Miha Z. Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 jutr delat :cry: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 jutr delat :cry: :headbang: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 ker še nimam izpita za neomejeno pa še zarad tega k je treba jutr spet delat :BUA: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 ker še nimam izpita za neomejeno pa še zarad tega k je treba jutr spet delat :BUA: :cry: ne boš verjel, ampak sem na istem :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzi Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 ker so francozi zgubil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 Jaz tudi, ker grem jutri po prekratkem prostem času spet na delo. Jebemtisvecakršenduš! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 9, 2006 Deli Objavljeno Julij 9, 2006 prekleti italjani :cry: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Ena določena oseba me ne jebe :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Vse je fpizdi... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Nisem dobil sedmice. :cry: Ampak v sredo pa bo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Nisem dobil sedmice. :cry: Ampak v sredo pa bo! :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 žalostna sem, ker mojga mačka Štucija ni domou že več k en teden in ga je pomoje avto zbiu. Pa tko sm ga mela rada, me prov srce boli :closedeyes: :cry: :cry: :cry: RIP Tanjuška, okol naše bajte jih je najmanj 5 <_< . Pa tud v bajt se sprehajajo (pri mojih sostanovalcih), pridi, polovi vse in odpelji! Jih boš mela na zalogo, pa še kišto pira ti plačam. al pa kej druzga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 ker pada dež :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 Ok tkole pa naštejmo: ker me net jebe in me pinga nonstop, ker mam v službi štalo, ker sm dobu prepoved 1 mesec vožnje za lansko nesrečo.... aja pa še kr me ne jebe :D:D:D (no ja bo že ;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 10, 2006 Deli Objavljeno Julij 10, 2006 ...Jaz tudi. Jutri pa ne bom! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 K moram dons delat nadure v službi!!!! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 ker se očitno ena stvar v mojem življenju ne bo nikoli pozitivno zaključila :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 11, 2006 Deli Objavljeno Julij 11, 2006 Nisem dobil sedmice. :cry: Ampak v sredo pa bo! :OK: še trojko glih za glih :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Tezko it dalje, ceprav je edina mozna stvar.. :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Julij 12, 2006 Deli Objavljeno Julij 12, 2006 Ker je konec zabušavanja! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 Tanjuška, okol naše bajte jih je najmanj 5 <_< . Pa tud v bajt se sprehajajo (pri mojih sostanovalcih), pridi, polovi vse in odpelji! Jih boš mela na zalogo, pa še kišto pira ti plačam. al pa kej druzga ej lojzek bi z veseljem ker mam ful rada mačarohe, sam noben pa nau tak kokr moj štuci, ti povem, sam še govoru ni. spala sva skupi u postli in mi je zjutri zmeri tko lepo tačko položu na obraz, pa me gledau tud po pol al pa kr celo uro, pa predu zravn. Ti ne morm povedat, besede niso dost, to se je čutl. Tko, da oprosti, mogoče kdaj drugič, ko štucija prebolim :cry: PS: zna pa dolg časa trajat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 ....ker ne morem biti poleg ostalih Štamp'rlov v Laškem......... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 ....ker ne morem biti poleg ostalih Štamp'rlov v Laškem......... :cry: tudi jaz bi bila raje v laškem kot tle... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Julij 13, 2006 Deli Objavljeno Julij 13, 2006 (popravljeno) Jst lepo umijem moped, a potem se mi takoj muhe gor poserjejo :angry: :cry: Popravljeno Julij 13, 2006. Popravil the stroj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 ....ker ne morem biti poleg ostalih Štamp'rlov v Laškem......... :cry: enako, edini od kolegov bom doma ostal :cry: pa ker bom glede na potek sezone in obete verjetno poslal samo še kafe-racer in pozer in bom mogu še motor spucat :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se