Sanda7 Objavljeno April 19, 2013 Deli Objavljeno April 19, 2013 včeraj upalila 42km,...prvič letos na svojo top lokacijo,..veselje popolno,..z novim načinom bicikliranja,..na 75%še nikoli nisem prišla spočita nazaj,....verjetno se je kolo pritoževalo in od dolgočasja vrglo ketno dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 19, 2013 Deli Objavljeno April 19, 2013 včeraj upalila 42km,...prvič letos na svojo top lokacijo,..veselje popolno,..z novim načinom bicikliranja,..na 75%še nikoli nisem prišla spočita nazaj,....verjetno se je kolo pritoževalo in od dolgočasja vrglo ketno dol Sanda...khm...DON'T DRINK AND WRITE ! Sanda7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 20, 2013 Deli Objavljeno April 20, 2013 ja moram pit ni druge:) temu se reče drgač adrenalin,oziroma jaz si rečem, da sem našpičena no, da ne bomo off topick ena od dns mal bl višinska in sicer Slivnica 1114m oziroma dobrih 8km makedamskega klanca in skupnih 30km razgled pa danes bl slab,kar je tud vidno:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 20, 2013 Deli Objavljeno April 20, 2013 Sanda a ti kar z biciklom na srečanje !? Tudi coprnice niso več kar so bile.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 20, 2013 Deli Objavljeno April 20, 2013 hehehe ja metla se mi je že znucala,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markII Objavljeno April 21, 2013 Deli Objavljeno April 21, 2013 hehehe ja metla se mi je že znucala,... a s sesalcem pa ne bi poskusila ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 21, 2013 Deli Objavljeno April 21, 2013 sesalc je preglasen:) a je že kdo mogoće odpeljal neko traso ob soči in sicer solkan-kanal??baje makedamska pot ob železnici...me zanima dolžina trase in zahtevnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 21, 2013 Deli Objavljeno April 21, 2013 sesalc je preglasen:) a je že kdo mogoće odpeljal neko traso ob soči in sicer solkan-kanal??baje makedamska pot ob železnici...me zanima dolžina trase in zahtevnost Izhodišče:prečkaš most ki pelje v Gor.Brda,za prometnim znakom z zastavico za veter (na levi ) se spustiš pod most. Dolžina :približno 9.270 m Steza gre do Plavi,nato je asfaltna cesta. Zahtevnost !!?? Če zlezeš na Slivnico potem ti je to kot iti v Mercator. Zna pa biti mestoma pot sprana od hudournikov in je bolje vzeti MTB. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 aha kakor vidim na google map je ta Plave nekje na pol poti do Kanala...sem mislila da je res kakšna orng steza oz tura,..za teh 45minut se skor ne splača dol rint,..edin neki gledam da bi pičila do teh Plave potem pa je neka pot z oznako 612 prilisje pri plavah pa tja proti kojskem in podsabotinu ter na NG,.. kaj misliš z mtb seveda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 Saj na to sem te hotel opozoriti:lepa furca do Plavi,kaj pa potem!?Po "stari" cesti v Brda (612=asfalt !) in čez Kojsko ,Podsabotin nazaj v Solkan se bojim da bo bolj žalostno.Lepše bi bilo na drugi strani Soče proti Sv.Gori čez Paljevo ali Zagoro ampak ne bi rad da te pusti srce na cedilu.Hudič je ker si doma v idealnem okolju za kolesarjenje in človek se kar razvadi. Sanda7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 Čaki zakaj misliš da bi blo bol žalostno,sej brda so ja krasna pa lepo mi je tam vsaj kdr grem z motorjem češnje rabutat...Kja je pa s to Zagoro in Pavljevo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 22, 2013 Deli Objavljeno April 22, 2013 Brda so krasna,a tam bi bila bolj primerna specialka. Če na levem bregu v Plavah sekaš križišče,se vzpneš na Paljevo.Od tu nadaljuješ proti Sv.Gori.Lahko pa greš desno kaka 2 km proti NG in nato levo preko Zagore proti Sv.Gori. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 23, 2013 Deli Objavljeno April 23, 2013 ... Sanda: če si taprav dec, boš pa ja šla v Goriška brda z biciklom kar od doma.... .. v starih dobrih cajtih smo hodili tja iz LJ na praznik češenj (maraton)... