mobiln3z Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Fantje jst mam pa eno vprašanje... Kok kej vozte na tehle turah? Namreč bi se kdaj prklopu, zdej ko sm "back on the road" (po manjši nezgodi v začetku leta), pa me malo skrbi, da bi vas s svojo neodprto TDR-ko lahko lovil :blush: Poleg tega pa se morem še mal "ogret", saj se kr pozna tolko časa nč vozit:)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 Ni problema, jaz sem prilagodljiv. Greš med vikendom v Dolomite? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobiln3z Objavljeno Julij 2, 2008 Deli Objavljeno Julij 2, 2008 fF bo treba najprej kako lažjo turo, pa v planu imam še menjavo olja ta vikend, tako da žal ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Ni problema, jaz sem prilagodljiv. Greš med vikendom v Dolomite? :) Igorr takoj užge z eno krajšo turco :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Jah kaj pa. :) Je treba bit direkten. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Zgleda da ne bo nč z dolomitov...Jebemti,dobro grem pa na srečanje v Poreč.Lp Grema pa lah drug vikend :D Z drugim motorjem :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Če bo vreme, zakaj pa ne. :) Jih bom mogoče sam prekrižaril v soboto, oz. bomo vidli kako bo z morebitnim racelandom... HyperJack, TADEJ46; raceland bo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Raceland je in bo :winkiss: . Vreme smo zrihtal. Tako, da gremo. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Bo, samo ne za vozit. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Bi sel kdo v soboto na Raceland (za cel dan 9.00-16.00?)? .... jaz mam gumo za ponucat, pa nekaj jeze in adrenalina za sprostit. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 A nis neki reku za grosi gloki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 A nis neki reku za grosi gloki... Jah... Se ni noben javu, da gre zraven. Bi pa rajš šel na grosi glokija ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Js bi tut šov,sam kaj k je drug motor pa treba mal pas zategnt! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Js bi tut šov,sam kaj k je drug motor pa treba mal pas zategnt! :unsure: Jebi ga, pa drugič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Do kdaj pa je raceland odprt, da se da furat? Ker delam dopoldan v soboto, pa bi po 3 uri prletu, to se mi najbrž več ne splača. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 verjetno si zamešal raceland in mobikrog.......raceland je odprt in se da vozit že odkar je bil zgrajen, mobikrog pa na žalost še vedno sameva :headbang: ......mogoče vas pridem pogledat v soboto če se mi bo dalo, za razliko od danes ko sem tako len da se mi tut vozit ne da it :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Nene, mislim odprt, kot delovni čas, ker na strani piše da je posoja možna od 09-16 ure. To pomeni da se ob 16 vsi pospravjo dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Tako nekako, ja. Sicer je pa moj odhod na raceland še malo pod vprašajem. Se menim nekaj za Grossglockner. Bomo videli kaj bo iz tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 no povej pol kak se boš odloču.. mogoč se pa prpelem dol mal pogledat.. furo vrjetn gor ne bom, kr nimam ceu dan časa.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 jst pa bi šeu sam motorja nimam kombi imam tok d k motor pride grem .... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Hoj! S HiperDžekom sva se malo pogovarjala, da bi šla na Raceland v soboto. Bi še kdo šel zraven? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 ja da ne bo spet kot to soboto, jaz pridem dol, pa žive duše nikjer, le lastnik in žena ter trije gokartisti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 (popravljeno) Prejšnjo soboto sem še malo cincal med Grossglocknerjem in Racelandom. Ta teden pa definitivno na Raceland. Je treba nove BT-45 sprobat. Ti kar pridi, lahko me pa tudi pokličeš na 031/602-800 prej. Popravljeno Julij 16, 2008. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 Nekje ob 18.00 bomo na Mariji Reki (danes,čez slabe 3ure), če se kdo vozi mimo naj naju pocuka za rokav, pa gremo na drink. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Julij 16, 2008 Deli Objavljeno Julij 16, 2008 Bom še jaz prletu na Raceland, z mojimi bogimi 25kw :rolleyes: , pa še ena najbrž prleti z CBR 125, mal se naučit kolenčkat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se