MAXISLAVC Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Halo , kje ste maxiskuteraši ali ste še vsi na dopustu ? Sezone bo kmalu konec in jo je treba na neki skupni turi zaključiti da se ne bomo vozili samo posamezno, saj še vedno velja "skupaj smo močnejši". V soboto sem "naredil" lepo turco: Celje - Logarska dolina - Pavličevo sedlo(mejni prehod)-Železna kaplja-Piberk(mejni prehod)- Črna na Koroškem - prelaz Sleme - Šoštanj - Velenje - Polzela - Celje. Tura je bila v dolžini 230 km, od tega je kar nekaj lepih ovinkov in tudi gladkega asfalta.
ssabic Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 Halo , kje ste maxiskuteraši ali ste še vsi na dopustu ? Sezone bo kmalu konec in jo je trebana neki skupni turi zaključiti da se ne bomo vozili samo posamezno, saj še vedno velja "skupaj smo močnejši". V soboto sem "naredil" lepo turco: Celje - Logarska dolina - Pavličevo sedlo(mejni prehod)-Železna kaplja-Piberk(mejni prehod)- Črna na Koroškem - prelaz Sleme - Šoštanj - Velenje - Polzela - Celje. Tura je bila v dolžini 230 km, od tega je kar nekaj lepih ovinkov in tudi gladkega asfalta. Lepo da vsaj eni uživate,kajti jaz imam gips na roki že dva tedna in komaj čakam naslednji teden da dam dol.Prej sem bil na dopustu,zdaj pa ta gips tako da je že en mesec motor v garaži in čaka novi zagon. :krneki:
sergejl Objavljeno September 18, 2007 Opozori Objavljeno September 18, 2007 jaz imam še vedno probleme z motorjem (ne vleče). sicer naredu eno lepo turco z motoristi: ribnica - zadar (1.dan) zadar - preko velebita - slunj - korenica - plitvice - karlovac - metlika - novo mesto - ribnica zloooo lepo vidu vmes dav maxija (slo) ravno na oddihu v senčki upam da bo do naslednjega vikenda motor kaj zrihtan... :headbang:
kvant Objavljeno September 19, 2007 Opozori Objavljeno September 19, 2007 kontra za turo - zakljucno. kaka ideja? Halo , kje ste maxiskuteraši ali ste še vsi na dopustu ? Sezone bo kmalu konec in jo je trebana neki skupni turi zaključiti da se ne bomo vozili samo posamezno, saj še vedno velja "skupaj smo močnejši". V soboto sem "naredil" lepo turco: Celje - Logarska dolina - Pavličevo sedlo(mejni prehod)-Železna kaplja-Piberk(mejni prehod)- Črna na Koroškem - prelaz Sleme - Šoštanj - Velenje - Polzela - Celje. Tura je bila v dolžini 230 km, od tega je kar nekaj lepih ovinkov in tudi gladkega asfalta.
ssabic Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 tudi jaz grem zraven ČE BO NASLEDNJI TEDEN SEM ZRAVEN, V TOREK DAM GIPS DOL IN TAKOJ NA ENO VOŽNJO. :worship:
Drejči Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Dons odpišem še zadnji izpit, pol pa lahko gremo kamorkoli. :) Jest sem za!
Gespann Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Jutri zjutraj ob 8h štartam na Hvar. Baje, da je tam en zelo dober moto zbor. Res, da ne grem tako daleč zaradi zbora, to je bolj izgovor. Bolj me mika v teh lepih jesenskih dnevih kaka daljša furca. Ko se vrnem, napišem kako je bilo :yea1:
ssabic Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Jutri zjutraj ob 8h štartam na Hvar. Baje, da je tam en zelo dober moto zbor. Res, da ne grem tako daleč zaradi zbora, to je bolj izgovor. Bolj me mika v teh lepih jesenskih dnevih kaka daljša furca. Ko se vrnem, napišem kako je bilo :yea1: srečno pot in lepo vreme :rolleyes:
BoštjanG Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 Če bi se dogovorili za 29- ega bi se vrjetno tudi jaz pridružil, da kot novinec spoznam svet maxiskuteristov :) LP
skuterist Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Halo , kje ste maxiskuteraši ali ste še vsi na dopustu ? Sezone bo kmalu konec in jo je trebana neki skupni turi zaključiti da se ne bomo vozili samo posamezno, saj še vedno velja "skupaj smo močnejši". V soboto sem "naredil" lepo turco: Celje - Logarska dolina - Pavličevo sedlo(mejni prehod)-Železna kaplja-Piberk(mejni prehod)- Črna na Koroškem - prelaz Sleme - Šoštanj - Velenje - Polzela - Celje. Tura je bila v dolžini 230 km, od tega je kar nekaj lepih ovinkov in tudi gladkega asfalta. kontra za turo - zakljucno. kaka ideja? Mogoče pa bi jo prevozili še enkrat v skupini, Maxislavc pa nam gre za vodiča. :whistle: Če bi se dogovorili za 29- ega bi se vrjetno tudi jaz pridružil, da kot novinec spoznam svet maxiskuteristov :)LP Tisti vikend imam načeloma čas, tako da se v primeru vožnje in lepega vremena pridružim (če ne pride kaj vmes :angry: ). LP
Drejči Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Mogoče pa bi jo prevozili še enkrat v skupini, Maxislavc pa nam gre za vodiča. :whistle: Ni slaba ideja. Sam sem z mojo drago sicer ravno včeraj bil v Logarski in se vozil preko Pavličevega sedla in Jezerskega, a je tam tako lepo, da nebi imel čisto nič proti če grem še enkrat tja. Za tamalo pa ne vem, če bo hotela it, se je včeraj zelo pritoževala nad trdoto in neudobnostjo zadnjega sedeža na Nexusu :rolleyes:
jetman Objavljeno September 25, 2007 Avtor Opozori Objavljeno September 25, 2007 (popravljeno) Zakaj ženske samo na motorju motijo trde in vibrirajoče stvari :hmm: :naughty: Popravljeno September 25, 2007. Popravil jetman
BRANE Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Zakaj ženske samo na motorju motijo trde in vibrirajoče stvari :hmm: :naughty:moja hardendurca trese in je trda, pa ankol nobene ni motlo.. še več; vriskale so od ugodja..
