HyperJack Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) Ja Stafus to moreš pa Tomos mojstra Tadeja ali pa Hozija vprašat kako ga spraviš na koleno. Tadej je včeraj skoraj na vsakem ovinku brusil tačke. Tako, da ne dvomim, da bi ga spravil na koleno če bi le imel primerne hlače. :naughty: Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil HyperJack
Stafuc Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Ja Stafus to moreš pa Tomos mojstra Tadeja ali pa Hozija vprašat kako ga spraviš na koleno. Tadej je včeraj skoraj na vsakem ovinku brusil tačke. Tako, da ne dvomim, da bi ga spravil na koleno če bi le imel primerne hlače. :naughty: Mislu sm povedat da ms lohka hlace usnjeno (motoristicne) pa nimajo drsnikov nemoris po kolenu drsat zazn s kerimi scitniki za rolarje :D
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 haha kaki norci, drugič si dajte še kramparce gor za na dirkališče :lol1: nejko
HyperJack Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Mislu sm povedat da ms lohka hlace usnjeno (motoristicne) pa nimajo drsnikov nemoris po kolenu drsat zazn s kerimi scitniki za rolarje :D Potem se moraš pa tako izraziti. Kajti marsi kdo ne bi iz tvojega stavka razbral, da nimaš ščitnikov, in to na kombinezonu :hmm: . Tako, da tudi če bi hotel sam razbrati kaj hočeš bi me kombinezon zavedel, kajti nisem še videl usnjenega kombinezona brez ščitnikov :huh: lp
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 veliko kombijev je brez drsnikov..tisti stvari s katero drsiš se reče drsnik in ne ščitnik :) drugače pa brez drsnikov so kombiji cenejšega(ne tako športnega) razreda :winkiss:
HyperJack Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 veliko kombijev je brez drsnikov..tisti stvari s katero drsiš se reče drsnik in ne ščitnik :) drugače pa brez drsnikov so kombiji cenejšega(ne tako športnega) razreda :winkiss: Hvala za pameten odgovor :worship: . Lahk bi malo pomislil, vendar se mi dons ne da razmišljati. Reesko kaj ste šli potem včeraj na progo z crossami? Al kakšne namene ste že imeli....
TADEJ46 Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 ..res je samo v mislih trenerou in se učiu vožno za naslednič :winkiss: :rolleyes: treba bo rek kupt en kombi alipač samo hlače iz drsniki..tok d če kdo kej prodaja?? nej kr pove :unsure: ..hitrost krogov od igorja pa je bila prehitra da bi ujeju na štoparico :worship: :whistle:
reesko Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Hvala za pameten odgovor :worship: . Lahk bi malo pomislil, vendar se mi dons ne da razmišljati. Reesko kaj ste šli potem včeraj na progo z crossami? Al kakšne namene ste že imeli.... Hotl smo na progo it pa je mene moj KTM zajebu. Problemi z gumo... Pol smo šli s tomosi na ovinke tu pri nas se naganjat. Smo fajn izkoristl dan, kljub razočaranju nad gumo :closedeyes:
Stafuc Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Včeraj se je samo psihično pripravljal za naslednjič ko gremo gor. :naughty: Pa mel je oblečene jeans hlače z katerimi bi bolj težko vlekel po kolenu. Jest mam usnjen kombinizon pa ga tud nemorm po kolenu ulect Ce ni drsnikov negre po kolenu razn pr nekaterih pa se nism zapovnu pr katerih nej resko pove :D
Igorr Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Ne vem, zakaj bi SM-a sploh vlekel po kolenu. Konkretno se popetka, pa je.
