cvetoo Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Kam naj zdaj še to prvo pomoč stlatičim :krneki: To pa imate težave. Če nimate kam dati obvezne PP, zamenjajte moped, kupite takega, ki bo imel dovolj prostora. Če vam takšen motor ni všeč, ga sploh ne kupite in večino vaših težav bo izginilo :huh: Življenje je tako preprosto, če ga sami ne kompliciramo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 19, 2006 Deli Objavljeno April 19, 2006 Kam naj zdaj še to prvo pomoč stlatičim :? , pod zic ne morem, ker je prostora sam za kak robček pa še to bol na knap :blink: Zamenjaj motor :naughty: Evo, konstruktiven odgovor B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezst Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 še dobr da sem začel brat tole temo. Kupil svoj prvi motor v začetku tega meseca, pa v bistvu sploh ne vem kako prvo pomoč mam v motorju. Ampak glede na to, da je motor star 8 let predvidevam, da ma tastaro :cry: Koliko je pa nova večja od stare? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno April 20, 2006 Deli Objavljeno April 20, 2006 hm nova je kar precej večja od stare...vsaj za dve do tri velikosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Štirinajst dni nazaj smo se rešili gilerce, ki je mene in mulca varno s svojimi 125 ccm šest let prevažala naokoli. Iz čiste žalosti za njo smo si omislili kravasakija nr6 ali nekaj takega. Pa ta kravasaki nima pod sedežem dovolj prostora za komplet prve pomoči. Kam vtaknete svoj komplet prve pomoči? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Mogoče v tanktorbo TT x y Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Ruzak, tanktorba? Morda se ga da s kakšnim lepilnim trakom prilimat na kakšno mesto, ki sicer ni predal, a nudi dovolj 'zaščite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Tanktorbe in nahrbtnike in podobno šaro sovražim, oziroma ni obvezno, da jih stalno vlačiš s seboj, prvo pomoč pa moraš. Razmišljam o pod zadnjim blatnikom. Tam se bo našel prostor. Narediti moram nosilček in gumi trak in komplet zamotai v plastiko in pripeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 pa tako naredi, da ne bo kompleta potebno eno uro in pol trgat dol.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Neumnost. Če se bom razpočil, se sam ne bom mogel poflikat. Če bom moral z mojim kompletom flikat koga drugega, bo pa že malo potrpel, da odmontiram. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Mogoče rola? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Freza mogoče res ni stroj, ampak pod zicem je dovolj placa za reševanje Tosame :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Pepe, ti ga po svoji dobri stari navadi serješ. :P Tako je bilo na gilerci, ki je bila old fashioned girl. Ta tanovi kravosaki je pa moderne oblike in se mu taka podlučna torba ne poda. Da ne govorim o tem, kako grdo luč sprednjo je uspelo inženjerom japonskim skup spraviti. Saj ne vem točno, kako je s tem. Pod roke mi je prišel komplet za motoriste, ki je sicer v mehki vezavi, a je dokaj velik. Po spominu tam nekje 20x13x5 cm. A obstaja tudi kak kompaktnejši motoristični komplet? Moram malo po trgovinah in bencinskih, pa ni časa. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Pepe, ti ga po svoji dobri stari navadi serješ. :P ... To itaq. Nisem mogel slutit, da si si omislil extremno grd krawasaki :blush: A ima vsaj kufertreger? Potem bi se dalo mogoče pod ploščo kaj zmontirat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 V tanovem Mottoristu sem ravno danes zasledil, da obstaja še en komplet ki odgovarja našim predpisom, pa je še večji od Tosaminega :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Večji? mogoče so mislili tistega za avto :slap: A ne že obstaja nekje podobna tema :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Možno, da že obstaja taka tema. Ampak, privilegij motoratorja, kaj čmo, VIP je VIP. .) :) :P Kufertreger še ne obstaja, ker vsega naenkrat pa tudi ne moremo. Kot vse kažejo preliminarna testiranja, bo tisto pod blatnikom še najbolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 hmmm..... "pod blatnikom" je to razumeti kot na notranji strani blatnika, tam kjer se blato "kvazi" nabira ? ce bi bilo temu tako (iskreno upam, da ni) bi moja malenkost odsvetovala montirati tam karkoli. razen seveda ce si izmeril (!) prostor, ki ostane, ko gumo nabije do maksimuma "v amortizer" (sicer ekstremena situacija, a vendar se dogaja; predvsem pri raznih serijskih amortizerjih tipa wettex). v tem primeru bi najbrz bila montaza kaksne prve pomoci v debelini omenjenga wettex-a mozna. (da ne bo kdo spraseval kaj je to wettex; klik) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Nekam velike mere za komplete omenjate. Komplet sem nabavil V TC motošop pred dvema letoma skupaj z motorjem, pa je le malo večji od cigaretne škatle. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 takrat je bil te velikosti...s 1.1.2005 pa se je spremenil pravilnik o vsebini kompleta in s tem tudi velikost embalaže...trenutno morajo nov komplet imeti le na novo reistriranana vozila, 1.1.2008 pa bo potrebna zamenjava vseh kompletov... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 Mene pa neki zanima: mam komplet prve pomoči za osebna vozila (avto), pa me zanima, če bi me policaj ustavil in bi hotu vidt prvo pomoč... a bi kej komplicerov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vk21 Objavljeno Maj 23, 2006 Deli Objavljeno Maj 23, 2006 če bi se odloču komplicirat pol bi, ker po zakonu rabš met prvo pomoč za MOTORISTE... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 takole nekako nameravam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 pa trdno sem prepričan, da boš cel postopek pofotografiral.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 24, 2006 Deli Objavljeno Maj 24, 2006 (popravljeno) Brrrrm, če bo vožnja pretežno solo, je morda rešitev tudi pajek in lepo pritrjen paketek čez zadnji del sedeža? Mimogrede - kaj pa o namestitvi paketa za prvo pomoč meni denimo uvoznik/prodajalec/proizvajalec? Popravljeno Maj 24, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se