Brrrm Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 Tudi plastične vrečke, v kateri je roba zapakirana ni dobro vreči stran. Na tisti vrečki je Tosamina etiketa, na kateri med drugim piše tudi: Uporabno do xx.xx.xxxx Tako, kot čokolada. Danes je še dobra, jutri, dan po roku, je že pokvarjena. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Maj 25, 2006 Deli Objavljeno Maj 25, 2006 :grim tako kot jodlar oblečen v paragvajski državni dres ! danes ga še vsi čudno gledajo, jutri so že vsi enaki ! upss ! :wacko: prva pomoč ! :photo: že grem ! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 Joj, joj, joj, prejoj! Kakšna neodgovornost in zanikrnost. :blush: Šele danes sem popolnoma po naključju ugotovil, da gdč. Nagayo ta tema, oziroma naša razmišljanja v njej, močno motijo, kot se je razkuhala v Nesmislih. Kaj sedaj? Vse skupaj izbrisati, nazaj nadreti nataknjeno gdč. Nagayo, se posvetovati z vodstvom Motorsveta, pogledati mimo in ne trepniti z očesom? No, tega zadnjega ne morem več, ker sem s tem, da to tukaj omenjam, že trepnil. Stran pa lahko še vedno pogledam. :P Torej, ogledal sem si Pravilnik o kompletu za prvo pomoč, ki spada v obvezno opremo motornih vozil, skupaj z enim popravkom in enim dopolnilom. In ugotovil, da mora roba ostati v kupljeni embalaži. Mere in oblika embalaže za komplete za motoriste sicer niso predpisani, je pa predpisana vzdržljivost materiala. In če bi zadevo prepakiral v kakšne polivinilne vrečke in stare nogavice, bi potlej moral dati vse skupaj pretrestirati akreditirani ustanovi, kar pa najbrž ni poceni, oziroma, bodimo neposredni, ni poceni. Torej, ostajamo takšni, kot smo bili kupljeni. O napredovanju zadeve boste sprotno obeščani. Trenutno se roba vozi zavita v polivinilno vrečko, ki že dolgo nazaj ni več polivinilna, ampak je običajno polietilenska in z elastiko pripeta na zadnji sedež. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 Torej, pod sedež v enem kosu ne gre, pa če se na glavo postaviš. Ker noče not, bo ostal zunaj. Takole nekako: [attachmentid=70751] [attachmentid=70754] [attachmentid=70755] Jasno, da bo izvedba boljša, tisti trak, ki gre preko luči za tablico je tukaj zgolj zaradi fotografiranja. Tako bo to. Ima kdo kaj proti? :grrr Tole meni ne zgleda, da bo gor ostalo... pa, če boš uletu u kakšno slabo vreme pa blat bo kriza... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 prejšnji teden šel na tehničnega, nobeden nič vprašal za prvo pomoč - torej sem za eno leto spet miren ker je nimam :grim pa ne mi rečt da jo bodo policaji kontrolirali, če me že ustavijo imajo itak drugo delo z mano :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terminator Objavljeno Maj 30, 2006 Deli Objavljeno Maj 30, 2006 Men gre tudi ta PP na klinac. Kot prvo je res zmeraj večja kot drugo pa je primerna res za kakšen žulj poflikat pa čist nč drugega. Zadnjič sem cvek fasal u zadnjo gumo in namesto spreja za popravilo gume sem bulu u prvo pomoč, ker vse ne stlačim več notr. :angry: Eh, zakoni, zakoni, ti butasti zakoni...:slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 2, 2006 Deli Objavljeno Junij 2, 2006 Men gre tudi ta PP na klinac. Kot prvo je res zmeraj večja kot drugo pa je primerna res za kakšen žulj poflikat pa čist nč drugega. Zadnjič sem cvek fasal u zadnjo gumo in namesto spreja za popravilo gume sem bulu u prvo pomoč, ker vse ne stlačim več notr. :angry: Eh, zakoni, zakoni, ti butasti zakoni...:slap: :OK: definitivno drži,vsaj glede PP ki je le za ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Horatius Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Pol bot pa pametn kaj met s sabo. :hmm: :hmm: Sam mam enak problem. Na fazerci pa so tko pogruntal, da PP gre nekako v tisto špranjo pod zicem, komplet za flikat pa če se na glavo postaviš ne gre. :xx: :xx: Namreč imam normalno veliko dozo od Motula. Ali obstaja kakšna manjša varijanta tega spreja. Če obstaja, prosim kje se kupi. :slap: Hvala za odgovor. Horatius Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Junij 4, 2006 Deli Objavljeno Junij 4, 2006 Pismo da je odsevni brezrokavnik velik bl uporabn kt pa prva pomoč. Jz mam eno precej kompaktno zadevo sam ji je rok uporabe preteku leta 92! Upam da mi še nekje časa nebo noben nč težil :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Tako je sedaj s prvo pomočjo, kot boste videli v fotoromanzu o namestitivi pod blatnik: En crknjen megan na avtoodpadu je od svojega kadavra