RAF Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Ja res je, sva tko mahala, da se je kr prepih delal!!! :shock: :shock:
pero Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 V nedeljo prevozil 150 km. Srečal veliko motoristov, vsi pozdravili, vsem odzdravil :!: :D :!: Batzajla - do koliko km/h pa ušesa vstrajajo na čeladi :?: :twisted: :!: Nad 200km/h se avtomatsko zložijo(beri odpadejo)!!!! :D :D :D Itak pa kje si že vidu 'zajca' k se voz dvesto tko da se ni kej bat!!!! :lol: Ciao,by Pero
Gallus Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Videl zajca s hitrostjo 200 km/h :!: Ne vem točno ali na F1 ali na Indyu - ga je formula zbila :arrow: :!: Tako je vrjetno tudi z temi ušesi :twisted: :!: :twisted: :twisted:
Windsurf Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Saj ne, da bi bilo pomembno, pa vseeno: bilo je na DTM-u, posnetek z Eurosporta... verjetno pa se je zgodilo tudi kdaj in kje drugje. LP Windsurf
Gloga Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Za zacetek naj povem da sem lastnik skuterja, za to sem sam kriv-2leta nazaj ko sem imel se apn-a sem se posteno zabil v twingota(10cm lukne od prednjega ogledala do tanka, pa se del praga), ravno sem sparov za izpit a-kategorije, ter za en soliden motor, nakar je slo 300k sit za popravilo avta pa se za 70k sit sem se zadolzil pri fotru. Ce bi bilo vse po sreci bi trenutno imel ze izpit za neomejeno, tako pa nimam niti do 125 :( Skuter bi takoj zamenjal za 125eliminatorja ali pa 125daelim jajca(ostali so 2takt se pravi drazje vdrzevanje za katerega pa nimam zadostnega financnega stanja), ceprav gre pocaseje kot moj skuter, se lahko vsaj mirne duse pripeljes na morje ali pa kam drugam, brez da bi stalno gledal na stevec, pa tukaj je se prednost da se lahko pa cestah namenjenim motornim vozilom in po avtocestah vozis, s skuterjem je pac velik riziko. Glede pozdravljanja sem prebral celo debato in nisem najdel niti enega odgovora ki bi mi ustrezal.Res je da je skuterjev prevec(ok po mestih ko dreka), ampak vseeno ko me motorist ne pozdravi nazaj se pocutim uzaljenega, sicer nevem zakaj tocno, res da je veliko svabov tukaj naokoli, ki ne pozdravljajo, redko kdo od slovencev pozdravi. Zakaj se skuteristi(mopedisti)ne pozdravljajo-nimam pojma jst jih v relaciji bled-jesenice-ratece vsaj 3/4 poznam in jih redno pozdravljam. Ko sm se peljal s kolegovo 125gilero endurance(cestna-komj skp stala) relacija bled-bohinj jezero, mi so mi pozdravil vsi motoristi, spet nevem zakaj ampak tak obcutek dobis da se z vecjim uzitkom peljes in se imas za nekoga. Za zakjucek pa naj samo se povem, da nisem mislil s tem NIKOGAR uzalit, povem samo svoje mnenje, ko bom malce starejsi(ali pa ko bodo finance boljse) grem takoj delat izpit a kategorije pa dobil tiste uzitke za katere sem bil prikrajsan toliko let.. p.s. Ce vas kaksen rumen skuter(ja z veliko prednjo lucjo) na relaciji:bled-jesenice-ratece pozdravi, me prosm ne garbat, gremo raje skupaj na pivo! lp
Brrrm Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Moram priznati, da skuterjev v naprej res ne pozdravljam, če pa on mahne z roko, mu z veseljem mahnem nazaj. :) Se bom moral malo več po Gorenjski voziti, da ti naredim kaj veselja. B) :) Za vsak slučaj pozdravi prvi :D
marijan Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 kot pravi brrrmmm pozdravi prvi, kajti prav bedno se počutim, ko pozdravim skuterista pa se ta obrne stran. :D
