stuhec Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 Ja sej tudi js sm čudno pogledal ampak je bila zvita...deformirana!! od tega da si gas tisu ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 to je pa renault veš use je možno :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 to je pa renault veš use je možno :P :D :D :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 Res so najbolj kritični prvi tedni, meseci, ko narediš izpit. Pri meni je bilo isto. Nekdo me je na tistih nekaj vožnjah res čuval. Zdaj mi niti na kraj pameti ne pade, da bi ponovil kaj takega. Pa varno in srečno vožnjo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 2, 2006 Deli Objavljeno Marec 2, 2006 jst ko sm nardil izpit za H kat. sm mislu da sm mali bogec :krneki: pol se pa počas skuliraš ko prideš enkrat u tako situacijo da se že vidiš kot angelček na nebu :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr_lunatic Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 od tega da si gas tisu ?? No ja avto je star skoraj 10 let, bivšo voznico poznam in ga ni šparala, pa še js sm nabijal gas kolkr se je dalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 Jah ta divja narava je res problem. Js sm takšne divje narave...najprej sem vozil umirjeno in počasi pol pa so me že začeli srbeti prsti na nogah pa sm začel dajat po gasu. Problem pri nas tamladih je da mislimo da znamo nevemkolko dobro vozit kr dajamo po gasu in hitro vozimo ovinke ampak ko pride neka nepredvidena situacija pa nastane sranje (ne pravim da imam tako izkušnjo). No ja ce se pa fura neke stare avte pa mormo bt prpravljeni na popravila. Jaz sem na očetovi petki zlizal ročno in zvil glavo motorja pa še gume malo ''pokrajšal'' pa še to je bilo narjeno v samo 1 uri (divje) vožnje po parkirišču. sam te petke res ne zdržijo dolgo :wacko: No ja na začetku že zdrži nekaj, pol pa ko jo mal poteraš pa kar začne štrajkat in kurit tesnila od glave :grim Pa še zanimivost- ob priganjanju mi je 1.1 mašina (petka) pila malenkost več kot bmw 316 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 Že nisi BMWja prav peljal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr_lunatic Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Pa še zanimivost- ob priganjanju mi je 1.1 mašina (petka) pila malenkost več kot bmw 316 :slap: hmmm :hmm: ...zanimivo... ampak sej petka ce jo ne teras ni napacna pa se gre od 0-100 v 13s kar ni slabo(petka ''five'' 43kW ne campus) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 ni slabo sam pomojem varnost ni na prvem mestu no ne wem mogoče me občutek vara .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 se s petko in francoskim plehom v zid zabiješ-----> pridejo reševalci pa kofano odprejo in te poberejo vn skupaj z motorjem in prednjim odbijačem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 VW transporter 2,4D. Dobiš ga, za kar nudi relativno poceni. Naredi pri primernem vzdrževanju 500.000 km +. Na divjanje sploh ne pomisliš. Poraba (diesel) relativno majhna. Imaš vedno vse pri roki (postelja, hladilnik, roštilj, ...) in se odpelješ po svetu kadar hočeš. Ne iščeš več prevoza za motor od točke A do B. Imaš največji "avto" med kolegi. Lahko se vas vozi 9 naenkrat (vsak potnik plača 1 liter nafte na 100 km!!). Si drugačen od 100 sosedovih Janezkov. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 pa še seksaš ful komot v njem, tudi z tremi naenkrat, če zice vun vržeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 ok ok ste me prepričal to je tist avto ko ga iščeš ko nardiš izpit :D :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr_lunatic Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 no jaz za v poizpitnem cajtu sanjam o kakšnem starem BMW-ju, vem da pije benz kot slovenci pivo pa da ni glih za začetnike ampak so mi najbolj vščeč, kar se tiče cene do 500-800 jurjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 8, 2006 Deli Objavljeno Marec 8, 2006 sam te petke res ne zdržijo dolgo :wacko: No ja na začetku že zdrži nekaj, pol pa ko jo mal poteraš pa kar začne štrajkat in kurit tesnila od glave :grim Pa še zanimivost- ob priganjanju mi je 1.1 mašina (petka) pila malenkost več kot bmw 316 :slap: ima jo tud en kolega, tisci vedno do konca, so rekl da na zacetku ni sla, zdaj pa ze kar me je enkrat prehitu, potem sem se pa za njim peljal, mi je kar na smeh slo, ko sem vidu 170 z petko :D redko kaj takega vidis, pa se ovinki so mal bili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 :hmm: Za vse začetnike priporočam očetov avto skupaj z njegovo prisotnostjo... Ej,ej malinovci, nič me ne glejte tako... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 :hmm: Za vse začetnike priporočam očetov avto skupaj z njegovo prisotnostjo... Ej,ej malinovci, nič me ne glejte tako... :eek: tocno tak, pa brez a... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 :hmm: Za vse začetnike priporočam očetov avto skupaj z njegovo prisotnostjo... Ej,ej malinovci, nič me ne glejte tako... :eek: Ne vem, mene je fotr kmalu po izpitu poslal na AC pa reku, naj si dam duška. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr_lunatic Objavljeno Marec 10, 2006 Deli Objavljeno Marec 10, 2006 Ne vem, mene je fotr kmalu po izpitu poslal na AC pa reku, naj si dam duška. Ti bi tvojga fotra mogu dat klonirat ce ti take pusti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Marec 11, 2006 Deli Objavljeno Marec 11, 2006 Njegovo mnenje je, da je bolje da čimveč hitro prevozim z njim v avtu, kot da se grem brez njegove vednosti delati frajerja pred kolegi z neizkušenostjo in 200+. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 19, 2006 Deli Objavljeno Avgust 19, 2006 Stari ima popolnoma prau, tudi meni tako govori stari.. Za mamo pa ne govorimo :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 js sm naredu izpit dobr tedn nazaj, pa se furam z AXam naukol :D gre kr fajn, js mu pravm kr gokart :D fajna igračka.. :) res pa je da ni varn avto.. ko se z nemu zabiješ imaš mašino pumoje v naročju :D rajš vozm od fotra Voyagerja (1993) :) je kr faj občutk k sediš višje od ostalih udeležencev, pa še vožnja je bl na komot :) hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 js sm naredu izpit dobr tedn nazaj, pa se furam z AXam naukol :D gre kr fajn, js mu pravm kr gokart :D fajna igračka.. :) res pa je da ni varn avto.. ko se z nemu zabiješ imaš mašino pumoje v naročju :D rajš vozm od fotra Voyagerja (1993) :) je kr faj občutk k sediš višje od ostalih udeležencev, pa še vožnja je bl na komot :) hehe Res je. Sem se "zabil" z AX-m enemu v rit (iz desnega pasa je skoco v levega direkt pred mene in pol takoj po bremzi) pri cca. 30 na uro pa je haubo tak gor zvilo da nisem vido skoz okno skoraj nic. Tak da pazi, stari avti so hudic kar se varnosti tice ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 20, 2006 Deli Objavljeno Avgust 20, 2006 Res je. Sem se "zabil" z AX-m enemu v rit (iz desnega pasa je skoco v levega direkt pred mene in pol takoj po bremzi) pri cca. 30 na uro pa je haubo tak gor zvilo da nisem vido skoz okno skoraj nic. Tak da pazi, stari avti so hudic kar se varnosti tice ;) drgač sm se glih lansko leto JAZ z njim zaletu :D hehe.. sem bil še brez izpita :unsure: :blush: in sm se zabu v eno s pežojam 306, AX je biu spredi čist zbit, havba nakrivlena, hladilnik čist v mašini.. pa meu sm pod 40km/h.. pežo je biu pa dokaj malo zbit, na desni strani nosilec odbijača.. toj pa to :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se