BoštjanG Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Jaz bi tudi bil za logarsko :) . A je še kdo iz štajerskega konca? Kr ,če ja bi bilo fajn ,da se dobimo v Celju oz. Žalcu , torej iz LJ imate pol poti ,pa mi iz MB pol poti ,potem pa skupaj čez Mozirje pa Ljubno ob Savi , Logarska, Pavličevo sedlo.... Zbor ob 11.00 pa bi tudi meni pasal. LP
kvant Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Jaz bi tudi bil za logarsko :) . A je še kdo iz štajerskega konca? Kr ,če ja bi bilo fajn ,da se dobimo v Celju oz. Žalcu , torej iz LJ imate pol poti ,pa mi iz MB pol poti ,potem pa skupaj čez Mozirje pa Ljubno ob Savi , Logarska, Pavličevo sedlo.... Zbor ob 11.00 pa bi tudi meni pasal.LP grem zraven v nedeljo - glede na vreme. kamorkoli ze, sam hribi bi znali biti problematicni zarad dezja. lp kvant
Drejči Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Napoved za Slovenijo Ponoči in jutri bo v severovzhodni Sloveniji delno jasno, drugod spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, bolj pogostimi v zahodni in južni Sloveniji. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem okoli 11, najvišje dnevne od 14 do 19, na Primorskem do 21 stopinj C. torej, ravno za Logarsko naj bi bilo napovedano lepo vreme. To je za jutri, za nedeljo pa... V nedeljo in ponedeljek bo večinoma sončno in postopno nekoliko topleje. Zjutraj in del dopoldneva bo po nižinah megla.
1965 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Pa naredimo takole: Zbor v Žalcu v NEDELJO 30.9 ob 11 - 11,30 ( za točno lokacijo se zmenimo, povejte predloge ) Smer Logarska dolina - Pavličevo sedlo... Za Ljubljano je zbor ob 10h pred nogometnim stadionom. Štajerci se dogovorite med seboj. Čimpreje se odločite, da ne bomo preveč mečkali! :whistle: :whistle: :rolleyes:
skuterist Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Pa naredimo takole: Zbor v Žalcu v NEDELJO 30.9 ob 11 - 11,30 ( za točno lokacijo se zmenimo, povejte predloge ) Smer Logarska dolina - Pavličevo sedlo... Za Ljubljano je zbor ob 10h pred nogometnim stadionom. Štajerci se dogovorite med seboj. Čimpreje se odločite, da ne bomo preveč mečkali! :whistle: :whistle: :rolleyes: Se strinjam. Potem velja nedelja(boljša vremenska napoved), ura pa naj bo kar 10:45. Po navadi se potem tako naredi da odrinemo 1/2 kasneje. Zbor pa lahko na avtobusni postaji. Dovolj prostora, tudi kavo se da spiti v bližini. Drugače pa lahko tudi pri bifeju Bucka (dovolj prostora za naše mopede :photo: ). Kaj več pa v Žalcu ne poznam. Razen če se dobimo v Šempetru pri "Salisi", potem je tu še "Le plac" ali pa bistro pri marketu; dovolj prostora za parking je vsepovsod. Kako se boste odločili preverim jutri proti večeru, prej ne bom "on-line" :blush: LP P.S MAXISLAVC - Ti pa boš naš vodič :whistle:
body35 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 OK, nedelja ob 10h pred stadionom v LJ, a je to nasproti pumpe pri stadionom na Dunajski pod arkadami ob postaji LPP al kje točno?? (učas smo se kr na tromostovju dobil, ko še ni biu zaprt za promet, je blo lažje še kofe pr repu spit)
kvant Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 (popravljeno) predlog za 11.00 v Zalcu je super za moto zbor, ker moramo racunat, da morajo eni ze ob 10.00 startat iz Ljubljane. Koker vreme kaže, bo jutr spet polno motorjev na cestah. Druzba, se vidmo v Zalcu ob 11.00. :rolleyes: kvant Popravljeno September 29, 2007. Popravil kvant
kvant Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Zanimivo: http://www.autoadviceoffl.com/letsfly2.php
symride Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Tudi jaz sem zraven in mi zbor v Žalcu ob 11stih odgovarja. Če gre kdo iz MB se dobimo ob 9.30 pri Mercatorju na Tržaški.
1965 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 OK, nedelja ob 10h pred stadionom v LJ, a je to nasproti pumpe pri stadionom na Dunajski pod arkadami ob postaji LPP al kje točno?? (učas smo se kr na tromostovju dobil, ko še ni biu zaprt za promet, je blo lažje še kofe pr repu spit) To je nasproti pumpe pri stadionu, pod arkadami, ali na drugi strani na avtobusni postaji. ne moremo se zgrešit. Še enkrat: ZBOR ZA LJUBLJANČANE OB 10h ! :evilgrin:
Scarabeo 500 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Kje v Žalcu se dobimo, če bo vse vredu se pridružim. SCARABEO
BoštjanG Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 (popravljeno) Tudi jaz sem zraven in mi zbor v Žalcu ob 11stih odgovarja.Če gre kdo iz MB se dobimo ob 9.30 pri Mercatorju na Tržaški. Najbolje da se dobimo pri Mercatorju pri zadnjem vhodu ,da se ne iščemo. Midva ziher prideva :) LP Popravljeno September 29, 2007. Popravil BoštjanG
body35 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 POZDRAVLJENI Štajerci! Iz LJ se pripeljemo v Žalec in vaš zbor je pri ta velikem mrekatorju na parkirišču pred štacuno na koncu Žalca iz LJ smeri, če prav poznam tisti konec? Da se ne lovimo še tam... LP, se vidimo!
