FalcoR Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 Zanima me ce kdo na gorenjskem ali v Ljubljani prodaja arrow izpuhe in dele. A je bil kdo že kdaj v Top Moto trgovini v Celju in kakšni se Vam zdijo? LP, FalcoR
Brrrm Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 Bil v TopMoto v Celju. Kar koli sem iskal (jakna, cevlji, sprednja torbica (za na vilce), kljucavnica z verigo), niso imeli. Pa tudi cez deset dni, ko bo zagotovo tu, ker je že na poti ali celo na carini, ne. In to 3x, za vsak zgoraj našteti predmet posebej (razen kljucavnice, ki je sploh ne bodo imeli, kake boljše, so imeli bolj klump za bicikline). Sicer pa v njihovi trgovini prodajajo najbolj "fajn" robo pod soncem = majckeno pomanjkanje samokritike, ali vsaj skromnosti. Brrrm Edited by - Brrrm on 15/06/2001 13:09:07
FP Objavljeno Junij 15, 2001 Opozori Objavljeno Junij 15, 2001 @FalcoR: Ubod Akrapovica! @Brrrm: Moj prjatu je v TopMotu narocu škorne in rokavice. Oni so jih mogl pri zastopniku narocit, so ble na mej itd. Zdej so mu vrnil, ker naj bi v kretkem kapituliral (tko se govori).
FalcoR Objavljeno Junij 16, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2001 Sej ne mislim auspuhov kupovat tam samo cip bi rad za RSV Mille (ker je od arrowa eden ta najboljših za ta motor) Zgleda da ga bom moral kar preko interneta narociti. LP, FalcoR
easyrider Objavljeno Junij 18, 2001 Opozori Objavljeno Junij 18, 2001 quote: Zanima me ce kdo na gorenjskem ali v Ljubljani prodaja arrow izpuhe in dele. A je bil kdo že kdaj v Top Moto trgovini v Celju in kakšni se Vam zdijo? LP, FalcoR Vombergar v Kranju (Britof 190), tel. 04/2342600 - imajo Arrow - klici lp Easyrider
peco Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 Zivjo. Kaj kej mislte o izpuhu Arrow. Predvsem me zanima kaksn zvok ima-npr. v primerjavi z Leo Vince al pa Akrapovic.
hotschko Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 Zivjo. Kaj kej mislte o izpuhu Arrow. Predvsem me zanima kaksn zvok ima-npr. v primerjavi z Leo Vince al pa Akrapovic. po mojih opažanjih je primerjava zvokov takšnale: Leo Vince: globok zvok, ne preveč rezek in tišji od ostalih dveh pri visokih obratih Arrow: bolj "odrezav" kot leo vince in precej glasen že v nizkih obratih, pri visokih pa "tečen" Akrapovič: dober dirkalni zvok ... manj globok in bolj definiran kot Leo seveda zgoraj primerjam racing variante izpuhov ... Leo ima še prednost, da kupiš street legal lonec, ki ga lahko homologiraš in z enominutno predelavo spremeniš v racing ... B)
peco Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 po mojih opažanjih je primerjava zvokov takšnale: Leo Vince: globok zvok, ne preveč rezek in tišji od ostalih dveh pri visokih obratih Arrow: bolj "odrezav" kot leo vince in precej glasen že v nizkih obratih, pri visokih pa "tečen" Akrapovič: dober dirkalni zvok ... manj globok in bolj definiran kot Leo seveda zgoraj primerjam racing variante izpuhov ... Leo ima še prednost, da kupiš street legal lonec, ki ga lahko homologiraš in z enominutno predelavo spremeniš v racing ... B) Sej ta sistem za prehod iz homologiranega v racing varjanto mata tut Akrapovič in Arrow. Sam kaj si pa s tem mislu "odrezav" in "tečen" zvok.
Thundercat Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 Sam kaj si pa s tem mislu "odrezav" in "tečen" zvok. osebna interpretacija....
