hrčo Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Ker se v službi dogagajo kr ene čudne stvari <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 (popravljeno) enako, edini od kolegov bom doma ostal :cry: Če ti je kaj v uteho, velecenjeni kolega - tudi mene ne bo v Meki. :cry: :cry: Jebeš tako Pivo in cvetje, če svete trojice Laškega piva ni tam (Zdrawoslaw + Pervy + moja veličasnost) :fredy: Popravljeno Julij 14, 2006. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Če ti je kaj v uteho, velecenjeni kolega - tudi mene ne bo v Meki. :cry: :cry: Jebeš tako Pivo in cvetje, če svete trojice Laškega piva ni tam (Zdrawoslaw + Pervy + moja veličasnost) :fredy: Na, vsaki po enga laščana.... :beer1: :beer1: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 14, 2006 Deli Objavljeno Julij 14, 2006 Ker še vedno ni sobota popoldan :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 ker sm žalosten :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 (popravljeno) Zakaj se človek zaljubi v napačno osebo. Fulll žalosten!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Popravljeno Julij 16, 2006. Popravil Nalepka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 pa je šel enotednski dopust mimo in jutr spet na tlako :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 Mal me žalosti ker je šel motor... Pa saj pride drugi :grim Pa z eno muciko si dopisujem že dva tedna. Zdaj pa mi pošlje sliko :closedeyes: , ob kateri mi je ratalo slabo. Zakaj so same take ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 Zakaj se človek zaljubi v napačno osebo. Fulll žalosten!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: bo že bolje nalepka..... :grim drgač pa žalosten k je jutr TREBA DELAT :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 Kakšen pa, če je jutri spet pondel'k?! :BUA: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 Jutri - ponedeljek, pa še dragega ne bom vidla 3 tedne... :cry: naslednje tri tedne bom utapljala žalost pr Motosvetovcu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DimmuMaid Objavljeno Julij 16, 2006 Deli Objavljeno Julij 16, 2006 Konc babjega vikenda, ded je nazaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Ker še zdaj nisem zadel sedmice! :angry2: Še en dokaz, da je vse skupaj zrežirano! :grim V sredo jim dam še zadnjo šanso. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Ker še zdaj nisem zadel sedmice! :angry2: Še en dokaz, da je vse skupaj zrežirano! :grim V sredo jim dam še zadnjo šanso. :grim Tudi Čak ni več tisto, kar je včasih bil :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Tudi Čak ni več tisto, kar je včasih bil :grrr Saj sem rekel, da jim dam še zadnjo šanso. V sredo pa.....ni sedmice, ni loterije.......več sploh! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Chuck nuca denar?! a ti ga Bruce Lee posodi? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Chuck nuca denar?! a ti ga Bruce Lee posodi? :devil: Bruce Lee nima niti za burek. Velike so potrebe velikega Chucka! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 kaj pa mala potreba...? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 kaj pa mala potreba...? :lol1: je tako vroče, da se je posušilo vse - male potrebe se ne da več opravit :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 ..ker ne morem sinetu smrklna iz nosa potegnt :doze: :? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Problems to the n-th power :( Lih kar sm vzel eno pomirjevalo. Problemi so, problemi bojo, k..c jih gleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 (popravljeno) Jaz sem pa žalosten oz. bolj razpizden, ker v lokalni bufi niso imeli hladnega rdečega! :angry2: Pa kaj se to dogaja zadnje cajte? :? Popravljeno Julij 18, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Jaz sem pa žalosten oz. bolj razpizden, ker v lokalni bufi niso imeli hladnega rdečega! :angry2: Pa kaj se to dogaja zadnje cajte? :? dokler je sam rdeč je OK k bo pa zelen bo pa hudič :naughty: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Slabe volje ker sm jeban v službi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 18, 2006 Deli Objavljeno Julij 18, 2006 Slabe volje ker sm jeban v službi enako.... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se