BoštjanG Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Na netu kaže za 29-tega solidno , okoli 20 stopinj. Kolko je kandidatov? A je kakšen tudi iz MB?? LP
1965 Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Halo , kje ste maxiskuteraši ali ste še vsi na dopustu ? Sezone bo kmalu konec in jo je trebana neki skupni turi zaključiti da se ne bomo vozili samo posamezno, saj še vedno velja "skupaj smo močnejši". V soboto sem "naredil" lepo turco: Celje - Logarska dolina - Pavličevo sedlo(mejni prehod)-Železna kaplja-Piberk(mejni prehod)- Črna na Koroškem - prelaz Sleme - Šoštanj - Velenje - Polzela - Celje. Tura je bila v dolžini 230 km, od tega je kar nekaj lepih ovinkov in tudi gladkega asfalta.
1965 Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 :closedeyes: Mogoče se vam pridružim. Sporočite kdaj, kje...
MAXISLAVC Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Glede na oglašanja bi znala biti kar dovolj velika skupina, pasti morajo samo še lepi predlogi za smer in že se peljemo. Dajmo s predlogi na dan !
BoštjanG Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Glede na oglašanja bi znala biti kar dovolj velika skupina, pasti morajo samo še lepi predlogiza smer in že se peljemo. Dajmo s predlogi na dan ! Ma meni je skoraj vseeno samo , da je lepa cesta, pa vreme :)
body35 Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) Kaj pa pravite na Baško na Krku? Če bo lepo, se lohk še kopamo, pa še predelč ni za ceu dan, če odrinemo dovolj zgodaj? Super bi zgledal, da nas je čim več, pa šibamo :) LP Popravljeno September 27, 2007. Popravil body35
1965 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Prav, pa pojdimo do Krka. Vreme kaže dobro. Kdaj in kje se zmenimo za zbor, ker vsi nismo i Ljubljane ?
Drejči Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Krk? Baška? Ne vem no... mi je tista ideja o Logarski, Pavličevem sedlu, Železni kapli... bila veliko bolj všeč. Hrčki mi ne sedejo nevem kako zlo, sploh pa ceste na Krku, ne. Sicer pa, kamorkoli že gremo, časa za dogovor zmanjkuje.
Kekec500 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Tud men bi bolj odgovarjala tura v smeri Logarske doline. Torej, če je še kdo za OK, če ste večinoma za Krk pa jest odpadem.
1965 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Čez Pavličevo sedlo je lepa tura, a nas zna ujeti kakšna nevihta, so pač hribi. Predlagam tri ture. 1 Lj. - Šk.Loka - Žiri - Idrija - Tolmin - Nova Gorica - Vipava - Godovič - Lj. 2 Lj. - Postojna - Črni Kal - Buzet - Buje - Koper - Lj. 3 Lj. - Žužemberk -Straža - Novo mesto - Metlika - Črnomelj - Kočevje - Lj Zbor okrog 11h, da se nam lahko pridruži še kdo izven Ljubljane. ZBORNO MESTO Nogometni stadion BEŽIGRAD. Sedaj gre zares.
skuterist Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Krk? Baška? Ne vem no... mi je tista ideja o Logarski, Pavličevem sedlu, Železni kapli... bila veliko bolj všeč. Hrčki mi ne sedejo nevem kako zlo, sploh pa ceste na Krku, ne. Sicer pa, kamorkoli že gremo, časa za dogovor zmanjkuje. Tud men bi bolj odgovarjala tura v smeri Logarske doline. Torej, če je še kdo za OK, če ste večinoma za Krk pa jest odpadem. Tudi jaz na Krk nebi šel, časa imam samo za enodnevno vožnjo. V nedeljo je boljša napoved kot za soboto tako da bi bilo potrebno razmisliti v tej smeri :whistle: . Na obalo grem drug vikend ko bomo s prijatelji imeli "zaključno" vožnjo tako da bi se tudi obali raje izognil. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se