motoristek Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 ja pol bi bil pa že cajt da me spoznaš :naughty: ;) Jaz, ko sem te spoznal sem se takoj za motor odločil :lol1: :lol1:
bLuZoNdEr Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 ......samo, tisto noč, ki sva jo preživela v zakonski postelji se pa nisi nič pritoževal :unsure: :kva2: :afro1:
bLuZoNdEr Objavljeno September 14, 2004 Opozori Objavljeno September 14, 2004 (popravljeno) :D ...za kaj več pa ne bom izzival sreče B) Popravljeno September 14, 2004. Popravil soddplah
Dave Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 ... torej "Kaj nej nardim!?!?!" bom popeesdla ce bo tko se dolgo :) lp, SpaceGirl p.s.: sorry, sm bla nevljudna.. sm nova clanica in se nism nec predstavla.. :) sej vas spremljam tko malo - ko sm pr tipu in valda brez motosveta mu ne gre :)) pa se enkrat lep pozdrav vsem :) ← Ko motor postane bolj pomemben od punce je morda skrajni cas, da si punca najde tipa, ki si ga zasluzi.
Teya Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 ja pol bi bil pa že cajt da me spoznaš :naughty: ;) ← ALENA!!! Priporočamo! :ph34r: :devil:
motoristek Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 ALENA!!! Priporočamo! :ph34r: :devil: ← A, takole se bo švinglalo :lol1: :lol1:
Zok Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 mislim d bi naslov teme bilo smiselno spremeniti v "Ce punca ne postane pomembnejsa od motorja..." :P :devil: :004
alena_bmw Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 ALENA!!! Priporočamo! :ph34r: :devil: ← a-ja? hmmmm... pol je pa za razmislit :hmm: pa v živo ocenit... :devil: @bLuZoNdEr: javi se :D :devil: lp alena
flero Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 torej.. kaj nej nardi sjora, ko se kar naenkrat znajde na 2. mestu lestvice "najljubsih" pr tipu? ← ...ni mogoce :? ...ce :blink: ...kupi si masino in menjaj tipa :grim ... lp flero
alena_bmw Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 A, takole se bo švinglalo :lol1: :lol1: ← ja ja ja ja ja ja ja!!!!! :devil: :kva2: :lol1: lp alena
bLuZoNdEr Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 ALENA!!! Priporočamo! :ph34r: :devil: ← @bLuZoNdEr: javi se :D :devil: lp alena ← @alena: evo mene, tu sam, spreman za akciju :afro1: @Teye: hvala za priporočilo .) , maš :beer1: v dobrem P.S.: pa si prepričana da veš kdo sem? (ker kolkor jaz vem sva se samo enkrat na kratko srečala in ne vem če sem takrat omenil kdo sem na forumu :? ) @motoristek: a ti je že kaj žal da si motor izbral..... :P
Teya Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Teta Teya ne pozabi simpatičnega obrazka... ;) Za :beer2: pa se lahko na NFS zmenimo... če prideš seveda...
alena_bmw Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 @alena: evo mene, tu sam, spreman za akciju :afro1: @Teye: hvala za priporočilo .) , maš :beer1: v dobrem bring it on! he he.. :devil: :devil: @teya: mogoče boš od mene tudi kako pijačo zaslužla.... javim :OK: :lol1: lp alena
motoristek Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 @alena: evo mene, tu sam, spreman za akciju :afro1: @Teye: hvala za priporočilo .) , maš :beer1: v dobrem P.S.: pa si prepričana da veš kdo sem? (ker kolkor jaz vem sva se samo enkrat na kratko srečala in ne vem če sem takrat omenil kdo sem na forumu :? ) @motoristek: a ti je že kaj žal da si motor izbral..... :P ← Nič :rolleyes: to je moja strast :wub:
Kruse Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 ...patetična globoka čustvena navezanost na kup pleha in plastike... :blink: :kva2: :nono: :angry: :fight2: ...navežem na ljudi in pričakujem...razočaranja pri ljudeh? :( :stupid: ...naj stoji komur pase stanje... ...saj zato je spura leva da lahko se prehiteva... ...pa ta motor je cista zmaga... ...zdej bela dusca na motorju se vozi nekam prot obzorju... ...to je spas, nc razmislat samo gas... ...pr srcu se mu pa kr smeje... :devil: :yea2: :grim ...večno pritoževanje folka... :hmm: ...da to ne gre... :BUA: :baa:
Mustang Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Motor bolj pomemben od ženske... Ja.* Questions anyone? ___ *defintivno, logično, sigurno, absolutno, 100%, nedvomno. :D
Alla Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Motor bolj pomemben od ženske... Ja.* Questions anyone? Niti ne....sam je pa žalostno, da se ti zdi pleh in plastika pomembnejša od tople, dišeče in mehke ženske. :( Alla P.S. Tud ti kdaj koga razočaraš. :(
Einherjar Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Niti ne....sam je pa žalostno, da se ti zdi pleh in plastika pomembnejša od tople, dišeče in mehke ženske. :( Alla P.S. Tud ti kdaj koga razočaraš. :( ← Alla draga... Tebi ni jasno, da ce si "ogledas" bikerja, da lahko to pricakujes??? Jebiga, taki smo.
Alla Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Heh, Ein.....ko pa vem, da ima precej bajkerjev srce še vedno na pravem mestu. ;) Alla B)
Zok Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Heh, Ein.....ko pa vem, da ima precej bajkerjev srce še vedno na pravem mestu. ;) Alla B) ← torej nisi prava bajkerka. :devil: :P :004
Pervy Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 Niti ne....sam je pa žalostno, da se ti zdi pleh in plastika pomembnejša od tople, dišeče in mehke ženske. :( pleh je tudi topel, bencin diši, zic je mehek in vsa stvar se izklopi z OFF gumbom in spet vklopi po želji :devil: ne ne ženske so fajn, ampak kot je že rekel Ein., če zbiraš med motoristi pride to v paketu :grim
Kruse Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 ... od tople, dišeče in mehke ženske... Masina je topla (da avspuhov raje ne omenjam), pa vonj bencina (pa zazganega olja), mehke stvari pa skodujejo moji hrbenici, ker se prevec skrivi... Da raje ne omenjam: - Ko prtegnes gas, ves kaj lahko pricakujes in ponavadi se to res zgodi (ce se pa ne, pa ves zakaj se ni) :devil: - Ko prtegnes zensko, nikoli ne ves kaj lahko pricakujes, ce pa slucajno kaj pricakujes, se vedno zgodi kaj drugega, pa se to ne ves zakaj se je zgodilo :BUA: A je sploh kaksna dilema :naughty: Kakor komu ustreza...
lina Objavljeno December 5, 2004 Opozori Objavljeno December 5, 2004 :doze: Ja pa jade kar tolažte se......mogoče si boste žez nekaj let verjeli....ne sej če vam je lažje na duši...kar tako naprej......patetiki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se