Skoči na vsebino

MAXIMALNA HITROST

AREA

Priporočene objave

prejšno nedeljo, sva sla s sestro v koloseja, cesta tko tko, sestrca (19.let) pa Audija na gas, izklopla klimo stevc prlezu do 225km/h - 230km/h tle nek umes je biu :) :)

mislm svaka cast moji sestrci :) :OK: :OK: :kva2: :yea2: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

post-1-1066784753.jpg

če me nea spomin vara se mi zdi da je to od AUDIJA RS števec??? :? :?

:OK: Saj ni vazno od katerega avta je števec , vazno je s katerim avtom se toliko pelješ! :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj ni vazno od katerega avta je števec , vazno je s katerim avtom se toliko pelješ! 

hehe!!maš prav!! :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

240km/h ... BMW 530i (mislim da ma 240 KS)) ... avtocesta MB ==> SL. Bistrica

Bil sem kopilot. Fasciniran nad močjo BMWja, saj pri 200, če pohodiš gas še vedno vleče ko sam satran. :kva2: fajn je blo :kva2: še bi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@gapi: a misliš da se blokade ne da ven pobrat :unsure:

(koliko skuterjev ima max. hitrost 45 kmh kolikor je dovoljena za njihovo kategorijo-forumašem grejo skuterji vsem preko 100.) :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

toyota land cruser VX 4.2 TD vodno hlajen intercooler zamenjan čip avto težek 3 tone 236 na uro pol me je pa na AC Ljubljana - Postojna ujel mondejo z radarjem da mu spalim maj...... B) B) B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

toyota land cruser VX 4.2 TD vodno hlajen intercooler zamenjan čip avto težek 3 tone 236 na uro pol me je pa na AC Ljubljana - Postojna ujel mondejo z radarjem da mu spalim maj...... B) B) B)

in kolk si plačal..... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in kolk si plačal..... :rolleyes:

Mu bo sodnik za prekrške povedal .... :blink: :blink: :cry: :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta slika z RS 4 se že kar nekaj let valja po netu tako da ta ni avtorska. Prosim da sem pišete samo VAŠE največje hitrosti

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Focus RS od sodelavca od tatkota, bil kopilot.....185 km/h po makadamu :wacko:

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

ufff dobr si da si tole prezivu :notworthy: :notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prejšno nedeljo, sva sla s sestro v koloseja, cesta tko tko, sestrca (19.let) pa Audija na gas, izklopla klimo stevc prlezu do 225km/h - 230km/h tle nek umes je biu :) :)

mislm svaka cast moji sestrci :) :OK: :OK: :kva2: :yea2: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Vsaka čast avtu :) Z nogo zna vsak na gas tišat... dokler...

Sploh ženske dostikrat vidim, kako nogo tišijo v podn, ampak kaj bi se zgodilo, če bi se jih kak tovornjakar spravu prehitevat (namreč nikoli niti malo ne stopijo iz gasa). Sam grem do konca, če je cesta večinoma prazna, fajterce pa visijo na plinu, kot da je to pedal pri šivalnem stroju. Seveda nam z večjimi avtomobili niso zelo opazne, saj do konca največkrat nateravajo C3, Punte, 206-ke, Pole in podobne mini kreature. Ko boste naslednjič vidli kakšne luči nizkokategornika v retrovizorju je bolje it na stran (saj večina niti za varnostno razdaljo ni slišala).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, še opozorilo, zadnjič sem ravno nadrsal zaradi poledice. Hvalabogu mi ni blo nič in avto je sorazmerno cel ;) (beri: zlomljen prednji odbijač).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Ko boste naslednjič vidli kakšne luči nizkokategornika v retrovizorju je bolje it na stran...

Ja! Zato ker ko enkrat spravin cliota 1.2 8V na 175km/h ne bremzam zarad nobenega. :devil:

Popravljeno . Popravil Grilzz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja! Zato ker ko enkrat spravin cliota 1.2 8V na 175km/h ne bremzam zarad nobenega. :devil:

Verjamem, da je težko pridet potem spet iz 130 na 175, oziroma, dolgo časa traja ;) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsaka čast avtu :) Z nogo zna vsak na gas tišat... dokler...

Sploh ženske dostikrat vidim, kako nogo tišijo v podn, ampak kaj bi se zgodilo, če bi se jih kak tovornjakar spravu prehitevat (namreč nikoli niti malo ne stopijo iz gasa). Sam grem do konca, če je cesta večinoma prazna, fajterce pa visijo na plinu, kot da je to pedal pri šivalnem stroju. Seveda nam z večjimi avtomobili niso zelo opazne, saj do konca največkrat nateravajo C3, Punte, 206-ke, Pole in podobne mini kreature. Ko boste naslednjič vidli kakšne luči nizkokategornika v retrovizorju je bolje it na stran (saj večina niti za varnostno razdaljo ni slišala).

aja btw mi mamo Audija A6 1.9TDI (130KM) :) :)

tko da ni to nwem kuko mejhn auto :P :P :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!