Whiskey Objavljeno Marec 16, 2019 Deli Objavljeno Marec 16, 2019 Ob 11. 3. 2019 ob 8:57, DAMI34 pravi: A je kdo prevozil v Albaniji SH74 Terpan-Berat? A je asfalt? po guglu ne najdem niti ene fotke, da bi lahko preveril. Jst. Če greš malo naprej od Tepelene desno, imaš asfalt celi klanec vse do Buz-a. Če pa od Kelcyre imaš do Balabana asfalt, naprej v klanec pa makadam. V začetku je malo razrit (tam so neka plazišča), naprej pa gre. Od Buz-a proti Beratu naprej je soliden makadam. Vzemi si samo več časa. No, vsaj tako je bilo pred leti. Nekaj fotk SH74 sm objavil tu na MS. DAMI34 in BIF 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 16, 2019 Deli Objavljeno Marec 16, 2019 pred 8 urami, tomash pravi: 27.4. Če bo vreme korktolk. 28. bi padla Sh20. Recimo. jaz sem dol 6.5.- malo prehitro sem mislil, da bova kakšen pir skupaj spila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Marec 16, 2019 Deli Objavljeno Marec 16, 2019 pred 21 urami, DAMI34 pravi: 2 uri brez pavze. 5 ur s pavzami in fotografiranjem. Se splača, lušna cestica. Lani smo se tam okrog zabavali, vmes je tudi SH20 (od tu dalje je lanski potep) https://motosvet.com/tabla/topic/41110-epska-popotovanja-tria-čelos-potopisi/?do=findComment&comment=2456305 2 uri brez pavze za 60km prvovrstne ceste in to takšni razposajenci? DAMI34 in BIF 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 16, 2019 Deli Objavljeno Marec 16, 2019 pred 11 minutami, Joker pravi: 2 uri brez pavze za 60km prvovrstne ceste in to takšni razposajenci? 1. ura 35 minut turistično DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2019 Deli Objavljeno Marec 16, 2019 pred 5 urami, Joker pravi: 2 uri brez pavze za 60km prvovrstne ceste in to takšni razposajenci? mi vozmo po pravilih. Smo starejše osebe z raznoraznimi hendikepi, pa gremo vsak 10 ovinek scat, vmes se pa še zaciklamo na šodru pred 5 urami, Snecer pravi: 1. ura 35 minut turistično ja ti ki diujaš, pa k ti sune mi smo morali še nevesto vmes oddat Quest, RobiRoberto in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Marec 16, 2019 Deli Objavljeno Marec 16, 2019 Kaj šele bo, ko boste v mojih letih! Boste rabili vsaj 3 tedne dopusta, da boste sploh prišli do Albanije in nazaj... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2019 Deli Objavljeno Marec 16, 2019 Pravkar, Joker pravi: Kaj šele bo, ko boste v mojih letih! Boste rabili vsaj 3 tedne dopusta, da boste sploh prišli do Albanije in nazaj... smo že bili, kr nekajkrat...tako da ja, mal več pavz pa se pride Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perry Objavljeno Marec 19, 2019 Deli Objavljeno Marec 19, 2019 A je SH 20 smiselno delati proti severu iz smeri Podgorice ali spodaj pri Skadru, oziroma iz Ulcinja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 9 urami, perry pravi: A je SH 20 smiselno delati proti severu iz smeri Podgorice ali spodaj pri Skadru, oziroma iz Ulcinja? Ne. To je v bistvu cesta samo za v eno smer in sicer iz severa proti jugu. V nasprotno smer je to čisto druga cesta....praktično neprevozna. Po moje je najbolje, da se odpelješ iz Podgorice čez celo črno Goro do Gusinj in greš potem na SH20...vse ostalo je nesmiselno. DAMI34, maxxa, maus in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred eno uro, BIF pravi: Ne. To je v bistvu cesta samo za v eno smer in sicer iz severa proti jugu. V nasprotno smer je to čisto druga cesta....praktično neprevozna. Po moje je najbolje, da se odpelješ iz Podgorice čez celo črno Goro do Gusinj in greš potem na SH20...vse ostalo je nesmiselno. sem jo prevozil v obe smeri že nekajkrat in vidim, da sem naredil napako... BIF in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 11 minutami, solorider pravi: sem jo prevozil v obe smeri že nekajkrat in vidim, da sem naredil napako... ...hja vidiš....vprašal bi. Tu smo zato, da pomagamo.... Joker, solorider in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 11 urami, perry pravi: A je SH 20 smiselno delati proti severu iz smeri Podgorice ali spodaj pri Skadru, oziroma iz