Skoči na vsebino

Avto za začetnika

Jur3

Priporočene objave

Uma Thurman naj si jo kar sama drgne, kdor da kaj na imiđ, se s takimi ne druži. :grrr

Dobro da Uma ni na motosvetu, ker bi te 100% s svojo katano na pol vsekala! Ali je pač?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobro da Uma ni na motosvetu, ker bi te 100% s svojo katano na pol vsekala! Ali je pač?

Za Pumo Furman sem Zveličar, zato se nima kaj zajebavat. Njeno katano z najbolj oddaljeno vijugo svoje avre skrham, da niti za puter ni več za namazat. Istočasno pa taisti puter obogatim z omega 3 maščobami.

Popravljeno . Popravil Anubis
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za Pumo Furman sem Zveličar, zato se nima kaj zajebavat. Njeno katano z najbolj oddaljeno vijugo svoje avre skrham, da niti za puter ni več za namazat. Istočasno pa taisti puter obogatim z omega 3 maščobami.

Kaj pa če te iz zasede?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, kdo bi ga pa vtikal v nekaj, kar ima na koncu nog tista stopala, podobna kanujem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Bolj ali manj isti kot mašine v integralkah, alfah 155 Q4, themah turbo,.... Redno servisiran in brez zanemarjanja dela motor kot urica.

Ampak glede na to, da imas v profilu fotko neke hondice z leksuskami in krilom raje poglej za čim drugim ker je tega škoda za hladno blokadiranje in podobne stvari.

Popravljeno . Popravil Grilzz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mammma mia :kva2: ...Punto - zelo primerno za začetnika :grim :devil:

Fiat.doc

post-281-1161847215_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mammma mia :kva2: ...Punto - zelo primerno za začetnika :grim :devil:

če se da dobit v kompletu... :devil:

sploh pa ne vem zakaj bi vsi imeli avto za začetnika 2.0 turbo 16V pa ne vem kaj še

avto za začetnika je 1.0 ali pa 1.2 z 70KM :)

za sproščanje adrenalina si raje nabavim motor motor kot pa močan avto, pa mera adrenalina bo veliko večja+ manjši stroški glede registracije

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

avto za zacetnika je lahk 1.1 al 3.2

je pa zelo pomembno kaksen je ta clovek ki ga bo vozil

v bistvu pa ce ne bo sel nikdar nikdar do konca obratov, mu je 1.5 kar zadost :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

avto za zacetnika je lahk 1.1 al 3.2

je pa zelo pomembno kaksen je ta clovek ki ga bo vozil

Se strinjam :grim

Jaz sem kot prvi avto vozila BMW 318 IS (od staršev seveda) pa nikoli nobenih problemov, tut pozimi ne (pa se samo nasmejem, če kdo kritizira zadnji pogon za v sneg :grim ).

Ko pa sem si kupila svoj avto-prednji pogon, pa 1.6 mašino, sm pa doživela kar malo razočaranja (tudi pozimi) :doze:

Čakam, da bodo finance dopuščale, da si privoščim kaj za svojo dušo, po možnosti na zadnji pogon. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moj prvi avto je bil AX 1.1. po vseh kriterijih primeren za začetnika pa sem ga vseeno butnil. avta za začetnika ni, ravno včeraj je en začetnik razlagal kako je kolegu uspelo v 1 letu naredit totalko na maminem yarisu, potem je mama kupil drugega yarisa, ki je spet hitro končal kot totalka.

poznam tipa ki je za prvi avto takoj po izpitu dobil novega micubišija evo (mislim da) V ali VI, skratka zverino. tip se vozi še po 3 letih brez nesreče, jaz nisem ziher da bi se tudi če mi ga zdaj dajo :blush:

torej je verjetno kriva glava in ne avto :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hja konc koncev bi pa rad tut užival v vožnji. Šel do morja... tko da bo prvi avto vsekakor 1'9 al pa 2'0 mašina.

bemve e36, 325, že za sitnih 800e !! :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem kot prvi avto vozila BMW 318 IS (od staršev seveda) pa nikoli nobenih problemov, tut pozimi ne (pa se samo nasmejem, če kdo kritizira zadnji pogon za v sneg :grim ).

kdo pa kritizira pogon zadaj?

kritizira se pogon zadaj in motor spredaj oz. razporeditev teže.

če jaz po snegu v naš klanec do doma ne pridem normalno, se obrnem pa mi vzvratno (kot pogon zadaj) skoraj sigurno uspe.

ti pa s svojim bmw-jem nimaš kaj narest, razen mogoče probat s polnim prtljažnikom cementa :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdo pa kritizira pogon zadaj?

kritizira se pogon zadaj in motor spredaj oz. razporeditev teže.

če jaz po snegu v naš klanec do doma ne pridem normalno, se obrnem pa mi vzvratno (kot pogon zadaj) skoraj sigurno uspe.

ti pa s svojim bmw-jem nimaš kaj narest, razen mogoče probat s polnim prtljažnikom cementa :P

To si pa ti reku ja :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz sem napisal to, da.

na podlagi večletnih opazovanj in prisostvovanj pri poskusih bmw-jašev z vožnjo v ,,naš" hrib :lol1:

če ne verjameš, (šmarje-škofljica je 5 minut vožnje) te povabim na čaj, po tem, ko probava vsak s svojim v hrib po snegu (če ga še kdaj bo kaj) ;)

Popravljeno . Popravil BC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!