policaj = kratka/dolga/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka/dolga/kratka/dolga/kratka/kratka/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga Kot pravim, jaz pač tako opozarjam... B) Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 A to na mestu blendaš al med vožnjo, pa uspeš tko hitr vse to zblendat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 (popravljeno) Za druge ne vem. Jaz ga opozorim s kratka/dolga blendanjem po morsejevi abecedi. Da ti povem primer: pazi = kratka/dolga/dolga/kratka/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka pazi = kratka/dolga/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka policaj = kratka/dolga/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga/kratka/dolga/kratka/kratka/kratka/kratka/dolga/kratka/dolga/kratka/kratka/dolga/kratka/dolga/dolga/dolga Policaj= .--.---.-....-.-..-.--- Pa zajebu si :P Popravljeno Maj 28, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 A to na mestu blendaš al med vožnjo, pa uspeš tko hitr vse to zblendat? Valjda med vožnjo, kako pa! Če si tako nesposoben, da ne zmoreš tega, to ne pomeni, da smo ostali tudi... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 A to na mestu blendaš al med vožnjo, pa uspeš tko hitr vse to zblendat? Seveda uspe, če ima groma, ki mu dela kratka non-stop, pa samo blinka z dolgo :naughty: . Pol nesreč "vapo" povzroči :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Pa zajebu si :P Nemogoče. Kje? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se