Sanda7 Objavljeno Februar 11, 2013 Deli Objavljeno Februar 11, 2013 oja... glede na to da sem lena kar se tiče pucanja,se raj držim na toplem in brcam po Mallorci:)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 5, 2013 Deli Objavljeno Marec 5, 2013 no končno je prišla na vrsto še specjalka furca ista kot z gorcem,usrana pa mičkn mn:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miliy Objavljeno Marec 7, 2013 Deli Objavljeno Marec 7, 2013 (popravljeno) Torbica na specialki....da ne bi slučajno te slikice na Bicikel.com forum lepla...te bojo živo pojedli.... :grim Popravljeno Marec 7, 2013. Popravil Miliy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2013 Deli Objavljeno Marec 9, 2013 kaj pa je narobe s torbico al nekam je treba spravt flike če se slučajn kje predre pa energijske plošćice pa kak evro za kofe,pa robčke...pa tud smrkc more nekje viset:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Marec 9, 2013 Deli Objavljeno Marec 9, 2013 Najbl zagreti bajkerji že dva meseca pridno vrtite pedala, nam drugim se je števec začel vrteti z nule. Končno . Beseda je dala besedo, napoved obetavna, in ker je 'stari maček', navezan name, jaz pa nanj in na asfalt :closedeyes:, dobil naslednika, sem že prav nestrpno čakala sobote, ko sva jo s kolegom popihala v Istro. Lani, ko sem dobila Pinarella za testirat, sem komentirala, da so kolesarji, ki vozijo specialke, čist nori :grim . Kakšen mazohizem . Še živo se spomnim, kako so me ponavadi na mojmu gorcu bolele samo noge, če sem pretiravala, po dobrih 200 km v 2 dneh s specialko pa ... ma, ko bi ble sam noge ... bolelo malo morje 'novih' mišic in kosti in to še nekaj dni potem ... Tole letos čisto druga zgodba. Jupiiii, otvoritev ... v dveh dneh (pop + cel dan + dop) 173 km, navdušena nad bajkom. In prav tako nad SZ delom Istre, predvsem notranjostjo (Buje, Oprtalj, Motovun, .. ). Prazne ceste in dober, nič od zim uničen in poflikan asfalt, edino burji bi blo fajn dat vetra . Temperature čez dan med 10 in 15 stopinj in ko se je zadnji dan ozračje umirilo, je postalo prav božansko, sam kaj, ko je blo treba it domov . Hja, tako je bilo prejšnji vikend. Komaj čakam, da se vreme malo popravi, potem pa proti morju spet ... . Keiko, FLY, strajnarR in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 Kolesarska fura .... ??? Mountainbikers met lef.wmv strajnarR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 14, 2013 Deli Objavljeno Marec 14, 2013 Kolesarska fura .... ??? Dobra fura, tle pa shujšaš najmanj za pol kile...pol ko se usereš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 to jz še peš ne vem če bi šla ja no bomo pa jutr nardil eno furco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 to jz še peš ne vem če bi šla ja no bomo pa jutr nardil eno furco ...... sreča je na strani pogumnih ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 16, 2013 Deli Objavljeno Marec 16, 2013 ena od danes za uvod v sezono ajdovščina-nova gorica-ajdovščina....50 vetrovnih km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janezkranjski Objavljeno Marec 16, 2013 Deli Objavljeno Marec 16, 2013 Kolesarska fura .... ??? Padalo obvezna oprema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 Kolesarska fura .... ??? z dovoljenjem,tukaj je HD verzija Port Folio in strajnarR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 4, 2013 Deli Objavljeno April 4, 2013 dns in učeri skrostla vreme za dve makedam furce 2x25km prek rakovga škocjana in cerkniškega morja,..hudoo dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 5, 2013 Deli Objavljeno April 5, 2013 dns in učeri skrostla vreme za dve makedam furce 2x25km prek rakovga škocjana in cerkniškega morja,..hudoo dobr U, to špuro sem pa že odvozil, res je enkratna, štartal smo pri nekem domu (pozabil kako se imenuje) proti Cerknici in nazaj, krožna zadeva tudi jaz priporočam. Sanda7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 6, 2013 Deli Objavljeno April 6, 2013 če kdo rabi vodiča sem na voljo,...sicer bi jo podaljšala še mal tko da bi naneslo ene 45km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 6, 2013 Deli Objavljeno April 6, 2013 To sploh ne bi bilo slabo, ajde Zmešanci gremo enkrat na kolesarsko furo a. umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 8, 2013 Deli Objavljeno April 8, 2013 evo dve od sobotne furce,..sm se nafukala po tem snegu no nedelja je bila za dva kolesa na bencinski pogon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 8, 2013 Deli Objavljeno April 8, 2013 pa še ena frišna od danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno April 9, 2013 Deli Objavljeno April 9, 2013 Sanda najlažje se je pa z avtom okrog furat s kolesom v prtlažniku pa na vsake toliko časa mal na kakšno ograjo kolo prislont pa pofotkat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 9, 2013 Deli Objavljeno April 9, 2013 ja pa kaj še...lohk vidš vse ture na endomondo sicer res,da letos šele začenjamo tko, da so bolj kratke tja 20 do 50km :jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 13, 2013 Deli Objavljeno April 13, 2013 Danes na Kope. Malo snega je še bilo za cesto... umetnica51, RobiRoberto, Keiko in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 14, 2013 Deli Objavljeno April 14, 2013 To sploh ne bi bilo slabo, ajde Zmešanci gremo enkrat na kolesarsko furo a. Za tole sm pa tud jest... Na Veliko planino se splača kolesart...ok tud ob kolesu lahko kdo hodi, ker je dost klancev... Priznam meni se ni dalo skoz gont...tako da če greš v skupini se ne opazi če jih 10 hodi ob kolesu :lol: Pa če kdo nima vrhunskega kolesa naj ne skrbi, jaz sem se vedno vozila s starim rogovim kolesom, ki ima kramparce gor Iz Komende do Velike planine oz do Male planine je 5 ur... V zakup je treba vzet 3- 5 bifejev ob poti :grrr Pa da je treba sem in tja počakat da se kakšna čreda krav umakne... Point je, da se uživa in tm gor je res več kot luštn Če bi stric dal ključe od koče...bi se dal prespat, v skrajni sili pa ostane Jarški dom ali Domžalski. Sanda7 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 evo u soboto ena turca po krasu 50km lepo u izi,..vrhunsko fajn ceste malo prometa,..lepa narava pa še ena od dns iz šihta drito na kolo in sprint do ljubljane tko da hitrih 41km nazaj pa z avtom aja učer smo imel britje telesa tko, da dns prvič letos kratke hlače in bele noge ni čudno da so mi skoz trobil pa mahal,..jebemu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 15, 2013 Deli Objavljeno April 15, 2013 aja učer smo imel britje telesa tko, da dns prvič letos kratke hlače in bele noge ni čudno da so mi skoz trobil pa mahal,..jebemu Kaj pa..če zaradi široke riti niso vidli ceste???? Sanda7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 16, 2013 Deli Objavljeno April 16, 2013 hehe tud možno,.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se