ton Objavljeno Februar 21, 2004 Deli Objavljeno Februar 21, 2004 Oba z mojo imava model PR 2000, pa bi lahko rekel da je za ta denar solidna, edino precej glasna. Kar se pa rosenja tiče - sprej proti rosenju, lega na glavi odlična, odpiranje bradnega dela odlično. O kvaliteti - najboljše ocene v svojem cenovnem razredu. Zagotovo pa to ni čelada za zelo velike hitrosti (SS motorje). Kako bi se obnesla pri nesreči pa <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muc Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 ker vozim supermoto mam kros čelado airoh zato ne vem kako se obnesejo zaprte variante, vendar je pa tale zelo ok odlično prileganje, pralna podloga, skratka za 35k sit je čist ok, glede crash testa pa takole če bo udarec v glavo tako močan, da prebije mojo čelado se tud tistemu v karbonski ne bo kaj dober godil! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Februar 22, 2004 Deli Objavljeno Februar 22, 2004 saj ni vedno potrebno da ti celado prebije/zdrobi, da se ti kaj pripeti, pomembna je tudi distribucija pritiska iz lupine na tvojo lobanjo, no ja sicer pa tema o tem ze obstaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 ali ima že kdo izkušnje z airoh sr600 ali z airoh sv55? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 Moja predzadnja čelada je bila Airoh PR 2000. Čelada mi sploh ni legla na glavo- potrebno bi bilo obllikovanje stiropora, no o tem smo že govorili, ne? Sploh pa je že nekdo napisal, da je kvaliteta primerna ceni. Priporočam za mestne vožnje od bifeja do bifeja. Zatem sem si kupil Schubert koncept. Ta čelada je bolje tapicirana, vizirja sta zakon(sončni vizir, odmikanje vizirja). Mislil sem, da bo bistveno tišja od čelade Airoh, pa na žalost ni. Se pa pri sedanjih cenah koncept čelade dobi za denar veliko več kot pri Airoh-u. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 8, 2004 Deli Objavljeno Marec 8, 2004 Bil pri JAP-u in zatežil za SV55 (ki BTW izgleda huuudoooo :yea2: ) Povedali so, da je to čist nova čelada, ki pride iz proizvodnje šele to sezono, tam nekje sredi aprila, tko da bo v Sloveniji nekje maja. Cena naj bi bila hudo zmerna, tam okoli 45.000 SIT, bomo videli, če gre na mojo xxxxxl glavo, xl airohove ne grejo gor niti slučajno. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno Marec 14, 2004 Deli Objavljeno Marec 14, 2004 kaj pa pravte na Airoh tyger? zgleda prkticna k je lahko cross al pa integrilna sam glede kvalitete pa ne vem. stane okoli 45.000 SIT, se mi zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 A kdo ve slučajno za kak link do kakega prodajalca v SLO? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Marec 15, 2004 Deli Objavljeno Marec 15, 2004 www.aures.si www.airoh.it/uk.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 ali ima že kdo izkušnje z airoh sr600 ali z airoh sv55? lp Sumim, da ima natancno iste tezave kot PR2000 (ki jo imam) - V enem stavku: "mal denarja, mal muzke." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 17, 2004 Deli Objavljeno Marec 17, 2004 SR600 naj bi bila kar huda stvar, kevlar pa tko, kao da ne ropata tolko hudo, no vsaj na forumih jo kar pohvalijo O SV55 ti pa kaj lahko povejo samo pri Airohu, saj jo naslednji mesec šele začnejo izdelovati (po besedah uvoznika). lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Marec 18, 2004 Deli Objavljeno Marec 18, 2004 kaj pa pravte na Airoh tyger? zgleda prkticna k je lahko cross al pa integrilna sam glede kvalitete pa ne vem. stane okoli 45.000 SIT, se mi zdi sm že vidu ja mislm na sejmu pa tko... sem se mi ne zdi vredu :hmm: 1.če jo boš vozu kot kross ti bo sigrno vroče ker je full oblazinjena 2. če jo boš vozu kot cestno pa sigurno ni tok varna kot ostale cestne čelade samo moje mnenje :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2004 kaj že ma gdo SV55 al paSR600 ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2004 sem zvedla približno ceno za sv55 baje bo okol 55jurjev sprobala pa jo bom v četrtek ali petek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mirko36 Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Kaj mislite, katerea čelada bi bila primerna za na mojo MAGNO. Ugledano imam N101 ali pa tole Airoh SR600 ali AR300. Vse pa seveda v črni barvi. A je barva čelade poleti verlikega pomena med vožno, sam nimam izkušen pa me zanima kaj pravijo izkušeni. Pa vse najlepše :OK: :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 Poleti, ko čakaš v gužvi pred semaforjem prekolneš vse kar je črne barve, ampak če ti je všeč pa kar vzem črno :yea2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Marec 6, 2005 Deli Objavljeno Marec 6, 2005 (popravljeno) vzem črno ...... ← .....NOLANKO (če ti le paše na glavo), se splača tut kakega jurja več dat za odlične ponakupne storitve (servis, garancija, rezervni deli... ) in prijaznost slovenskega uvoznika! Kvalitete Airoh ne poznam, a v Slo zagotovo ne boš deležen ponakupnih storitev kot pri Nolanu! Popravljeno Marec 6, 2005. Popravil bLuZoNdEr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2005 jaz sem ubodla SV55,sej je kr cool čelada sam kaj k je glasna k hudič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thomas Objavljeno Marec 21, 2005 Deli Objavljeno Marec 21, 2005 Ali ima mogoče kdo (ali je probal) Airoh Warrior duo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Micak Objavljeno April 25, 2005 Deli Objavljeno April 25, 2005 Hej, mene pa zanima, ali ima kdo kaj izkušenj z AIROH SV55? Po lastnostih naj bi bila nekoliko boljša od PR2000, sicer pa je pri nas nisem zasledil v ponudbi. Več na: http://www.airoh.com/ENGLISH/apribili/ther...c/sv55/SV29.htm Lp, Micak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mat... Objavljeno April 26, 2005 Deli Objavljeno April 26, 2005 Hej, mene pa zanima, ali ima kdo kaj izkušenj z AIROH SV55? Po lastnostih naj bi bila nekoliko boljša od PR2000, sicer pa je pri nas nisem zasledil v ponudbi. Več na: http://www.airoh.com/ENGLISH/apribili/ther...c/sv55/SV29.htm Lp, Micak ← Pri nas jo imajo na policah za 47k sit, in na glavi sem imel boljši občutek kot z ar300, vendar me še vedno ni prepričala! Za ta denar dobiš že nolanko 101, no za jurija več. nlp mat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 8, 2005 jo imam skor že leto dni,in jo ne priporočam nobenmu,sej je v redu sam kaj k je glasna da kr bobnčki bolijo,pa očala grejo full na trdo gor in dol,pa tud ščitnik brade je v kur.. mi je žal ker sem jo kupila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miranb Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 jo imam skor že leto dni,in jo ne priporočam nobenmu,sej je v redu sam kaj k je glasna da kr bobnčki bolijo,pa očala grejo full na trdo gor in dol,pa tud ščitnik brade je v kur.. mi je žal ker sem jo kupila. ← Hmm, glih sem gledal, da jo pri Luisu hvalijo, kako je na april 2005 tourer testu zmagala v "tihosti" (med testiranimi so bile tudi uvexovke in bmwjke), tako, da sedaj ne vem, katera od "dvižnih" čelad je med najtišjimi. Lp, Miran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogli Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 Ima kdo izkušnje s čelado Tyger in koliko stane pri nas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se