Manu Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Jest pa zadnje cajte še kolesarje pozdravljam :o , ker se zmotim :unsure: in potem me vsi mal čudno gledajo :blink: ...... Danes zjutraj, ko sva šla z avtom v službo, je pa na križišču pri semaforju v Logatcu, kjer zdaj nekaj popravljajo, čakal en čoperist na zeleno luč in sem mu kar iz avta ven pomigala z glavo :o ... Pol me je pa fifty čudno gledal... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;)
fifty Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Jest pa zadnje cajte še kolesarje pozdravljam :o , ker se zmotim :unsure: in potem me vsi mal čudno gledajo :blink: ...... Danes zjutraj, ko sva šla z avtom v službo, je pa na križišču pri semaforju v Logatcu, kjer zdaj nekaj popravljajo, čakal en čoperist na zeleno luč in sem mu kar iz avta ven pomigala z glavo :o ... Pol me je pa fifty čudno gledal... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ;) ...zato ker si ga pozdravila z miganjem glave :huh: ne pa roke B) Sicer pa priznam: če mi nasproti pripelje kolona motoristov, se mi leva roka kar sama dvigne z volana :D
greenninja Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Včeraj relacija MB-MS in kontra. Kar nekaj motoristov, vsi pozdravili in odzdravili; razen unih, ko jim na beemvejih piše POLICIJA.. hmmm... čudno no; glede na to, da se mi je v soboto en celo z loparčkom pozdravlal in me povabil na klepet.. <_< Pozdravljanje skuteristov.. Seveda, zakaj pa ne, saj smo tudi mi tako začeli; ampak le ko pozdravi prvi. Res malo bedasto zgleda, ko se na 200 in več kilski kravi skoraj zvrneš v križišču (joke ljudje, joke..) , ko skušaš enga na brenčaču pozdravt, smrkavec se pa pol še vstran obrne.. :rolleyes:
eliminator Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Jz bi pa tuki zdej pozdravu vse, ki me poznajo, pa našo razredničarko 4.a razreda oš... :P :lol: :lol: :lol: lp
erick Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Jst pozdravljam samo iz avta :huh: ...for now, sj bo motor tud :D :P . Sam je pa problem ker se avtov ne opazi :unsure:, jih je preveč...Pa še težko se vidi notri v avto kaj voznik počne...če res nisi pozoren, tako da razumem, da sem malo bolj neopazen :huh: . :P :P V tej vročini :blink: se pa ne vozim z odprto šajbo B) :P
Mustang Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Jaz - po pravici povem & nočem nobenega užalit - iz dna srca sovražim skuterje (sori, spidi). Zgledajo mi nagravžno, smrdijo k svina in naj-naj-naj hujše zlo je tisti ogaben zvok. Ampak OK. Še bolj me pa razpizdi, ko gredo trenirkarji brez čelade z mano tekmovat po Ljubljani, kar zgleda tako, da izsili prednost pred mano, da moram pol bremzat. Point vsega tega je - Ne pozdravljam skuteristov avtomatično, ker mi jih gre velika večina ful na živce. Če pa me kakšen pozdravi, sem pa ponavadi tako presenečen in nepripravljen, da ne utegnem pomahati z roko. Ampak kot je bilo že napisano: če pozdravi prvi, pozdravim nazaj. Ne me pa zdaj za jajca stiskat, da sem baraba ker dajem vse skuteriste v isti koš. Govorim o splošnem vtisu. Npr. spidi je zame car. Kdo si še upa na tako relacijo s skuterjem? Taki so pa res vredni pozdrava in orenk čaše piva.
Thundercat Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 tebi se pa ni za zamerit...kaj misliš s tem da smrdijo k svina...a skuteristi al skuterji..... :D
Mustang Objavljeno Junij 17, 2003 Opozori Objavljeno Junij 17, 2003 tebi se pa ni za zamerit...kaj misliš s tem da smrdijo k svina...a skuteristi al skuterji..... :D Ponavadi so tisti skuteristi brez čelade, z lasmi polizanimi totalno nazaj čez glavo in v trenirkah čist politi z nekimi poceni kolonjskimi :D Ampak mislil sem na vonj skurjene mešanice olja in bencina, ki jim prdi iz trikrat naprej in nazaj zavitega auspuha. Fuj! <_< But that's just me.
