Einherjar Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Po moje nekaj več kot milijarda folka. Overpopulation AFAIK
Broj Jedan Objavljeno Julij 5, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Italija v finalu na SP. :cry: Go Italy, goooo !!! :OK: :yea1: :OK: :yea1: :OK: :yea1: :OK: :yea1: BTW: kakšno SP pa je ? V biljardu ? :hmm:
svastika Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Neizmerno sem užaljena ker so uni lulčki, makaronarji karkol pršli v finale... Nesramnost.
Tanjuška Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 Sedaj sem še bolj žalostna ko vidim da tvoje lepe muce ni domov. Mi tudi imamo takšno muco. Upam, da ti čimprej zamjavka pod oknom in da je mogoče res kje zalutala. LP D s tvojih ust v božja ušesa Mogoče se je šu pa sam mal okol pojat? vse bi dala, da bi blo to res, sam ga res že ful cajta ni. tko ga pogrešam :cry: še u življenju nism nobenga tko pogrešala
brzi Objavljeno Julij 5, 2006 Opozori Objavljeno Julij 5, 2006 da so portugalci zgubil :D to sm pa pod narobe temo vpisu,mislu sm pod nasmeh :slap: oprostite
soncy Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 :kva2: tega pa res ne bom nikol razumela :grrr da je lahko kdo žalostn zarad fuzbala :hmm:
motoristek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 :kva2: tega pa res ne bom nikol razumela :grrr da je lahko kdo žalostn zarad fuzbala :hmm: ...jaz sem za portugalke navijal.... :lol1:
soncy Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 ...jaz sem za portugalke navijal.... :lol1: eh, MOŠKI :rolleyes:
pirrulz Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 :kva2: tega pa res ne bom nikol razumela :grrr da je lahko kdo žalostn zarad fuzbala :hmm: kak da ne? od nedelje dalje bom jaz extremno žalostn, ker ne bo več SP v fuzbalu. :( pir bo namreč od takrat dalje v priljubljenem lokalu po 250/0,5 samo še pri formuli, tak kot pred SP. :cry:
soncy Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 kak da ne? od nedelje dalje bom jaz extremno žalostn, ker ne bo več SP v fuzbalu. :( pir bo namreč od takrat dalje v priljubljenem lokalu po 250/0,5 samo še pri formuli, tak kot pred SP. :cry: [/quote k men prid na pir, je cenej :lol1: sam športa pa moja tv ne vleče :nono:
Broj Jedan Objavljeno Julij 6, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 :kva2: tega pa res ne bom nikol razumela :grrr da je lahko kdo žalostn zarad fuzbala :hmm: :blink: a je mogoče kej tatziga .. zarad fuzbala! Soncy to pa ne verjamem - zaradi kegljanja, balinanja, ali celo ping-ponga mogoče .. ampak zaradi fuzbala halooo ... ne, ne .. to pa ne .. pa ne motorist-qwadricepsoman .. gotovo si se zmotila :yes: :lol1: :photo:
vapotek Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Overpopulation AFAIK Pa še kakšna milijarda zraven. :grim
Port Folio Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 kaaj je žalost :? :? :? P.S.yes angry :angry:
lenči Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Že navsezgodaj me je razkurilo, razšalostilo in še kaj... ko sem slišala po radiu za včerajšnjo nesrečo v Luciji, ko sta šla dva na drugi svet. Pa kako hudiča lahko noriš sredi naselja, brez čelade, po zadnjem kolesu, pa še s sopotnikom????!!!! :angry2: :BUA: :(
klimbra Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Že navsezgodaj me je razkurilo, razšalostilo in še kaj... ko sem slišala po radiu za včerajšnjo nesrečo v Luciji, ko sta šla dva na drugi svet. Pa kako hudiča lahko noriš sredi naselja, brez čelade, po zadnjem kolesu, pa še s sopotnikom????!!!! :angry2: :BUA: :( Preprosto.......imaš prazno glavo :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
lenči Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 Preprosto.......imaš prazno glavo :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Ja, potem pa še brez tiste ostaneš :BUA:
Sanda7 Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 ura 14h pa začne padat dež sicer glih za vzorec,ampak vseno,no bl me jezi k žalosti :angry2: :angry2:
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 :angry2: ura 15,30 pada ,pada,piz.a še pada... :hmm: nč mopedina,bo plaža...
Petzl Objavljeno Julij 7, 2006 Opozori Objavljeno Julij 7, 2006 lih indikator zmontiram pa zacne dz :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se