osnexus Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Pozdrav svim prijatelima i prijateljima. Ja i Enco smo u Pulu prišli okoli 22 00. Naredili ako se ne varam 1056 km u pravom društvu. Ako tko od vas zaluta u Istru neka se javi , biti će mi drago sresti se i popiti pivu.Svima pozdrav. Petek, kako da montiram plasmu 42 inćnu i "đubox" pa da posramim doktora i Renata. Proštudiraj pa javi. ps. i light show - se razme :grim :grim :grim
605 Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 ni kaj za dodat. ocena +++++++ 5 za vse. Na čimprejšnje snidenje in maxi pozdrav vsem skupaj,
Blond Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 no pa še iz moje strani pohvala vsem organizatorjem in sodelujočim. Prav spodobno smo zaključili sezono in prav je tako. Je bilo pa prav zanimivo nicke povezati s facam in motorji enega slabega dečka nisem srečal žal mi je da nisem mogo z vami preživeti tudi večera... obljubim, da bom drugič nadoknadil ima pa vsako tako srečanje tudi slabe strani ker sem že razmišljal o radiu na motorju in nisem vedel kako se zadeve lotit sem malo pošpegal vaše izume in ker ob takšnih stvareh ne morem biti na miru že v nedeljo zvečer naročil radio in zvočnike tako bom čez zimo imel kaj za "fretat" in bom spomladi igral z vami še enkrat vse pohvale vsem prisotnim, NAJBOLJŠI STE Blond
maxiscooter Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Prosim ,če mi poveste čigavi so bili fotoaparati , ki so se uporabljali za skupinsko sliko na gradu v Gradu.??
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Prosim ,če mi poveste čigavi so bili fotoaparati , ki so se uporabljali za skupinsko sliko na gradu v Gradu.?? Moji ne .)
osnexus Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Moji ne .) Tebi na žal kaj nisu......@cmrlj je to slikao.....
Burgman650E Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Dragi prijatelji - MAXISCOOTERISTI - Od nedelje dalje sem pod vtisom našega meet-a in ne morem vrjeti ( kot je rekel Tomica ), da lahko 34 skuteristov in motoristov vozi po nalivu, in nobeden ne jamra ali p**di ker je ves moker.Moram pa priznati, da so me organizatorji navdušili in potrdili mojo željo in smer, da gremo po pravi poti, da naša druženja preidejo meje in spore in da lahko v dobrem ali slabem vremenu uživamo. Ta družba je meni ( in mislim da vsem nam ) prinesla nekaj, kar navadno druženje ob pivi ni možno. Ali pač. Še en krat zahvala @dore61 in @hales, za njihov trud in željo po čim boljši nastanitvi, turi in pa vremenu.. žal vse ne more iti skupaj .. zahvala vsem ostalim, kateri smo ali pa ste pomagali pri izvedbi tega srečanja, zahvala našim hrvaškim kolegom za njihov dodatek v obliki organizacije ture v nedeljo in še posebej z " MAXXXXXIIIIIII " pizzami. Hvala tudi vsem kateri ste slikali in snemali in upamo da se bo od tega vsega materiala nabrala kar velika količina slik in posnetkov, da nastane predstavitveni in spominski DVD z našimi srečanji do zdaj. Moje slike in posnetki so v obdelavi in upam da do konca tedna jih uspem spraviti na plano .. na ogled.. tu pa je nekaj za pokušino no to sta le dva posnetka .. ostali še prihajajo.. hvala @piaggio X9 za EASYRIDER posnetek.. tega mi pošlji na moj mail, da si ga dam na GSM Skratka.. hvala za prelepo druženje in vožnjo .. in do naslednjega meet-a ---> OSIJEK i @nexus ....... prihajamo..
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Tebi na žal kaj nisu......@cmrlj je to slikao..... kdo pa je ta čmrlj...