Fric Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Ce ni drsnikov negre po kolenu razn pr nekaterih pa se nism zapovnu pr katerih nej resko pove :D Baha (neki takga je imeu nick) je po ridah furov brez drsnikov (imeu je neke ščitnike za rolerje :rolleyes: )
Stafuc Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Baha (neki takga je imeu nick) je po ridah furov brez drsnikov (imeu je neke ščitnike za rolerje :rolleyes: ) ah to jih ma tud honzi sm to sm jest tuki stev pod drsnike neki druzga je blo na ridah pa nevem cist tocn kaj :D Baha (neki takga je imeu nick) je po ridah furov brez drsnikov (imeu je neke ščitnike za rolerje :rolleyes: ) ah to jih ma tud honzi sm to sm jest tuki stev pod drsnike neki druzga je blo na ridah pa nevem cist tocn kaj :D
Igorr Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Bi sel kdo kam jutri? S HyperJackom sva se že nekaj menila. Ne veva pa še točne lokacije.
tad3y Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Lahku grem še jst če se bosta oz boste kej zmenil.
tomazin Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 js tut lahk če bote šli na kako dougo turo še tuki mim :D
Igorr Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Sorry, sem se do petih zjutraj obotavljal, a iti v Dolomite ali ne. Pa sem potem en krog po Sloveniji naredil. Bi vas poklical, če bi imel telefonske, pa jih nimam. :S
_Fingi_ Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 Kran-Pag-Kranj.... 580km :worship:
Igorr Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 (popravljeno) No, lepo videti da tudi še kdo poleg mene in nekaj posameznikov naredi kakšen kilometer več s 125ccm. Fingi, je šlo do kolena od Karlobaga naprej, v smeri proti Pagu? (tistih veliko desnih ovinkov neposredno ob morju?) :evilgrin: Popravljeno Junij 26, 2008. Popravil Igorr
_Fingi_ Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 Hehe, jest že ceu čs pravm da se mi ne da samo tlele okol mal vozt, po 50, 100 km na dan... sam u lft spušanje bencina pa nč od tega nimaš... tko da, se velik raj kam dl zapelem, pa mogoče mal manjkrat. Ma, ni šlo do kolena, je blo pa dost bliz. Tud tisti ovinki mimo kočevja (čez gotenico) niso bli slabi, sam k je zrita cesta... nasploh mi je bla pot zlooo všeč.
Prevtzer Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 Kran-Pag-Kranj.... 580km :worship: Men bi jajca pa rit družno odpadla :rolleyes:
Igorr Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 (popravljeno) Hehe, jest že ceu čs pravm da se mi ne da samo tlele okol mal vozt, po 50, 100 km na dan... sam u lft spušanje bencina pa nč od tega nimaš... tko da, se velik raj kam dl zapelem, pa mogoče mal manjkrat. Ma, ni šlo do kolena, je blo pa dost bliz. Tud tisti ovinki mimo kočevja (čez gotenico) niso bli slabi, sam k je zrita cesta... nasploh mi je bla pot zlooo všeč. No dej, prdruž se kdaj. V soboto se bo sigurno kam šlo. Ajej... bo treba ponovit magistralo. Tisti ovinki morajo it do kolena. :) Jaz sem letos že trikrat (šestkrat gor in dol) prevozil magistralo do Zadra. :D Popravljeno Junij 26, 2008. Popravil Igorr
sonda Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 No dej, prdruž se kdaj. V soboto se bo sigurno kam šlo. Ajej... bo treba ponovit magistralo. Tisti ovinki morajo it do kolena. :) Jaz sem letos že trikrat (šestkrat gor in dol) prevozil magistralo do Zadra. :D js se bi vam tut z veseljem pridružo ko greste na kakšno turo samo ko pa sm doma bogu za hrbtu (KOROŠKA-Ravne na Koroškem...če komu ni znano to je blizo Slovenj Gradca) :rolleyes:
tomazin Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 js se bi tut šou kam dle pelat kdaj.. sam kaj ko ni nobenga da bi šou zram.. :unsure:
Igorr Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 No, pa da vidmo. Si upa kdo Dolomite udart v soboto? Skoraj 1000km v enem dnevu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se