DAMI34 Objavljeno Maj 10, 2018 Deli Objavljeno Maj 10, 2018 Jaz sem pred leti naročil rezervne dele za Airoh čelado, pri podjetju Velo. Če se ne motim, je uvoznik nekje v Kopru. KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Maj 10, 2018 Deli Objavljeno Maj 10, 2018 (popravljeno) pred 12 urami, bankir pravi: ojla sem bil v torek v KMC-ju, nimajo na zalogi, čakam pa na klic, če se da naročiti. cca 50 eur. sem misll, da obstaja kakšen link, kjer se da dobiti kaj ceneje Lp FC-MOTO, 10% spletni popust majo vedno, občasno 25%. Ob nakupu ti ponavadi dajo zraven še voucher za 5€,10€,5%, za naslednji nakup...pozanimaj se če je kdo kaj nabavljal pa ti ga mogoče odstopi. Kar nimajo na zalogi ponavadi dobavijo v 7-10 dni, tudi če ti dajo tam oceno da bo trajalo 1 mesec. Popravljeno Maj 10, 2018. Popravil Xebec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Maj 11, 2018 Deli Objavljeno Maj 11, 2018 hvala vsem na odgovorih. hvala tebi Dami. Poklical sem Koper, imajo in mi bodo poslali, pa še ceno so mi spustili Lp DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Maj 15, 2018 Deli Objavljeno Maj 15, 2018 Ob 11. 5. 2018 ob 13:19, bankir pravi: hvala vsem na odgovorih. hvala tebi Dami. Poklical sem Koper, imajo in mi bodo poslali, pa še ceno so mi spustili Lp pravkar sem montiral vizir. Rad bi se pa javno zahvalil za izredno profesionalen odnos in prisrčnost firmi AUROS iz Kopra.V petek naročil , danes dobil, montiral in ČUDOVITO. Hvala vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr69 Objavljeno Maj 15, 2018 Deli Objavljeno Maj 15, 2018 verjetno AURES - Koper ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Maj 16, 2018 Deli Objavljeno Maj 16, 2018 bo držal. tiskarska napaka.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 30, 2022 Deli Objavljeno Maj 30, 2022 Prej objavu v napačni temi Kawasaki_rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se