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Dragi prijatelji - MAXISCOOTERISTI - Od nedelje dalje sem pod vtisom našega meet-a in ne morem vrjeti ( kot je rekel Tomica ), da lahko 34 skuteristov in motoristov vozi po nalivu, in nobeden ne jamra ali p**di ker je ves moker.Moram pa priznati, da so me organizatorji navdušili in potrdili mojo željo in smer, da gremo po pravi poti, da naša druženja preidejo meje in spore in da lahko v dobrem ali slabem vremenu uživamo. Ta družba je meni ( in mislim da vsem nam ) prinesla nekaj, kar navadno druženje ob pivi ni možno. Ali pač. Še en krat zahvala @dore61 in @hales, za njihov trud in željo po čim boljši nastanitvi, turi in pa vremenu.. žal vse ne more iti skupaj .. zahvala vsem ostalim, kateri smo ali pa ste pomagali pri izvedbi tega srečanja, zahvala našim hrvaškim kolegom za njihov dodatek v obliki organizacije ture v nedeljo in še posebej z " MAXXXXXIIIIIII " pizzami. Hvala tudi vsem kateri ste slikali in snemali in upamo da se bo od tega vsega materiala nabrala kar velika količina slik in posnetkov, da nastane predstavitveni in spominski DVD z našimi srečanji do zdaj. Moje slike in posnetki so v obdelavi in upam da do konca tedna jih uspem spraviti na plano .. na ogled.. tu pa je nekaj za pokušino no to sta le dva posnetka .. ostali še prihajajo.. hvala @piaggio X9 za EASYRIDER posnetek.. tega mi pošlji na moj mail, da si ga dam na GSM Skratka.. hvala za prelepo druženje in vožnjo .. in do naslednjega meet-a ---> OSIJEK i @nexus ....... prihajamo.. Res se vas vidi
osnexus Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 kdo pa je ta čmrlj... CMRLJ je legenda..... :notworthy: :notworthy: :notworthy:
xyzdomba Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Vidim da sve zanimaju slike a ja ih imam dosta budem ih ubacio na naš HR forum pa vam svima stavim link ili hoćete da slike ubacim i ovdje. Samo mala napomena svim sudionicima 2 susreta, najava je bila susreta u Osijeku a ono što vas sve očekuje ne možete zamisliti ni u najluđim snovima stoga još jednom poziv svima i vjerujte da će skup opravdati svaki kilometar Vašega puta :whistle: :whistle:
ante46 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Vidim da sve zanimaju slike a ja ih imam dosta budem ih ubacio na naš HR forum pa vam svima stavim link ili hoćete da slike ubacim i ovdje. Samo mala napomena svim sudionicima 2 susreta, najava je bila susreta u Osijeku a ono što vas sve očekuje ne možete zamisliti ni u najluđim snovima stoga još jednom poziv svima i vjerujte da će skup opravdati svaki kilometar Vašega puta :whistle: :whistle: E moj prijatelju neznaš ti šta mi sve možemo zamisliti..., ali svejedno kad je već tako.... Pa bogamu nije Osijek Moskva. Ili...
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 CMRLJ je legenda..... :notworthy: :notworthy: :notworthy: ...kdo pa je ta legenda....
osnexus Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 ...kdo pa je ta legenda.... moraš doći u Osijek pa ćeš ga upoznati glupo je ići samo do Ljubljane....
osnexus Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 E moj prijatelju neznaš ti šta mi sve možemo zamisliti..., ali svejedno kad je već tako.... Pa bogamu nije Osijek Moskva. Ili... Nemožemo ni zamisliti sve to bez tebe ...... :notworthy: :notworthy:
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 moraš doći u Osijek pa ćeš ga upoznati glupo je ići samo do Ljubljane.... E doči ču ja i do vas jednog dana...
dore61 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 ...kdo pa je ta legenda.... Hojla CMRLJ je VARADERO XL1000 VA - glej slike! Lep iz Prekmurja
xyzdomba Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 E doči ču ja i do vas jednog dana... Ne jednoga dana nego 21.-22.05.2011.
anja37 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Hojla CMRLJ je VARADERO XL1000 VA - glej slike! Lep iz Prekmurja Oj,vračam pozdrav iz primorske kako smo :beer1: Ne jednoga dana nego 21.-22.05.2011. Neču ništa obečat,ali nadam se da.... .)
AliFrei Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Končno še moj album. Niso vse slike, le malo boljše, čeprav jih je nekaj vmes slabše kvalitete - ne vem zakaj... GSM pač... Link do albuma (upam, da je prav): http://www.motosvet.....php?cid=2_2462 Lp,
AliFrei Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Pravi link naj bi sicer bil ta: http://www.motosvet.com/album/ualbum.php?cid=22483 Lp,
pelikan Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 (popravljeno) Končno še moj album. Niso vse slike, le malo boljše, čeprav jih je nekaj vmes slabše kvalitete - ne vem zakaj... GSM pač... Link do albuma (upam, da je prav): http://www.motosvet.....php?cid=2_2462 Lp, Alo! Link ni pravi... ali pač? Lp Popravljeno September 8, 2010. Popravil pelikan
AliFrei Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Alo! Link ni pravi... ali pač? Lp Ni, sem potem objavil pravega: http://www.motosvet....m.php?cid=22483 Tisti prej je bil link znotraj mojega urejanja albuma, pa vam ni bil dostopen... Sorry, se še privajam Lp
pelikan Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Ni, sem potem objavil pravega: http://www.motosvet....m.php?cid=22483 Tisti prej je bil link znotraj mojega urejanja albuma, pa vam ni bil dostopen... Sorry, se še privajam Lp Nimam sreče s tvojim linkom.... ...zato sem se ....pomučil s tvojim linkom.... ....mimogrede, slike so... OK. Lp
AliFrei Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Porkaš, imam težave z naložitvijo video posnetkov... Ne gre, pa ne gre... Mogoče zato, ker so 3GP datoteke? Kdo ve?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se