Black Knight Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Ker se folk spomni name samo ko kaj rabijo :( ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 Zato ker sem odletu na gorski varianti Franje in grem zdele na urgenco. Tud pet korakov ne morm nardit, če pa že, mi gre pa na jok od bolečin. :cry: :cry: Jeba ta šport žespetjamram Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 ker je jutri ponedeljek in je treba v službo :BUA: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 ne samo danes, že cel tedn sm žalosten, ker NI DEŽJA... pa 35°C in me u plučih kar stiska :ninja: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Junij 18, 2006 Deli Objavljeno Junij 18, 2006 ker je rossi zmagu... :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 ker je jutri ponedeljek in je treba v službo :BUA: :( Ker je danes ponedeljek in sem že v službi :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Ker je danes ponedeljek in sem že v službi :BUA: Prav imas! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Žalosten sem in to zelo in to že od petka :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Ker nism pogledu GP-Barcelona :( , spet bo treba počakat na posnetek, :? če ga dobim :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 :BUA: ker berem vaše pisarije... :worship: ma se hecam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 Ma kaki žalosten... Zmatran!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 od sexa :? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 še vročina od "znotr" ne samo od zuni za povrh :slap: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 k sem se spomnu ,da ne bom mogel na Kolpo in cakat 12 dni na Indiance Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 19, 2006 Deli Objavljeno Junij 19, 2006 :grim od sexa :? .) Packa! :naughty: :naughty: :yes: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Ker sem motor pustil pri vulkanizerju da mi gumo zamenja, ta pa odšravfa en šravf, začne brcat v gumo, potem se spomni da še disk treba odšravfat, odšravfa, spet brca, pol vidi da še na drugi strani šravf, brca, brca, brca :cry: :cry: :cry: Drugič bom vse sam delal! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 KER NI SE PETEK :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 KER NI SE PETEK :BUA: dej no dej ...enkrat še greš spat, pa bo petek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon78 Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 treba najprej zdrzat do treh na delu, pole lahko reces, samo se enkrat gres spat. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Ful sem žalosten, ker sem prišel iz lokalne bufe domov in kaj vidim v hladilniku? :? Nič, niti enega pira!!! :SS Katastrofa, jaz se grem koj vbit, al pa raje babo narejzat!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 22, 2006 Deli Objavljeno Junij 22, 2006 Ful sem žalosten, ker sem prišel iz lokalne bufe domov in kaj vidim v hladilniku? :? Nič, niti enega pira!!! :SS Katastrofa, jaz se grem koj vbit, al pa raje babo narejzat!!! :grim Bolš, da satana babjega narežeš, ker ni poskrbela za pir. Jaz pa žalosten, ker sem prišel domu nafilan s pirom do vrha. Pa se ne upam vlečt, da ne bi začelo vun tečt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Bolš, da satana babjega narežeš, ker ni poskrbela za pir. Jaz pa žalosten, ker sem prišel domu nafilan s pirom do vrha. Pa se ne upam vlečt, da ne bi začelo vun tečt. same shit here :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Ful me žalosti, da rejžete babe. :closedeyes: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 mene bolj žalosti, da imajo taka usta, da lajajo, naredijo pa bolj nič kot kaj........ .) mene pa žalosti, ker nisem mojega videla od včeraj zjutraj, pa se bova videla šele zvečer verjetno :( še dobro, da greva potem na Lent na pir..... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se