Ulcinja? Vidim da je @BIFsicer narobe razumel a smešno zapisal. Iz smeri Podgorice si skoraj takoj na nji, iz smeri Ulcinja moraš pač prej preko Skadra oziroma 40-50km po dolini. (pa nič kaj posebno zanimivega ni) BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 34 minutami, DAMI34 pravi: Vidim da je @BIFsicer narobe razumel a smešno zapisal. Iz smeri Podgorice si skoraj takoj na nji, iz smeri Ulcinja moraš pač prej preko Skadra oziroma 40-50km po dolini. (pa nič kaj posebno zanimivega ni) Izgleda, da ti BIFa nisi razumel ali pa si spregledal sarkazem v njegovem postu solorider, maus, Joker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 Če že modrijanimo da omenim še nekaj koristnega, morda za koga... 1. Kmalu bo mogoč dostop do sh20 še preko drugega mejnega prehoda iz smeri "Podgorice-Gusinje", v 2020 naj bi bil odprt. Pri tem se sicer izogneš obema prelazoma na sh20. Mejni prehod: Zatrijebaćka Cijevna - Grabon https://www.google.com/maps/@42.4242841,19.5005577,15.09z 2. In še precej bolj zanimiv prehod Murino-Čakor-Peć (v Kosmet), ki je tam v okolici, ki bo omogočil lepo krožno pot. https://www.google.com/maps/@42.6850209,20.0532574,17.17z http://www.panacomp.net/planina-rugova-rugovska-klisura/ zdaj je prevozno, vendar ilegalno (protitankovske ovire) MiNa, ALEŠ M in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 Ali se je kdo zadnje čase peljal iz Srbije preko Kosova v Albanijo? Kako je z mejno proceduro? Ali lahko greš čez obe meji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 Kakor se jaz spomnim, v to smer ni bilo nikoli problema, obratno pa ni šlo. lp Bostjan L in BIF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred eno uro, Kmet2 pravi: Izgleda, da ti BIFa nisi razumel ali pa si spregledal sarkazem v njegovem postu Delno ima Dami prav....ampak sem jaz dobro razumel vprašanje...sem pa "šaljivo" odgovoril. ....no...najpomembneje je, da ne glede iz katere smeri prideš in pod katerimkoli kotom...pri hitrosti na ovinku med 30-40 km/h lahko zdrsneš...zaradi gum, geometrije, hladnega vozišča....razen zaradi sebe.... Kmet2, DAMI34, ALEŠ M in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred eno uro, Kmet2 pravi: Izgleda, da ti BIFa nisi razumel ali pa si spregledal sarkazem v njegovem postu človek ne sprašuje v kateri smeri je SH20 bolj zanimiva, ampak od kje naj štarta, če gre v smeri proti severu. Kmet2 in BIF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: človek ne sprašuje v kateri smeri je SH20 bolj zanimiva, ampak od kje naj štarta, če gre v smeri proti severu. če se komplicira pol lahko tudi, kje se priklopi nekje na sredini ... to je vse odvisno od načrta potovanja, ki si ga vsak vsaj okvirno naredi, preden kam gre MiNa, Kmet2 in BIF 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 26 minutami, maus pravi: če se komplicira pol lahko tudi, kje se priklopi nekje na sredini ... to je vse odvisno od načrta potovanja, ki si ga vsak vsaj okvirno naredi, preden kam gre tut na sredini se da BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 Pravkar, DAMI34 pravi: tu na sredini se da Vem BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 7 minutami, maus pravi: če se komplicira pol lahko tudi, kje se priklopi nekje na sredini ... to je vse odvisno od načrta potovanja, ki si ga vsak vsaj okvirno naredi, preden kam gre rešitev je tudi youtube maus in BIF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 Tole imam v planu za en dan. Cca 40 km. Je mogoče prehuda? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 pred 7 minutami, tomash pravi: Tole imam v planu za en dan. Cca 40 km. Je mogoče prehuda? 40Km...ni dosti za en dan. Vem da si se zmotil...mislil si 400km. Ne...ta ni prehuda. vse te ceste so lepo prevozne....da se fino potegnit....pa tudi če boš vozil uživaško po predpisih ne bo nobenega problema. Fajn turca. maus, Joker in tomash 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 20, 2019 Deli Objavljeno Marec 20, 2019 to je z lahkoto... tomash in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se