_LuX_ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Evo mene nazaj.Sem šel iz Preddvora čez Tržič, Bled na Pokljuko, se spustil v Bohinj pa nazaj domov. 170lepih kilometrov. Na Pokljuki kar nekaj pod nulo.Sem hodil po zamrznjenem bajerju. Drugače mam pa ful opremo Berik, Oxtar, Madhead,..... čist zajeban :worship: , zakwa nisi šu učerej
Tomyboy Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 čist zajeban :worship: , zakwa nisi šu učerej Včeraj nisem mel časa. Sem šel potem zvečer za eno urco, se mal peljat.
NejcZ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 nevem kerga :D 2 tomosa :) ene 15 do 15ih :D mem city parka.. glih tm na tisti wannabe ležečih :D pa en je meu mat črno čelado.. al pa sm sam tko vidu.. :) Midva. En navadn, pa en kao replika (js :krneki: ) Ki si pa ti bil? kolko časa sta vozla pa kolko km približno? a nista zmrznila? mene v kombiju sicer nič ne zebe ampak dvomim da imata na tomosovih 125kah tudi vidva full opremo... Cirka 200km. Nevem, mene je zeblo edino v roke ker mam enduro rokavice, drugače pa imam samo eno mal boljšo jakno (tekstilno)...
totalnoAbNormaln Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Js sm se dans še ob pol 9h domo plo (20 km) pa me ni kaj zeblo :OK:
Stafuc Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Jet sm se pa dons 3 urce vozu z avto solo k sm se nehov vost nism prstov cutu :whistle:
Schmid87 Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Midva. En navadn, pa en kao replika (js :krneki: ) Ki si pa ti bil? js sm stau zravn Ducatija 1098 :D je biu parkiran pr glavnmu vhodu pr cityparku :) poj pa slišm en zvok.. pa pogledam, in vidm 2 tomosa z akrapotam :OK:
yamaha00 Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Vozim se vedno tudi ko je mraz. Drugače najdaljša tura je bila štar v črnem kalu-kozina-senožeče-postojna-planina-idrija-črni vrh-ajdovščina-sežana-kozina-dom. Zanima pa me kdaj so motozbori :naughty: :yea2:
_Fingi_ Objavljeno November 3, 2007 Opozori Objavljeno November 3, 2007 Zdele ni več motozborov. Je pa ponavad na motosvetu objavleno kdaj so, kkšen mesec prej, v temi Moto dogodki ponavadi :whistle: :whistle:
_Fingi_ Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Ponavadi se vozi tko, da je najbolj izkušeni spredaj, pa k pozna pot, takoj za njem je pa ''najšibkejši'' (najmanj izkušen,najšvohnejši motor...) kakorkoli vzameš, zato da se lahko njemu prilagaja vožnja. Tisti najbolj živčni pa vozijo zadaj.
oranzni Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 moglo bi že bit tak. samo sem doživel večkrat da ni blo tak. stvar skupine. samo če kiri divja lahko ogrozi celo skupino. popadajo ko domine
Noiser69 Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Ponavadi se vozi tko, da je najbolj izkušeni spredaj, pa k pozna pot, takoj za njem je pa ''najšibkejši'' (najmanj izkušen,najšvohnejši motor... ) kakorkoli vzameš, zato da se lahko njemu prilagaja vožnja. Tisti najbolj živčni pa vozijo zadaj. Bom kr zadaj, ker prznam da ne zdržim, js bi kr skos na polno šov ;)
oranzni Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 pa dvotaktni... enkrat sem vozo za oldtajmerom pa se je tak kadilo iz auspuha da sem komaj dihal. pol pa če čelado zapreš se en rešiš smrada če pa maš odprto pa spet ni vredu. pubeci kupite si ipone olje ko po jagodah diši
_LuX_ Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 alo stari ja to je jeba. ker pol pa ti oni spredaj ko so dobri vozniki hitro vozijo. oni zadaj ko so ponavadi začetniki pa morejo dohitevat pa divjat so pa za to še najmajn primerni. edino vredu je če majo vsi enakr motorje pol ni taki razlik. Ja sej tko je blo v mojmu primeru, jest sm biv spredej sm hitr vozu, en frend k je pa ravn izpit naredu pa isto po gasu za mano pa je zletu v drevo.
NejcZ Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 Bom to js organiziral :P Za ns tukej z moje smeri bomo šli, pol pa sproti še koga pobral :) Sej bo fajn hihi
Tomyboy Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Bom to js organiziral :P Za ns tukej z moje smeri bomo šli, pol pa sproti še koga pobral :) Sej bo fajn hihi Od Kranja naprej pa jaz vodim, ko poznam cesto že na pamet.
NejcZ Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Tako tako. Se bomo vse zmenli ob svojem času :)
Tomyboy Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Tako tako. Se bomo vse zmenli ob svojem času :) Saj zdaj je pravi čas. A ne gremo v soboto :naughty: :naughty: :naughty:
NejcZ Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 Ti kr pejt, js pa čakam še par mescov hehehe
DIESEL Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 mene pa ni važn kam date :rolleyes: sam na čelo kolone nism rad ker morm pol skos v špegle gleat , mam rajš folk pred sabo
payback Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 a pa se vozte dej kj ko je zima??? moja varadero ze 1 mesc u garaz stoji hehehe :unsure: pa vas je kej motoristov iz ok.cela al pa v blizini????
NejcZ Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Js sm z Mozirja, pa mam tud motor na zimskem spanju.. nekje do marca bo tk ostal :)
payback Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 ja se jst tud tam nek odvisn kak bo vreme...upam da cimprej konc zime pa hitr na motor:D nejcZ kak motor pa mas drgac??? (zgolj firbec) :naughty: :rolleyes:
payback Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 aia lol tam se opazo nism :D em pa to ze mas original akrapovića gor an... hh ko bi ga se jst meu :whistle:
NejcZ Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Da da, mal smo offtopic. Drgač pa 125-ke, v Mirno peč na žegnanje bomo šli ha?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se