TilenR Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 ja sej jaz ga bom kupil samo zato, ker mi je neznansko všeč. Načeloma bi lahko kupil katerega modernejšega ampak zxr 750 me navdušuje že iz najstniških let
Kawl Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Če imaš možnost kupit novejši motor kupi novejšega! Tega pa pusti zame :D Če še ni prodan ga grem jutri verjetno gledat ;) LP Rok
TilenR Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Lej sej če ga pa greš jutri pogledat ti ga pa iz srca privoščim. Samo bodi dober pa napiš pol jutri v kakšnem stanju je bil, ker me res zanima, zakaj je tako poceni. Lahko pa da se samo komu mudi ga prodat. Drgač pa sm odločen da bom kupil točno takšnega, če ne tega pa kerga druzga.
Kawl Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 Bom sporočil.Danes že cel dan kličem prodajalca pa ne dobim odgovora. Jutri zjutraj ga pokličem, da se zmenim za ogled. Ti sporočim kako zgleda. Verejtno tak kot iz škatlce ni :D Se ga pa da z nekaj potrpljenja lepo porihtat. LP Rok
JeRn3j Objavljeno Januar 7, 2007 Opozori Objavljeno Januar 7, 2007 prava petarda :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
fp4492 Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 Oj! Mel ZXR-ja l.91. Res super motor, malo težak za kratke ovinke, drugače pa :OK: . Zelo stabilen v daljših zavojih, meni se je zdel zelo dolg, zavore in vzmetenje zelo dobre, pa zvok, mmmmmmmmmm :music2: . V glavnem, men je zelo sedel v vseh pogledih (ergonomija, udobje - no ja, končno gre za športni motor, ...). Motili sta me dve stvari: Nima kazalca, ali pa vsaj lučke za rezervo in pa gori samo ena kratka luč, kar je ponoči znalo biti dokaj moteče. Je pa zdaj druga stvar, kakšnega boš dobil. Pri meni recimo je blo tako, da sem moral zamenjati agregat, pa barval sem ga, pa sprednje vilice popravljal,... Danes moraš za dober nakup imeti veliko sreče. Jaz bi mogoče malo pogledal za kakšno ZX-7R, drugače pa veliko sreče pri nakupu (jo boš potreboval za ta motor).
Kawl Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 Sem danes klical.Motor je že kak teden Prodan! :( Bomo pač gledal naprej :) LP Rok
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 Ne se sekirat, itak ni bil originalen, kar pomeni, da so plastike prebarvane ali pa celo iz poliestra. Kar pomeni, da je bil zbit. :? To je bil včasih superbike in ni čudno, če je plastika neoriginal. Drugače sem pa pred cajtom vidu na ebayu enga modrga za 1200eur v original stanju, sam kaj ko ga ne moreš pri nas registrirat. :(
simonsi Objavljeno Januar 8, 2007 Opozori Objavljeno Januar 8, 2007 Pri takih motorjih je nerealno pričakovat, da ni bil nikoli razbit. Recimo moj, ki spada v to kategorijo je bil 2x na tleh, na obeh straneh, greh prejšnjega lastnika. :closedeyes:
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 9, 2007 Opozori Objavljeno Januar 9, 2007 Drugače je to super motor, motor ima kar dosti navora, tud za dva kar nekako gre. Če bi ga imel, bi edino eno stvar naredu. Ta motor ima ketno za ventile pri strani, vendar se je ne da zamenjat brez odpiranja mašine, ker preprečuje čisto na dno en odlitek. Tisto pobrusiš in potem lahko menjaš brez razdiranja. Vse kar je, moraš odmične gredi stran vzet, potem jo pa samo dol spustiš in natakneš drugo.
Kawl Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 Zanima me kje bi dobil plastike za ta motor? Oziroma kdo izdeluje plastike? Hvala LP Rok
JMatic Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 (popravljeno) kdo pozna tole ? http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1405279 http://www.avto-net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1426246 oba sta isti motor...od istga prodajalca, sam sta razlicna letnika Popravljeno Maj 12, 2007. Popravil mitofreak
Kawl Objavljeno Maj 12, 2007 Opozori Objavljeno Maj 12, 2007 (popravljeno) Če te zanima prodajm jst svojega.Prodajam ga, ker bom čez kak mesec kupil V-Stroma.Če te kar koli zanima me kontaktiraj na PM LP Rok Popravljeno Maj 12, 2007. Popravil Kawl
RHonda Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Tale moped pa men pije kar 10 litrov. Kaj čudnega ? Sej res da so ''tavelki'' Keihin frgazarji a vseeno. Ima kej vpliva en oddušek, kamor baje teče bencin ven če preveč natankaš ?
kađiva Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 načeloma ti ne bi smel tolk pokurt,...a to maš zamenjane frgazarje, niso serijski?? loh pa da maš zamenjane frgazarje in še Dynojet kit noter drgač pa motorček je vidt super :worship: :worship: eden redkih, če ne edini Kawasaki ki bi ga imel :rolleyes:
RHonda Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Serijsko so to že na RR modelu. Sicer pa naj povem, da mi je še okol 15min po tankanju teklo gorivo izpod tanka ven. Mi mogoče zato tolk požre ??
Grilzz Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Saj ti ga, po tvojem pisanju sodeč, ni toliko požrl, ampak ga je očitno toliko ven odteklo.
RHonda Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 No sej šparal ga pa res nisem. +tega je še okol 5min laufal pod štandgasom ene dvakrat, ko sem šel na cigareto. Tak da pomojem z agragatom ni nč narobe :worship:
Provokator Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 (popravljeno) 10 litrov je veliko. Meni pije max 8. Ampak za 8 litrov ga je treba skoraj vedno imeti na rdečem polju..... Je pa možno, da ti je nekaj bnza steklo iz tanka, pa je zato "poraba" višja.... Popravljeno Februar 14, 2008. Popravil Provokator
kađiva Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 ja sej pol je pa kr normalno, da ti je tolk pokuru :D a to maš prov tapravga serijskega RR? k teh je pa ful mal blo pr nas, no nasplošno jih tud narejenih ni blo velik, pa tud cene majo kr konkretne v tujini :rolleyes: :worship: p.s. dej še kakšne fotke :P
RHonda Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 V temi kačje ride III imaš dve. Še kej jih bom pa dodal :worship:
Kawl Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 V temi kačje ride III imaš dve. Še kej jih bom pa dodal :worship: Pojdi štelat fergazarje! Kolikor sem jaz vozil ta motor se mi je zdelo da ga v nižjih obratih precej zaliva... Drugače pa menjaj še dihtungo tam kjer se tanka, ker tam tudi ven teče ;) LP Rok
Igorr Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Koliko so pa to kaj trpežne mašince? Glede na starost?
Kawl Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Pomoje da veliko bolj kot današnji....
RHonda Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 To je pomojem tudi posledica tega, da so mašine nekoliko manj navite kot danes-manj trpi material. Sej toliko ali še več konjev kot zxr ima vsak današnji šeststotak, vendar pri 2500 obratih višje...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se