dr.chala Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 Hvala na čestitkama i glasovima: :OK: Ovo je nagrada: A ovo rezultati: http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=1120 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 Nov vozni red in cenik ANEK lines - Benetke - Igoumenitza Cene so celo nekaj nižje kot letošnje :OK: (cca 5 € po osebi/motorju) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 :OK: Vsak EUR je dobrodošel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 Nov vozni red in cenik ANEK lines - Benetke - Igoumenitza Cene so celo nekaj nižje kot letošnje :OK: (cca 5 € po osebi/motorju) 134eu - sem jaz to prav zračunal 32.200 sit :worship: kdaj gre ladja??? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 134eu - sem jaz to prav zračunal 32.200 sit :worship: kdaj gre ladja??? :lol1: Moja konec Aprila (vsaj upam) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 24, 2005 Deli Objavljeno December 24, 2005 Moja konec Aprila (vsaj upam) :OK: :eek: :eek: kaj bova imela vsak svojo??? :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mack Objavljeno Januar 3, 2006 Deli Objavljeno Januar 3, 2006 Kaj pa potem kaksno pot ste ste si izbrali za po Grciji??? Igumenista,patras???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoskoBuha Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Lep pozdrav, zanima me če ima kdo informacijo od kod(če sploh) iz Črne Gore vozi trajekt do Grčije? Rabim za enega prijatla iz Anglije ki bo potoval Madžarska, Slovenija, Hrvaška, Črna Gora, potem pa ne bi rad šel preko Albanije in Makedonije ampak kar direktno z trajektom v Grčijo. hvala za info, Sergej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 zanima me če ima kdo informacijo od kod(če sploh) iz Črne Gore vozi trajekt do Grčije? jaz sem lani isto gledal, pa nisem kaj takega nikjer našel (smo jo pač užgali kar čez Albanijo in Makedonijo) :eek: varijanta je Bar - Bari - Igumenitca (malo čudna, je pa :grim ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 ladja gre iz splita ua Igoumenitso. in iz Dubrovnika za Igoumenitso. Fantje pa srečno vožnjo, sem lani vse to prevozil in preračunal. Lani sva šla pa kontra: iz Grčije gor - sam iz Grčije nobena ladja ne vozi za Hrvaško - to pazite!!! Pol sva pa užgala kar čez Albanijo. :ninja: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) Lep pozdrav, ...iz Črne Gore vozi trajekt do Grčije? Rabim za enega prijatla iz Anglije..... potem pa ne bi rad šel preko Albanije in Makedonije ampak kar direktno z trajektom v Grčijo. hvala za info, Sergej Ja, katerega se pa boji? Daj mu povej, da so tudi tam ljudje prijazni! Pa še kaj zanimivega bo videl! Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil fičo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoskoBuha Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 (popravljeno) Ja, katerega se pa boji? Daj mu povej, da so tudi tam ljudje prijazni! Pa še kaj zanimivega bo videl! Sem mu povedal. Pa je še vedno v dvomih, sploh zato ker gre njegova zraven in je malo bolj prestrašene sorte baje..... No ga bom probal še malo prepričat. Samo je pa verjetno problem čez Albanijo prit brez svojega prevoza? Jaz grem letos za 1. maj verjetno z avtom do Makedonije, ker sem lani bil 3 tedne Bosna&H. in Črna Gora pa je žal zmanjkalo časa za ostalo, saj se je preveč dogajalo... lp, Sergej Popravljeno Januar 18, 2006. Popravil BoskoBuha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 Sem mu povedal. Pa je še vedno v dvomih, sploh zato ker gre njegova zraven in je malo bolj prestrašene sorte baje..... No ga bom probal še malo prepričat. Samo je pa verjetno problem čez Albanijo prit brez svojega prevoza? Bi lahko že v štartu napisal, da ta tvoj kolega štopa okrog (domnevam, če nima lastnega prevoznega sredstva) potem bi mu bila alternativa čez Albanijo, ta da si najame enga MB 240D pa da ga en Albanc fijaka okrog :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Januar 18, 2006 Deli Objavljeno Januar 18, 2006 potem bi mu bila alternativa čez Albanijo, ta da si najame enga MB 240D pa da ga en Albanc fijaka okrog :grim Po svojih lastnih izkušnjah lahko povem, da so za tujce v Albaniji cene podobne ''evropskim''. :wacko: Drago bo to furanje (sploh za štoparja). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Pozdravljeni Letos za prvomajske praznike načrtujemo obisk Grčije in sicer nekako južna točka potovanja bodo Atene. Termin potovanja bo od 29.4.2006 - 7.5.2006, to znese skupaj 9dni. Za dol nekako planiram pot : SLO(Kranj)-HR-SRBIJA-MAKEDONIJA-GRČIJA, po auto routu je to 1650km do Aten +-100, s tem da bi dol hodili 4 ali 5 dni z raznimi ogledi, nazaj grede pa še iščem kakšno varianto. Kaj predlagate, katera pot je za nazaj grede pametna? Ko pridemo do Dubrovnika imamo 1 dan do Kranja... Pa še prosim za kakšne predloge lepih cest, za kakšne znamenitosti in oglede. Hvala za info. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 (popravljeno) Koliko vas pa gre ? 