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 21, 2004 Opozori Objavljeno Januar 21, 2004 ker nimam dosti iskusenj ti ne znam primerjat izpuhov med seboj lahko pa pritrdim da zna bit arrow racing pri visjih obratih/hitrostih nadlezen se posebej ce se dalj casa vozis, ampak za frajerisat po mestu je pa taprav :yea2: P.S. jez sm kr original nazaj gor dal........ze imam punco :lol1: :OK: :004 Žan96 1
pjotr Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Kaj pa Wings izpuhi? Za mojga SV-ja pride par Akrapotov cca 200k sit, Wings pa je glih polovico cenejši. Ali ga lahko z nakupom Wings izpuhov kej pihnem? Ali ima kdo izkušnje z izpuhi Wings? Kar pa se tiče tehničnih pregledov, samo 8 vijakov in imam spet original izpuhe. lp, Pjotr.
Ice Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 in naslov teme je? obstaja (ce se ne motim) tema o primerjavi med razlicnimi izpuhi. is it me or.........?! :doze:
pjotr Objavljeno Januar 30, 2004 Opozori Objavljeno Januar 30, 2004 Jes Elbarto, Ishould tell you this only once... Kako, sta že kupila motorček? lp, Pjotr.
HOMAR Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 (popravljeno) Zivjo. Kaj kej mislte o izpuhu Arrow. Predvsem me zanima kaksn zvok ima-npr. v primerjavi z Leo Vince al pa Akrapovic. Če se voziš dalj časa z manšo hitrostjo - skupinski izlet skupaj z čoperji, potem te od bobnenja boli glava. Če se pa voziš po svojih norijah, pa ga sploh ne slišiš. Jasno da v koloni za mano tud noče noben vozit. Pravijo pa da je zelo močan, bobneč zvok. Lahko ti posnetek pošljem na tvoj EM Popravljeno Februar 9, 2004. Popravil HOMAR
peco Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Če se voziš dalj časa z manšo hitrostjo - skupinski izlet skupaj z čoperji, potem te od bobnenja boli glava. Če se pa voziš po svojih norijah, pa ga sploh ne slišiš. Jasno da v koloni za mano tud noče noben vozit. Pravijo pa da je zelo močan, bobneč zvok. Lahko ti posnetek pošljem na tvoj EM Sej zej sem sicer ze kupu auspuh sam gunga tvojga posnetka bi biu pa vseen vesel.
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 tole je blo vcasih na mojmu, bom vidu ce bo ratal se zvok zraven prlepit :hmm: Dsc00674.mpg
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Dela!!!!! Evo se ene (kle se samo slisi, videt ni nic, razen mojga atija v hrbet :D ) Dsc00671.mpg
peco Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 Hvala ti. Sam zvok pa ze kr mau na coperja potegne.
HOMAR Objavljeno Februar 12, 2004 Opozori Objavljeno Februar 12, 2004 Peco ! Ker sem aberveznik - začetnik, boš še malo počakal, da spravim ta zvok gor, da ga boš potem lahko slišal.
bajsi Objavljeno Maj 16, 2005 Opozori Objavljeno Maj 16, 2005 XJR in Arrow - baje ima nekdo to pri nas že montirano, za vsako uporabno informacijo častim pijačo! LP Bajsi
Port Folio Objavljeno September 7, 2007 Opozori Objavljeno September 7, 2007 Kje se da kupiti ARROW (v Slo.)?
brembo Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 lep pozdrav..mene pa zanima kje se da vidt cenik arrow izpuhou kak link bi biu dobrodošel..zanima me predvsem za husqvarno sm 510r hvala
Gixxer Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 lep pozdrav..mene pa zanima kje se da vidt cenik arrow izpuhou kak link bi biu dobrodošel..zanima me predvsem za husqvarno sm 510r hvala tud jaz sem ze nekaj iskal, samo "slovenskih" cenikov zal ni, v tujini je pa itak vse malo drazje...najboljse je, da poklices Vomberger-ja...
Port Folio Objavljeno Oktober 7, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2007 tud jaz sem ze nekaj iskal, samo "slovenskih" cenikov zal ni, v tujini je pa itak vse malo drazje...najboljse je, da poklices Vomberger-ja... Dej gor cenik pa tudi, če je za druge trge !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se