Matex_46 Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 je ni opice, da bi se pustila tkole komandirat hehehe, čeprov včasih pa paše, da ma tip mal komande, da te fajn orgn prime pa vrže na pult, pa ....................... in ti pride............pa še enkat................jah juh oh,..................uf zakon.................ITD Erotomanijak..............................................................samo še to ti gre po glavi..............................
Broj Jedan Objavljeno April 20, 2006 Opozori Objavljeno April 20, 2006 je ni opice, da bi se pustila tkole komandirat hehehe, čeprov včasih pa paše, da ma tip mal komande, da te fajn orgn prime pa vrže na pult, pa ....................... in ti pride............pa še enkat................jah juh oh,..................uf zakon.................ITD :lol1:
Tanjuška Objavljeno April 21, 2006 Opozori Objavljeno April 21, 2006 Tanja kdaj dobiš motor? :doze: drgač dons, sam so mi dal enga druzga na izposojo, ker so pr mojmu neki z papirji zafukal. Sm se mal vozila dons in je blo prov noro, zj pa moje sanje o sexu doživljam na mopiju :OK: :OK: Dal so mi pa za vozt suzuki gsr-ja, je prov prikupna igračka (sex igračka :P )
Broj Jedan Objavljeno April 22, 2006 Opozori Objavljeno April 22, 2006 .. Dal so mi pa za vozt suzuki gsr-ja, je prov prikupna igračka (sex igračka :P ) ... a je bil tak srendje velik za na nočno omarico? :hmm:
Tanjuška Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 ... a je bil tak srendje velik za na nočno omarico? :hmm: nope je bil kar velik, hehehe :P :D take mam rada jahu jahu
Broj Jedan Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 nope je bil kar velik, hehehe :P :D take mam rada jahu jahu potem vidim edino rešitev v tem, da kupiš večjo nočno omarico .. :D
Tanjuška Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 potem vidim edino rešitev v tem, da kupiš večjo nočno omarico .. :D :D men verjem, da nimam placa v sobi ne za večjo omarco, ka šele za mopija. Sj živim v bajti, ampak še zmeri........
Broj Jedan Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 :D men verjem, da nimam placa v sobi ne za večjo omarco, ka šele za mopija. Sj živim v bajti, ampak še zmeri........ :eek: za to sta pa samo dve razlagi: - ali je bajta čisto mala ali - pa je veliiiika s čisto malimi sobicami, v katere je problem stlačiti malce večjo nočno omarico :blink: ampak, danes smo pa hudo resni - kaj? :fredy:
Tanjuška Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 :eek: za to sta pa samo dve razlagi: - ali je bajta čisto mala ali - pa je veliiiika s čisto malimi sobicami, v katere je problem stlačiti malce večjo nočno omarico :blink: ampak, danes smo pa hudo resni - kaj? :fredy: ah ne, sam bajto morm pospravt k tastaredva z morja prideta, sm bla sama doma in je kr mal rasturan use, pa še tazga mačka mam da komej živim, jao meni. :kva2: sploh ne vem, kako je možn da sm se tko zgodi zbudila :angry: pa tko bi še spala, sm še čist brez ravnotežja hehehe :blush:
Broj Jedan Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 sploh ne vem, kako je možn da sm se tko zgodi zbudila :angry: občutek dolžnosti
Avatar Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 ah ne, sam bajto morm pospravt k tastaredva z morja prideta, sm bla sama doma in je kr mal rasturan use, pa še tazga mačka mam da komej živim, jao meni. :kva2: sploh ne vem, kako je možn da sm se tko zgodi zbudila :angry: pa tko bi še spala, sm še čist brez ravnotežja hehehe :blush: S čim hraniš mačka? Z Whiskas alcho?
Schumy Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 Eh jaz osebno sem romantična duša.Je pa odvisno od posameznika,da kaj za koga pomeni romantika. Recimo zame so romantika razna dolga potovanja,ki sem jih dala skozi z možem in še jih bom dala skozi sam,da ta mala zraste pa da jo lahko vzamemo sabo.... Naslednji projekt in načrt je ogled Australije in Nove Zelandije...... anja37, umetnica51, nejcgs in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 Romantika je, ko se zjutraj ob kavi pogledava v oči, se nasmehneva in točno veva za kaj se gre.....romantika je, ko me na motorju stisne, kr tako, brez veze....romantika je, ko na morju zjutraj prinesem še sveže in tole žemljice, a ona še spi...romantika je.... pajkica, rdeci_vragec, katjaaa in 8 others 9 2
nejcgs Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 Romantika je, ko se zjutraj ob kavi pogledava v oči, se nasmehneva in točno veva za kaj se gre.....romantika je, ko me na motorju stisne, kr tako, brez veze....romantika je, ko na morju zjutraj prinesem še sveže in tole žemljice, a ona še spi...romantika je.... zdaj se bodo pa topile ženske duše pa jokale, da so tanajboljši že poročeni .) mojamiska, anja37, DAMI34 in 3 others 4 2
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 zdaj se bodo pa topile ženske duše pa jokale, da so tanajboljši že poročeni .) anja37 in mojamiska 1 1
thumper Objavljeno Marec 7, 2011 Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 zdaj se bodo pa topile ženske duše pa jokale, da so tanajboljši že poročeni .) tanarbolši so že ločeni in zasedeni ... simonsi, mojamiska, gsx750f in 5 others 7 1
sayo Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 DOSTA ROMANTIKE, AJDE SKIDAJ GAČE halls in anja37 1 1
maus Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 a to je sam za rome umetnica51, vinko40 in anja37 2 1
vinko40 Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 Romantika je za ljubezen kot začimbe za hrano oboje le še osnovno le še oplemenitijo. mojamiska, KUK679, halls in 5 others 8
anja37 Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 DOSTA ROMANTIKE, AJDE SKIDAJ GAČE :lol1: bitch in halls 1 1
Racer 123 Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 men ni za romantiko :yawn: če da da .če pa ne sm pa spet na istem. aleksandergabriel, anja37, simonsi in 1 other 4
anja37 Objavljeno Maj 20, 2011 Opozori Objavljeno Maj 20, 2011 men ni za romantiko :yawn: če da da .če pa ne sm pa spet na istem. ...a ti daš... Racer 123 1
Racer 123 Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 ...a ti daš... jst dam takoj :naughty:
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 jst dam takoj :naughty: A samemu sebi? mojamiska, Jure, anja37 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se