poggy Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 Kakšne so pa vaše izkušnje z Arrow izpuhi?
siks Objavljeno Julij 30, 2013 Opozori Objavljeno Julij 30, 2013 dark line sem mel na cb1000r, pa je bil brez killerja za moje pojme glih prav glasn. pa avstrijski policaji so mi 2x preverili ali je dejansko preglasn. :grrr
krucymucy Objavljeno Julij 31, 2013 Opozori Objavljeno Julij 31, 2013 dark line sem mel na cb1000r, pa je bil brez killerja za moje pojme glih prav glasn. pa avstrijski policaji so mi 2x preverili ali je dejansko preglasn. :grrr Jaz tudi, ampak sem imel poleg tega tudi decat gor in je bil brez db killer preglasen. Z malce predelanim db killerjem je bil ravno pravi.
siks Objavljeno Julij 31, 2013 Opozori Objavljeno Julij 31, 2013 Jaz tudi, ampak sem imel poleg tega tudi decat gor in je bil brez db killer preglasen. Z malce predelanim db killerjem je bil ravno pravi. ja brez kata je pa ziher preglasen. sam pol z killerjem se pa ne vidi tk lepo dol v ror.....
audia8 Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Arrow izpuh sem imel na Yamahi YZF600 Thundercat in moram napisati, da je bil zvok res super.Prilagam slikico.
matgo Objavljeno Februar 1, 2016 Opozori Objavljeno Februar 1, 2016 Ojjj,,,, rabu bi katerkol TÜV/ABE za homolgacijo Arrow izpuha....če ga ima kdo in bi mi ga bil pripravljen posodit za kašen dan ali dva bi mu bil izredno hvaležen.....kontakt prek PM,,,, Hvala....
ProdriveR Objavljeno November 21, 2017 Opozori Objavljeno November 21, 2017 Če kdo kupuje, ima sedaj možnost dost pocen dobit izpuh. https://www.honda-as.com/motorji/novice/arrow--40 Me zanima, kako to ,da ne bojo več zastopniki?
Rubuz Objavljeno November 30, 2017 Opozori Objavljeno November 30, 2017 Jaz sem jih kakšne 3 mesce nazaj kontaktiral glede izpuha za Yamaho in so mi že takrat povedali da končujejo poslovanje, ker je Arrow hotel prodajati samo še velike količine, ki jih pa AS ne želi kupiti, ker ni tako velikega povpraševanja. GoBobi 1
sayo Objavljeno Januar 23, 2020 Opozori Objavljeno Januar 23, 2020 A kdo ve kje v SLO se da kupit ARROW "auspuh" ???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se