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 23, 2013 Deli Objavljeno April 23, 2013 hehe jz sm dec moj dec pa ni dec...se menva ,da bova šla skupi in glede na to ,da on ravno ne kolesari,..ga ne mislim preveč matrat,..da ne bojo potem kakšni nepotrebni izgovori za opravljanje zakonskih dolžnostih :grim uglavnm dns sm gonila karjolo pa lopato jutr pa upam da zapalim CULTivator''ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 24, 2013 Deli Objavljeno April 24, 2013 danes je bila jeba od vetra,..še po ridah dol ni letelo drgač pa furca rakek-postojna-ride-planina-laze -ivanje selo-unec rakek nič od nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mia Objavljeno April 24, 2013 Deli Objavljeno April 24, 2013 Pri nas pa danes dopoldan prekrasen dan, brez oblačka na nebu in brez najmanjše sapice. Naredila 24 ravninskih km. Lepo je bilo. Jutri pa spet na motor. suzuki, markII, DXR16 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
markII Objavljeno April 24, 2013 Deli Objavljeno April 24, 2013 Pri nas pa danes dopoldan prekrasen dan, brez oblačka na nebu in brez najmanjše sapice. Naredila 24 ravninskih km. Lepo je bilo. Jutri pa spet na motor. image.jpgimage.jpg Mia, dej raje mal v pečico poglej no .... Mia 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mia Objavljeno April 25, 2013 Deli Objavljeno April 25, 2013 So mi doma prepovedali okrok pečice hodit, ker so vsi na dieti, zato pa jaz vsa "žalostna" okrog pohajam... BMWRIDER, jami65, markII in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno April 25, 2013 Deli Objavljeno April 25, 2013 ..ga ne mislim preveč matrat,..da ne bojo potem kakšni nepotrebni izgovori za opravljanje zakonskih dolžnostih :grim Pri vas ženskah res ni noben problem,če ste vse mehke... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 25, 2013 Deli Objavljeno April 25, 2013 fantje ne bit off topick,..da mi ne bo treba metle uporablat... danes je lep dan,..bo treba jit nabrat kak km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 25, 2013 Deli Objavljeno April 25, 2013 danes sem mislila da bo dan počitka,ker sem se počutila skurjena potem pa dosežem tole Personal best 20 km of 42m:09s which is a 1m:22s improvement. in odpeljem precej hitrih 42 kilometrov v vetru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 27, 2013 Deli Objavljeno April 27, 2013 dns smo šli malo off road, usranih 21km in pa 1.20h vožnje sm mislil na polno zapeljat čez vodo,dobr da je šel prej prijatelj in mi zadal dvome pa sm pretehtala da ne bi blo glih pametno že na začetku bit ves moker in usran,ena redkih mojih pametnih odločitev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno April 27, 2013 Deli Objavljeno April 27, 2013 KOLESARJI jutri 28.04.2013 je v Novem mestu kolesarski maraton " Po dolini reke Krke " s pričetkom ob 9,00 start ob 10,00.Kratki maraton 40 Km in daljši 80 Km. Start v Nm-Prečna-Dvor-Dol.toplice-Nm (cilj kratkega maratona) in naprej na dolgi maraton -Nm-Mačkovec-Kronovo-Maharovec-Šentjernej-Orehovoca-Mokropolje-Ratež - Novo mesto ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 29, 2013 Deli Objavljeno April 29, 2013 more bit kr lep tale maraton,žal ni zneslo bom pa šla odpeljat v kratkem to traso in ena od danes me and my CULTivator,po 71km,25avg in 663 višincah prispela domov... sedaj pa se bova poslovila za ene 11dni,in bo med nogami TDM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mia Objavljeno Maj 10, 2013 Deli Objavljeno Maj 10, 2013 Mal gor, pa mal dol, prijetna bolečina v nogah, veter v laseh, preznojeno telo, prevoženih 18km. To je izkupiček današnje kolesarske furice. umetnica51, Keiko, suzuki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se