SiR Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Pozdravljam vse, sploh ne držim več balance! :)
manjak Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Pozdravljam vse, sploh ne držim več balance! :) Jih čakaš na avtobusni, de se mim prpelejo :D
hotschko Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Poleti, v mestu, ko nas je kot smetja, pozdrav izklopim, ker je res tooo much ... izven mesta pa VEDNO, VSAKEGA ...
batzajla Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 jst poleg motoristov pozdravlam še mejhne otroke ki ob cesti stojijo pa motolje gledajo:) k so pol res veseli.pa seveda fletne punce :P
pero Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 jst poleg motoristov pozdravlam še mejhne otroke ki ob cesti stojijo pa motolje gledajo:) k so pol res veseli.pa seveda fletne punce :P Da fletno punco pozdravm ni treba da sm na motorju!!! :twisted: :P :oops: 8) :? :shock: :D Ciao,by Pero
hotschko Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 jst poleg motoristov pozdravlam še mejhne otroke ki ob cesti stojijo pa motolje gledajo:) k so pol res veseli.pa seveda fletne punce :P Ja ja majhne otroke tudi, punc pa rajš ne gledam, ker bi bil hitro BUUUMMM ... 8) :arrow:
Mustang Objavljeno Marec 16, 2003 Opozori Objavljeno Marec 16, 2003 Jaz v mestu ne pozdravljam, mam prevečkrat roko na sklopki. Je pa fajn rečt komu "živjo", kadar skupi čakava pri semaforju... Posebi če ima integralko in vidiš samo par začudenih oči ( :arrow: a jez tega modela poznam, al me kar tko brez veze pozdravla?!) :lol: Mi pa včasih že mal najeda, ko se nekje sparkiraš, pa ti pridejo kakšni čudaki (ne-motorsti) težit, se neki pogovarjat in morit v zvezi z motorji...
Max Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Poleti, v mestu, ko nas je kot smetja, pozdrav izklopim, ker je res tooo much ... izven mesta pa VEDNO, VSAKEGA ... No jst te 'smeti' kokr pac lohk pozdravim ali odzdravim tudi po mestu :wink: :D
SiR Objavljeno Marec 17, 2003 Opozori Objavljeno Marec 17, 2003 Moram pa priznat, da jaz tut v avtu ko sem včasih naključne avtomobiliste pozdravljam, za foro... Pa jim nič ni jasno, mi pa se v avtu rolamo po tleh :))) No, z mopekom si tega ne morem privošit 8) (rolanja po tleh that is...)...
Robert Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 jst poleg motoristov pozdravlam še mejhne otroke ki ob cesti stojijo pa motolje gledajo:) k so pol res veseli.pa seveda fletne punce :P Če mi otroci ob cesti mahajo jih tudi jaz nazaj pozdravim. Spomnim se občutka, ko sem tudi sam kot otrok pozdravljal motoriste in ko mi je ta odzdravil nazaj, sem kar zažarel od veselja. Zato mi je danes v veselje pozdravit otroka in mu tako polepšati dan, kot so meni nekoč lepšali dan danes že izkušeni ali morda že umrli motoristi. Slednjim, slava jim. Pozdrav od Roberta
Mustang Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Ej - a se skuteristi tudi med seboj pozdravljajo (npr. izven mesta, pa to)? Ga nisem nikoli imel, pa ne vem... 8) Jaz sem jih ene par pozdravil, pa mi ni niti eden odzdravil! (OK, priznam - vse sem pozdravil po pomoti :arrow: sem mislil, da so cestni :roll: )
Brrrm Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 So bili preveč šokirani, ko jih je resen motorist pozdravil. Se meni tudi to zgodi, da skuterju mahnem, odgovora od njih pa običajno res ni, kar pomeni, da se tudi med seboj v glevnem ne pozdravljajo (če se ravno osebno ne poznajo).
manjak Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 Ej - a se skuteristi tudi med seboj pozdravljajo (npr. izven mesta, pa to)? Ga nisem nikoli imel, pa ne vem... 8) Jaz sem jih ene par pozdravil, pa mi ni niti eden odzdravil! (OK, priznam - vse sem pozdravil po pomoti :arrow: sem mislil, da so cestni :roll: ) Pr nes se, za drugot pa ne vem :wink:
Mustang Objavljeno Marec 23, 2003 Opozori Objavljeno Marec 23, 2003 Najbolš je, ko gre mimo tebe skupina 20 ali več motorjev, pa misiš, da ti bo roka stran padla :) Jaz ponavadi pozdravim tudi, če sem sparkiran, pa mimo drvi kakšen motor. A to tut šteje? :P
dubi Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Jst pa zadnjic nism pozdravla motorista k me je pozdrav, glih prvih 3 km sm nardila z novim motorjem in se nism upala spustit balance. :oops: :oops: Zdej pa ni več panike, pozdrav.
Mačica Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 V soboto me je na poti iz SG na Ptuj en skuterist najprej opozoril nase z mežikanjem z lučmi. Ko sva bila v štric pa mi je tako na veliko mahal v pozdrav, da tudi če bi hotla, ga ne bi mogla ignorirat.
Grilzz Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Možno da te je hotel opozorit na radarsko kontrolo. :idea: :arrow: :wink:
manjak Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Jst sem pa zdej mislu enga pozdravt pa je dec tolk mim prgonu, de nisem mel cajta roko dvignt :oops:
SiR Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Jazt sem pa včeraj tolk mahal, da je blo veselje... Zato sem pa imel 15 minut zamude (3x PRESS) Ker ko jaz maham, noben tak ne maha, kot jaz maham :)
Max Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Jst sm dons mahal Macici... :D je sla iz mesta po Zaloski ob 15:55 mimo mene pa ni odzravla :cry: Sej vam povem sem bil v svoji piksni tak, da me ni vidla :oops:
Mustang Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Jst pa zadnjic nism pozdravla motorista k me je pozdrav, glih prvih 3 km sm nardila z novim motorjem in se nism upala spustit balance. :oops: :oops: Zdej pa ni več panike, pozdrav. Jaz pravim, da je varnost vedno na prvem mestu: če bi s tem ogrozila sebe ali pa koga drugega, ne smeš pozdravit :D Važno je, da si se lepo peljala in ga pozdravila v mislih. To tut šteje 8)
Mustang Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 Da še neki povem, kar sem danes videl (na Masarykovi v Ljubljani). Je en Road King (rdeč) zavijal levo, nasproti je pa pripeljal - mislim, da en Bmw - ki je Harleyju veselo pomahal, ko se je peljal mimo. Sem prav gledal tipa na Harleyu: kot zamrznjena faca, ki ne reagira. Tipično. Sej lahko, da je držal sklopko, ampak zaboga lahko bi vsaj trznil z eno obrazno mišico. Če bi se slučajno zgodilo, da kakšen tak bere tale forum imam sporočilo zanj: YOU GIVE HARLEY A BAD NAME! Period.
jozl Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Glede te teme se mi to najbolj dopade, ker se vsi motoristi na cestah vedno ali večinoma pozdravljamo, čeprav se sploh ne poznamo in tudi ne opazimo iza čelade. To je zelo pohvalno. Ker sem prvič sam izkusil, ko sem se začel voziti z motorjem in so me vsi pozdravljali in sem vsem nazaj vračal, tako da sedaj mi je to v navadi. Saj bi tudi iz avta ali traktorja pozdravljal motoriste, pa ni to taki občutek kot na motorju. Vsem hvala, ki ste tako prijazni na cesti.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se