skuterist Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 POZDRAVLJENI Štajerci!Iz LJ se pripeljemo v Žalec in vaš zbor je pri ta velikem mrekatorju na parkirišču pred štacuno na koncu Žalca iz LJ smeri, če prav poznam tisti konec? Da se ne lovimo še tam... LP, se vidimo! A je to sedaj Mercator :blush: ? Včasih je bila "zelena" blagovnica (Agrina) nato pa Era. Za tiste ki pridete s MB, je to ta prva velika trgovina na levi strani ko pridete v Žalec (desno je pokopališče). Lahko pa se dobimo tudi na AP če bo komu lažje najdit. LP P.S Kvant ne pozabit osebne izkaznice, če ne boš moral nazaj po isti poti :whistle:
Scarabeo 500 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Dajte predlagati smer poti. Jaz predlagam: Pavličevo sedlo, Železno Kaplo, Felkemarkt, Lavamind, serpentine na Golico, prelaz Radlje, Dravograd in domov. Da se ne bomo v Žalcu lovili, kam jo mahnemo, seveda se dajo poti skrajšati in obratno. Predlogi?????? Scarabeo
BoštjanG Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Dajte predlagati smer poti. Jaz predlagam: Pavličevo sedlo, Železno Kaplo, Felkemarkt, Lavamind, serpentine na Golico, prelaz Radlje, Dravograd in domov. Da se ne bomo v Žalcu lovili, kam jo mahnemo, seveda se dajo poti skrajšati in obratno. Predlogi?????? Scarabeo Uuuuuu kar lepa tura. Cca. 300 km sem naračunal iz MB .
kvant Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 POZDRAVLJENI Štajerci!Iz LJ se pripeljemo v Žalec in vaš zbor je pri ta velikem mrekatorju na parkirišču pred štacuno na koncu Žalca iz LJ smeri, če prav poznam tisti konec? Da se ne lovimo še tam... LP, se vidimo! ma kdo pozna merkator in avtobusno postajo, boljs bi blo, ko bi rekl, pr onem hotelu, ki je zdej poln ukrajink. pa bi vsi vedl:))) -ja, brez osebne pa nikamor vec..)))
Drejči Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Dajte predlagati smer poti. Jaz predlagam: Pavličevo sedlo, Železno Kaplo, Felkemarkt, Lavamind, serpentine na Golico, prelaz Radlje, Dravograd in domov. Da se ne bomo v Žalcu lovili, kam jo mahnemo, seveda se dajo poti skrajšati in obratno. Predlogi?????? Scarabeo e, e, to sem hotu tud sam predlagat! Pomoje, odlična tura. Ljubljančani! Kdaj se dobimo? A ne bo ob desetih malo pozno, sej veste, predn vsi pridejo pa kako rečemo, bo prec pol enajstih. Zato predlagam pol desetih, pa imamo cajt se umiru zment in odrint proti Žalcu.
body35 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 se strinjam!! 9.30 pri štadionu!
zvone500 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Pozdravljeni! Ker imam popoldan obveznosti :( se vam v Žalcu pridružim vendar vas bom spremljal samo do Logarske doline, seveda če boste šli v to smer. lp Zvone 500
skuterist Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Takole nekateri smo že nazaj. Kje smo se peljali je bilo že tako napisano, tako da naj rečem da je bilo prav :yea1: . Zbralo se nas je 12 oziroma od Logarske doline naprej 11 "maxi-jev". Vožnja ter vreme enkratno. Žal tudi malo smole za MaxiSlavca ki je pod Golico lahko pil veliko pivo. Od tam naprej nas je bilo še samo 10. Za vse ki niste mogli zraven pa nekaj utrinkov. LP
bmwslo Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Tole druščino maxijev sem pa jaz danes menda srečal nekje med Vranskim in Šetrupertom. :OK:
BoštjanG Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Tako tudi jaz doma.Res sem bil presenečen ,da se nas je toliko zbralo in upam ,da se to večkrat ponovi. Fino vas je bilo spoznat. No pa še nekaj mojih slikic preden padem v komo :) od utrujenosti .
Drejči Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Jp! res je blo fino. Ljubljančani smo se ustavili še na Trojanah, se malce okrepčali, kupili krofe in prišli domov glih na konec dnevnika.
Scarabeo 500 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 No, da ne bo koga skrbelo, tudi jaz sem že doma in pridno delam za službo. Bila je prijetna družba. Še večkrat, slike pa pripnem drugič, če ne bodo že vse objavljene. Scarabeo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se