bowla Objavljeno April 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2006 Če boste štartal v četrtek je to super offroad pot.Smo jo že prevozikal :OK: :OK: Dober predlog
Pervy Objavljeno April 6, 2006 Opozori Objavljeno April 6, 2006 Jaz sem mislil nekaj takega :grim če opaziš v petek kje ob poti v BiH da meso na kup vlačijo sma jaz pa DaNe tam :grim
tati Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Jaz sem mislil nekaj takega :grim super - ti kar skoordiniraj, se vidi, da si doma v špediciji..... :OK: :OK:
Rude Boy Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 če opaziš v petek kje ob poti v BiH da meso na kup vlačijo sma jaz pa DaNe tam :grim vaju je treba potem rešit, al pustimo da vaju obrenjo na roštilju, pa počakamo na prvo einzaftanje ! :P
Zdrawc Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Nekaj bi pa vprašal? Če se bo štartalo v četrtek poslepodneva, kakšna varijanta nočenja, nekje med Siskom in Banjo Luko :? Seveda obvezno zraven spada varijanta dobre požrtije :kva2:
Pervy Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 vaju je treba potem rešit, al pustimo da vaju obrenjo na roštilju, pa počakamo na prvo einzaftanje ! :P samo javite domačim da sva umrla v borbi za vegetarjanski in alkoholfraj svet! :grim
Zdrawc Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 da sva umrla v borbi za vegetarjanski in alkoholfraj svet! :grim misliš najbrž, v borbi proti vegetarjanskem in alkoholfraj svetu! :whistle:
Sitko Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 (popravljeno) Dane, kdaj greš čez lužo? Mogoče bi se jaz malo prej spravil čez in bi se lahko dobili v Sarajevu na ćevapih kod Grege :P potem pa easy na trajekt. Ima cevapa, ba, kolko ti srce pozeli. Ima i mekane :drunk:. Nema da nema. Bit ce svega. Ajde, meraklije, jaz se vrnem iz lepe nase domovine 3. maja, pa ce utegnete, se vidimo. Mogoce se bom pa kaj motal okrog Drine, pa se najdemo. Skoda, da jaz ne morem zraven, bi dobro majcko dobu :kva2: Fritz, a pol gres ti tud v Srem? Sicer pa, BTW, pot Bijeljina Janja Zvornik Vlasenica Han Pijesak Sokolac Sarajevo je tudi zelo dobra moto tura (gore-dole, precej dobrih ovinkov, precej dobrega asfalta, malo prometa) :naughty: Drzte se! Lep pozdrav iz zasnezenega Sarajeva! Schtabec Popravljeno April 7, 2006. Popravil scht@bec
motoristek Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Jaz bi šel tukajle, pod 2. se dobro je in :beer1:
bowla Objavljeno April 7, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 7, 2006 samo javite domačim da sva umrla v borbi za vegetarjanski in alkoholfraj svet! :grim :nono: vse lepo in prou glede požrtije, kar se pa alokola tiče bo pa pri DaNe-tu majčken problem (že pol leta ne pije, psssst, pa ne okol govort da sm jest to reku!! ) :whistle: :whistle: Drugač pa po pamet! :P :P
Zdrawc Objavljeno April 7, 2006 Opozori Objavljeno April 7, 2006 Jaz bi šel tukajle, pod 2. se dobro je in :beer1: vmes še pa skočmo pogledat, kaj se kej novega na AVNOJu menijo :whistle:
S57CQ Objavljeno April 8, 2006 Opozori Objavljeno April 8, 2006 Nekaj bi pa vprašal? Če se bo štartalo v četrtek poslepodneva, kakšna varijanta nočenja, nekje med Siskom in Banjo Luko :? Seveda obvezno zraven spada varijanta dobre požrtije :kva2: Varjante je - Prijedor - samo se ne upam napovedat - glede na to da sele ob 1200 cetrtek pridem na Brnik... Bom poskusal "politicne pregovore" doma speljat... pa sporocim... Pervy ima li sanse za cetrtek popoldne? Kar se pa (B) tice - Bowla ne sekiraj se - bom pa tok vec pojedu... da bomo kvit... heheh... DaNe
kp-kp Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 (popravljeno) Link http://www.susret2006.cjb.net/ Popravljeno April 9, 2006. Popravil kp-kp
tati Objavljeno April 9, 2006 Opozori Objavljeno April 9, 2006 Nekaj bi pa vprašal? Če se bo štartalo v četrtek poslepodneva, kakšna varijanta nočenja, nekje med Siskom in Banjo Luko :? Seveda obvezno zraven spada varijanta dobre požrtije :kva2: obvezno............ :OK: :OK:
djstrauss Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 (popravljeno) Če boste štartal v četrtek je to super offroad pot.Smo jo že prevozikal :OK: :OK: Dober predlog Ej evo mene BOWLA!!! a ti bos štartal v četrtek? Popravljeno April 10, 2006. Popravil djstrauss
bowla Objavljeno April 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2006 Ej evo mene BOWLA!!! a ti bos štartal v četrtek? Ne! Plan naše skupine je ob 14.00h na Bregani (OMV). :kva2: (mi iz Lj. ob cca 12.30 iz Lj.) Nekateri pa grejo ja že v četrtek.
bkoban Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Ne! Plan naše skupine je ob 14.00h na Bregani (OMV). :kva2: (mi iz Lj. ob cca 12.30 iz Lj.) Nekateri pa grejo ja že v četrtek. bowla to je beseda PETEK
Pervy Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Pervy ima li sanse za cetrtek popoldne? vse je možno :grim
S57CQ Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Ej evo mene BOWLA!!! a ti bos štartal v četrtek? O Omladinac - si nasel svetovni mopedisticni splet... he he ... Kakor kaze bo petek zjutraj opcija za mene - Pervy - dobimo se nekje okol zagreba cajt... okol 0900 - zena pravi da pride v LJ v cetrtek tako, da bom startal iz LJ... Omladinac ,da ne bos samo v besedah as usually... :eek: ajd uzivancija DaNe
Zdrawc Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 LP Ja kolikor se mene tice - ni bilo nikoli oklevanja - kar se je reklo se je naredilo... imam dobro idejo za mikice.... what say? lp :kva2: tud jaz bi jo mel :yes:
klimbra Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 Dane..........sej vem, da butasto sprašujem.....ampak........a ti to mikice za "mis mokrih majčk"......al s kakim drugim namenom. If prvo.....predlagam nekaj.....kar ima čim manj gramov........predlog.....nekaj iz gaze(povoji....ta tenki).... :OK: :OK: :OK: :OK: If drugo.........go back to prvo :OK: :OK: :OK:
bowla Objavljeno April 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2006 bowla to je beseda PETEK TAK OJE PETEK BO AKCIJA, PIČ... NEKATERI PA ŽE V ČETRTEK :BUA: :( DANE, DA NE BOŠ MIKIC POZABU!!!
djstrauss Objavljeno April 11, 2006 Opozori Objavljeno April 11, 2006 TAK OJE PETEK BO AKCIJA, PIČ... NEKATERI PA ŽE V ČETRTEK :BUA: :( DANE, DA NE BOŠ MIKIC POZABU!!! [/quot O kakšnih mikicah je pa to govor?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se