SPIDI Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 Vsi ki ste v dilemi al bi pozdravljal skuteriste ali ne. Pozdravljajte tiste, ki so v opremi, če vas pa ne pozdravjo nazaj se pa ne sekirat ker so bili itak tolko presenečeni, da še ene pol niso pokapiral da je res. :o Ko je mene kdo pozdravil sem bil še cel dan čist happy, samo malo mi je vseskupaj grenila misel da je bilo pomotoma. :) Ko sem imel na testu MX50 so pozdravili vsi, (zanemarimo tist % ki nikogar ne pozdravi) ki so prišli naproti, pa nihče ki me je prehitel. Ja rumena tablica dela čudeže. :angry: :( :blink: :ph34r: Pa zanimivo izgleda ko pozdravljam kakega motosvetovca, on pa samo butasto gleda, kaj se dogaja temu skuteristu. Nazadnje maham TT in Mustangu tolk da sem skor z mopeda padu, njim dvema pa nič jasno. A pozdravla pa sta nazaj. :P :P :D :D :D
kekec III Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 Jz bi pa tuki zdej pozdravu vse, ki me poznajo, pa našo razredničarko 4.a razreda oš... :P :lol: :lol: :lol: lp Eliminator, sedi, minus dve, pa mati naj pride v šolo... tvoja razredničarka iz 4.a razreda OŠ Franc Rozman Stane.....
Domi Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 tvoja razredničarka iz 4.a razreda OŠ Franc Rozman Stane..... .... da ni bla to Vebletova slučajno? :rolleyes: :(
pohajač Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Opažam , da večina ljubljančanov na primorskem ne odzdravlja. :angry: ZAKAJ?
Gallus Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Opažam , da večina ljubljančanov na primorskem ne odzdravlja. :angry: ZAKAJ? Ker so ljubljančani :lol: ;) :lol: B) :lol: ;)
J Objavljeno Junij 24, 2003 Opozori Objavljeno Junij 24, 2003 Opažam , da večina ljubljančanov na primorskem ne odzdravlja. :angry: ZAKAJ? Hmm, Zanimivo! A ti za vsakega, ki te ne odzdravi pogledaš v špegu, da vidiš od kje je? Btw, a imaš kakšno majhno črno belezkico, kjer si vse te zapišeš? Jaz jo sicer mam :P sam za druge stvari! Ma saj pozdravljajo, daj jim "a bit of slack"-so iz prestolnice veš? ;)
hotschko Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 (popravljeno) Opažam , da večina ljubljančanov na primorskem ne odzdravlja. :angry: ZAKAJ? kwa s reku ? ;) :D ... mačka speku ... pozdravljam vse, odzdravlja velika velika večina ... če sem pa sredi ovinka, včasih tudi ne pozdravim B) :rolleyes: ... na tvojem mestu nebi preveč posploševal ... Popravljeno Junij 25, 2003. Popravil hotschko
Black Knight Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Jaz sem enkrat pozdravu enga ata na Harley-u na črpalki,pa se je dec stran obrnu...sorry ata ampak mam keša sam za yamaho...
pohajač Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Opravičilo vsem prizadetim! :rolleyes: Tisti k**ci , ki ne odzdravljajo tega verjetno tako al tako ne berejo Caffe racerji
Guest 1 Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 (popravljeno) Opažam , da večina ljubljančanov na primorskem ne odzdravlja. :angry: ZAKAJ? Ker so ljubljančani :lol: ;) :lol: B) :lol: ;) yes sm iz Lj pa sm na Primorskm pozdraulu pa Primorci NISO odzdraulal ... hmmm ... priznam - lohka so bli Štajrci na Primorskm - al pa Dulenci - al pa Gurenci - mugoče Lublančani - al pa k'r eni zdej yes udzdraulam - pa je nodilemapress :D :D :D :D Popravljeno Junij 26, 2003. Popravil 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se