KNNMS Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Glej ga! "Fantičku" s harlijem je staro temo uspelo obudit. Pa je le neki dosegu Ne zastopim pa, da je že ene 10 tem odprl in tudi zaprl pa še kar ne gre... A bo treba cpp tudi ene tolkokrat predelat da bo spelal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 [resno] Kako pozdravite v isto smer potujoče enosledce, če so pred vami ali za vami? [/resno] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Huh s tem pozdravljanjem je ceu problem, zadnjič mi je motor pri štartanju ugasnu, kr sm človeku hotu odzdravt in to še v centru...ah kje, sploh mi ni blo nerodn . KNNMS, Ninč., igorkr in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 [resno] Kako pozdravite v isto smer potujoče enosledce, če so pred vami ali za vami? [/resno] Z nogo [resno] Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 [resno] Kako pozdravite v isto smer potujoče enosledce, če so pred vami ali za vami? [/resno] Če grem mimo, pol z nogo. Če me prehiti in on mene pozdravi (ponavadi z nogo) ga jaz z roko nazaj pa je. Moreš pazit da ko greš mimo ne brcneš prehitro, da ga v kak krompir ali oljke ne spraviš Lp Kolen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 vidm da resno tag ne pomaga :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 [resno] Kako pozdravite v isto smer potujoče enosledce, če so pred vami ali za vami? [/resno] v primeru B gre tudi z več stila: cikadina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 (popravljeno) Belaglava,to z nogo je resno,jaz tako pozdravim tudi v primeru da sem v takšnem položaju da je bolje imeti obe roki na krmili. Se pa po nekih nenapisanih pravilih ko vozite eden za drugim,seveda z primerno varnostno razdaljo z nogo nakaže tudi luknjo ali oviro na cesti! lp P.S. a se je madbiker že kej oglasu tuki Popravljeno April 21, 2014. Popravil Kmet2 Ninč., thumper in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Odvisno, kako hitro in kje grem mimo. Ce je dovolj prostora in majhna razlika v hitrosti, pozdravim z roko, v nasprotnem primeru z nogo ali pa z vsemi stirimi smerokazi. Lp Robert igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 jaz pa jezik kažem.... a to tut velja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 SLVR, igorkr, dondule in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 No eni se pa pač ne znajo obnašat :grrr SLVR in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamionar Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it :naughty: ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Kako pa nekomu nakažete da so policaji v bližinioz. na cesti, a takrat poblendate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Kako pa nekomu nakažete da so policaji v bližinioz. na cesti, a takrat poblendate? Takrat pa "pumpaš" z roko..... kažeš....."bolj počasi".... Ti ni še nobeden?? thumper, bosa, cikadina in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Za policijo se večinoma blenda ali pa z roko maha v smislu "počasi, nevarnost", torej z vodoravno iztegneno dlanjo mahaš navzdol. Jaz uporabljam še iztegnjeno nogo kjer je ovira na cesti in odpriranje/zapiranje zapestja za prižgan žmigavec. Še tole, če komu prav pride: Zivnorc, Scarlett, spaceback in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Jaz najvec uporabljam ta univerzalni znak, ki je znan po vsem svetu in povsod pomeni isto. osa rider, DAMI34, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Heh Mr. Bean varjanta . SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 V slabih 11 mescih kolkr sm motorsit, mi še ni nihče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KNNMS Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 V slabih 11 mescih kolkr sm motorsit, mi še ni nihče Kaj nihče? A pozdravil? To ti pa ne verjamem, razen če si doma v garaži na motorju sedel! :lol: 90% motoristov pozdravlja, pa ni vrag da si lih na tistih 10% napalil. :mellow: Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 Jaz najvec uporabljam ta univerzalni Maus-ov ridaški pozdrav, ki je znan po vsem svetu in povsod pomeni isto. Jst tud . . . . . .) .) .) Scarlett in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno April 21, 2014 Deli Objavljeno April 21, 2014 (popravljeno) Itak da vsi pozdravijo. No najde se kak zagrenjenec. Ne bom pozabil ko mi je nekdo na SS na ridah v tistem ostrem ovinku odzdravil čeprav je mel kr lepo hitrost v ovinku. Pa skor na tleh je bil. Svaka čast. Popravljeno April 21, 2014. Popravil bojevnik88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 Jst ne pozdravljam nobenga ker se bojim belanco spustit ker lahko odpade sam bejbe pozdravim s tretjo nogo DAMI34, Zivnorc in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 KNNMS ...... mišleno je bilo, da me še nobeden ni opozoru na policaje . Lepo to ko se tako med sabo pozdravljamo, ampak nekaterim se pa res čudim, ko ga prpiči v ali izza ovinka na puno, pa še pozdravt utegne z celo roko, svaka čast . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 Jst vse pozdravm, najraj pa tiste na GS-u, se pa še posebej potrudim da jim odzdravim z velikim SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se