2 dni za nazaj bo kar trda, sploh če boste štartali iz Aten.... .) Če vas čas ne baše potem predlagam, da greste nazaj čez Ohrid - Albanija :yes: - Črne Gora - Dubrovnik Popravljeno Januar 19, 2006. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Zdrawc, sej malo je za preračunat, zato zbiram informacije, mogoče tudi ne bi šli do aten, in bi samo po grčiji zakrožili, bolj po severu pogledali kakšno stvar in nazaj. Zaenkrat smo trije kandidati, en s Hondo CBF, en z Varaderom in jaz z GS-om? A bi šel mogoče zraven?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Zdrawc, sej malo je za preračunat, zato zbiram informacije, mogoče tudi ne bi šli do aten, in bi samo po grčiji zakrožili, bolj po severu pogledali kakšno stvar in nazaj. Zaenkrat smo trije kandidati, en s Hondo CBF, en z Varaderom in jaz z GS-om? A bi šel mogoče zraven?? Ja, glede cajta morate kar dobro splanirat, da vas ne bo zj.... Jaz napadam za prvomajske Sicilijo :) Kontaktiraj Motoristeka in Bmwslo-ja, sta se nekaj menila v tej smeri :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Zdrawc, sej malo je za preračunat, zato zbiram informacije, mogoče tudi ne bi šli do aten, in bi samo po grčiji zakrožili, bolj po severu pogledali kakšno stvar in nazaj. Zaenkrat smo trije kandidati, en s Hondo CBF, en z Varaderom in jaz z GS-om? A bi šel mogoče zraven?? Midva s kolegom bova tam doli nekje od 22.4. do 7.5. Sicer pa je še zgodaj za dogovarjanje, sam kak pir pa že pade, če se kje srečamo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Januar 19, 2006 Deli Objavljeno Januar 19, 2006 Nikoli več se ne peljem z motorjem: Atene-SK-BG-MB! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 imaš mogoče za to razmišljanje kako razlago? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) Jaz planiram približno isti čas, s tem, da bom šel dol in nazaj s trajektom . Vzrok je to, da mi sopotnica nebi prenesla runde od 1000 km skupaj za tja in nazaj, nimam pa celga mesca časa. Planiram obvozit centralni del in Peloponez, a brez Aten verjetno (čas). Pa nekaj mora tudi za drugič ostat. Če se kje srečamo pa :beer2: . Robbert če greš samo v S del, obvezno obišči vsaj Meteoro. To je edini del, ki sem ga videl lani in moram reč da je vredno ogleda. :eek: Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Pozdravljeni Letos za prvomajske praznike načrtujemo obisk Grčije in sicer nekako južna točka potovanja bodo Atene. nazaj grede pa še iščem kakšno varianto. Kaj predlagate, katera pot je za nazaj grede pametna? Ko pridemo do Dubrovnika imamo 1 dan do Kranja... Pa še prosim za kakšne predloge lepih cest, za kakšne znamenitosti in oglede. Robberrt lep pozdrav; vidim, da iščeš nasvet za lepo potovanje. Nekaj malega, ti lahko podam iz lastnih izkušenj, saj sem lani obiskal Grčijo že četrtič. Ne ravno z motorjem (beri - s familjo, ker vsi ne gredo na zic od motorja). Ostala potovanja pa so motoritične in navtične izkušnje. Do sedaj lepe in dobre, tako, da tja bom še kdaj potoval. Če imaš namen potovati po ex yugi do Aten, lahko izbiraš bolj direktno preko Gevgelije in Soluna proti Atenam, vmes je gora Olimp, ali pa zaviješ na Ohrid in preko Bitole, mimo Florine, Kozani, Meteora (srednjeveški samostani na granitnih skalah)nato Tremopile, proti Atenam. Iz Aten pa, proti zahodu, lahko proti Korintu (most- prekop), od tu pa proti Itei oz Delfi (vredno ogleda). Lahko pa se pregrešiš in greš preko mosta še malo južno v Naflio (Epidavros - amfiteater, izredna akustika) od tu na zahod proti Olimpiji.(Olimpijsko prizorišče starih olimpijskih iger). Še malo si v Patrasu. Tu imaš trajektne zveze z EU in verjetno tudi za Dubrovnik. Če želiš pa nadaljuješ proti severu, s trajektom prečkaš korintsko morje (cca 10 minutk) in v tej varianti obiščeš Delfe; nato prosto izbiraš do Igomenitce, kjer imaš spet trajektne zveze za Dubrovnik ali Benetke. Ceste- že dolgo tega so bile znosne, le poleti se zaradi visoke vročine topi asfalt, pod nogami in kolesi je vse mehko! Če sem pozabil še kakšno znamenitost, upoštevaj še nasvete ostalih, jaz sem jih dobil največ od arhitektov, popotnikov, pa od kakšnih turističnih vodičev tu doma. Če se boš odpravil dol uživaj- jaz grem letos ponovno v Hollandijo, če te tudi ta še zanima sva na vezi Lp Regi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 regi moram se ti najprej zahvaliti za koristne nasvete, dobro si opisal. Iščem trenutno še varianto, zbiram klapo in pa seveda delim koristne nasvete naprej. Nekako tako si zaszavljamo cilje da bi šli maja na jug v tople kraje, poleti pa na sever v južne ampak to logiko je težko drugim dopovedati ker vsi hočejo poleti na morje jaz pa res ne vidim smisla se parit na vročini 40 in več C z motorjem. Sem si shranil tvojo pot, pa sigurno bom del tega tudi upošteval če se podamo v deželo Grško... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Nikoli več se ne peljem z motorjem: Atene-SK-BG-MB! -imaš mogoče za to razmišljanje kako razlago? Iz Aten do Hrvaške meje je avtocesta: utrujajoč dolgčas! Zadnji del poti ob Dravi je bil prav sproščujoč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se