odstopil gumijasto pripenjalo, ki drugače pripenja krmilni računalnik na sprednji desni notranji blatnik in uporabil sem odslužen nosilec tirnice za karniso in del držala za radiatorske cevi: [attachmentid=82687] Kovinske dele sem malo preoblikoval, da sem dobil nekaj takega: [attachmentid=82693] Ker sem sovražnik raznih okvirčkov za tablice, tablico običajno na vozilo prilepim. Tu sem jo tudi učvrstil z dvema vijakoma, ker je plastika nosilca preveč mastna in lim bolj slabo prime: [attachmentid=82694] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Tablico sem seveda snel in lim res ne drži dobro, a preprečuje bočni pomik tablice, kar je tudi nekaj [attachmentid=82695] Takole to izgleda še iz malo drugega zornega kota: [attachmentid=82697] V plastični nosilec sem zvrtal še eno luknjo, in jo opremil z vijakom: [attachmentid=82698] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Potem sem z zgornjim vijakom tablice in z na novo dodanim vijakom pričvrstil gumijasto sponko: [attachmentid=82703] in ponovno pričvrstil tablico: [attachmentid=82705] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igr Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Sem prejšnji teden v Luisu videl prvo pomoč ki je malo manjša od naše slovenske. in bi jo komot spravil pod sedež. Ampak, je dovoljena?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Pričvrstiti paklc s prvo pomočjo sedaj ni več umetnost: [attachmentid=82710] [attachmentid=82711] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 Ker bi bila taka gola namestitev nehigienska, sem prvo pomoč zavil v nekaj polivinilnih vrečk: [attachmentid=82716] [attachmentid=82715] Zadeva ni najlepša, a je uporabna. Sedaj moram dobiti le eno črno trgovinsko polivinilno vrečko, da vse skupaj lepo zavijem in zalepim z lepilnim trakom in bo potem čisto drugače izgledalo. Za zaščito pred kamenčki, ki odletavajo izpod kolesa pa se bo žrtvovala ta plastenka, ko bo prazna in bom od nje odrezal del stranice in dna. [attachmentid=82717] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 crna vreca za smeti, herr brrrm. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mat3j Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Zadeva ni najlepša, a je uporabna. Sedaj moram dobiti le eno črno trgovinsko polivinilno vrečko, da vse skupaj lepo zavijem in zalepim z lepilnim trakom in bo potem čisto drugače izgledalo. To z črno vrečko se strinjam, saj bo PP postala neopazna( zaj ta rdeča vrečka nea glih najlepše zglea :) ), pa tudi namestitev mi je všeč(bom nekaj v tem smislu tudi sam zrihto, samo jo morem še najprej nabavit) :OK: ... tisto z lepilnim trakom, pa priporočam tistega širokega rjavega pa lepo oblimaj ... prilagam sliko kak more zgledat: že viim ko te bi škif vstavo, pa bi vio kak neki paketek švercaš :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Ja, bojo rekili, da "hellsy" dorge švercajo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 In čas odpiranja prve pomoči bo daljši od časa, ki ga bo za prihod na kraj nesreče rabil rešilni avto z okvaro enega celindra... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 drugače se pa najde veliko prostora pod rezervoarjem v airboxu. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Končno našli črno vrečko. [attachmentid=83653] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Kje je prva pomoč? Tu: [attachmentid=83654] [attachmentid=83655] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Kmalu bomo imeli registracije/plahte 18x18cm, sem nekje v Avstriji videl nosilce za registracijo, ki imajo vgrajeno tudi kaseto za prvo pomoč, pa bomo lahko kar to uporabljali. :( lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 9, 2006 Deli Objavljeno Oktober 9, 2006 Kmalu bomo imeli registracije/plahte 18x18cm, sem nekje v Avstriji videl nosilce za registracijo, ki imajo vgrajeno tudi kaseto za prvo pomoč, pa bomo lahko kar to uporabljali. :( lp Rudi Pri naslednji spremembi zakona nam bojo pa kr top kejse dal zravn tablc :blink: Ej Brrrm si pa tko skril tole erste hilfe, da je nevarno da je še sam ne najdeš če jo boš rabil :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McFerrari Objavljeno Oktober 31, 2006 Deli Objavljeno Oktober 31, 2006 (popravljeno) Ne bo imel pretiranih problemov, ker se večinoma z motorjem voziva Brrrm jr. in Brrrm jr. II. :D Popravljeno Oktober 31, 2006. Popravil McFerrari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se