Tetsuya Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 LP Ajde motosvetovci, napište svoje mnenje, izkušnje itd..... Še posebej so zaželjena mnenja nežnejšega spola!
AREA Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 JA in NE, odvisno od ženske pač...osebno pa se materialistk izogibam v velikem krogu! Če ji gre pa samo za sex...come on baby
samo Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 Če vidiš, da ženska pada na motor, ga hitr umakn, nej se po tleh zlož pi***a ušiva. Sej po mojih izkušnjah so take bolj redke (k sreči). Se pa najde tud taka, celo kle gor na forumu bi jo najdl.
Natasha from Russia Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 Aha...Že gre...Še mal pa bo...Vzamem zalet...Že tečem...ihaaaaaaa ...zgrešila... Natasha
Pravokotar Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 quote: ...zgrešila... Natasha Bržčas je bil Samov motor PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.
samo Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 quote: Aha...Že gre...Še mal pa bo...Vzamem zalet...Že tečem...ihaaaaaaa ...zgrešila... Natasha haha...ponovi vajo
Natasha from Russia Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 quote: ...osebno pa se materialistk izogibam v velikem krogu! samo za Dragec,če je motor edina dobrina ki jo premoreš,se "materialistke" bržkone izogibajo tebe... NLP NATASHA
Natasha from Russia Objavljeno Junij 1, 2002 Opozori Objavljeno Junij 1, 2002 quote: quote: ...zgrešila... Natasha Bržčas je bil Samov motor PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. ...parkiran...
Pravokotar Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 Hi, Nattie, tvoja prijazna žlehtnobnost postaja pregovorna PEPE
hotschko Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 Dragi moji, jaz pa z veseljem zamotorjezainteresirano dečvo posadim na motor, ga vžgem, pa gas ročko ji v roke porinem naj malo obrača ... in da vi vidite kakšni izrazi zadovoljstva v njihovih očeh ... za crknt dobr ... ... (DucatiMonsterZLeoVinciRori press) ... in tudi Natasha je že probala ... joj kakšne iskrice v očeh hotschko
klimbra Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 Ne padajo.... hvala na vprašanju! Vsaj taprave ne! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
transalp Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 Nikakor ne. Pravzaprav večina (z dobrodošlimi izjemami...) pripadnic lepšega (in oh in sploh "naj" ) spola prišteva motorje in motociklizem v domeno "moških zadev", ki jim niso preveč všeč oz. se jim zdijo trapaste. Značilni predstavniki teh zadev so npr. buljenje fuzbal tekme na TV, pivo, razni "moški hobiji" - kot je npr. ribolov itd. Še prav posebej jih odvrača "nevarna postavljaška vožnja", ko motorist ni nikakršen frajer, ampak bedak. No, saj v tem primeru imajo pa čisto prav... ------------------------------------------------------- I started out with nothing, and I still have most of it left. Popravil/a - transalp dne 02/06/2002 ob 12:35:32
pupa Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 No ja... jaz padam sicer na motorje, samo ne pa na tipe na motorjih. Ker so mi pač všeč motorji že od kakega 12. leta starosti. En smešen dogodek se mi je zgodil v srednji šoli... ko smo šle s sošolkam v mesto po šoli na pijačo, pa se mimo nas pripelje model (seveda brez čelade) na nekem hudem čoperju (takrat še nisem vedela, kaj je dober motor (pa brez zamere.... moj okus pač)) in ga vse gledamo.... pa rečem: "Pizda, je dober!!", pa mi sošolka odvrne.. a ni dober, pa full ma lepe oke (al nekaj takega), pa jo debelo pogledam, ker sploh nisem dojela... pa ji samo rečem.. ma jebeš motorista.. .MOTOR JE LEP!!! Pa vedno pogledam za motorjem, ki se mimo pelje.... oz. se obrnem, če slišim zvok motorja..... torej... se mečem za motorji.... na nek način.. samo ne na tak, kot si vi mislite!! I want some more!!!!
Pravokotar Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: Pa vedno pogledam za motorjem, ki se mimo pelje.... oz. se obrnem, če slišim zvok motorja..... torej... se mečem za motorji.... na nek način.. samo ne na tak, kot si vi mislite!! I want some more!!!! Ste zdaj zapopadli: mopedisti smo balast PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel.
Vrtnica Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 Jz osebno ne padam na motorje sam je kar nekaj takih zensk k padajo na motorje... Take zenske zanima dnar oz motor in ne ta oseba na njem tko da fantje izogibajte se takih zensk k vam bojo sam trpljenje povzrocile... lp, Sanci
samo Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: Pupa ... pleh pi*ka ... hotschko prjatu, verjetn si mislu samo pleh....pi*ka je že vprašljivo
alena_bmw Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: No ja... jaz padam sicer na motorje, samo ne pa na tipe na motorjih. Pa vedno pogledam za motorjem, ki se mimo pelje.... oz. se obrnem, če slišim zvok motorja..... torej... se mečem za motorji.... na nek način.. samo ne na tak, kot si vi mislite!! I want some more!!!! Pupa....soulmates!!! Jaz isto..tipa na motorju sploh ne vidim... ampak, če pa zabrni ali zatuli okoli mene..pol je pa heksenšus zagarantiran! Pa še enkrat, da ne bo pomote... jaz tipa z motorjem ne rabim..ker pol itak ne bi mogla vozit! lp alena Better blond than bold!!
Pervy Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: Jz osebno ne padam na motorje sam je kar nekaj takih zensk k padajo na motorje... Take zenske zanima dnar oz motor in ne ta oseba na njem tko da fantje izogibajte se takih zensk k vam bojo sam trpljenje povzrocile... lp, Sanci HURT ME PLEASE!!!!!!!!! meni pa se zdi da motor ni vec kar je bil, vcasih so padale (na motor) ko zmesane, danes pa ga itak ze vsaki dripac ma tak da mores najmanj novi BMW al pa merđo met ce hoces take tisat! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
hotschko Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: Jz osebno ne padam na motorje sam je kar nekaj takih zensk k padajo na motorje... Take zenske zanima dnar oz motor in ne ta oseba na njem tko da fantje izogibajte se takih zensk k vam bojo sam trpljenje povzrocile... lp, Sanci Vrtnica, a si ti to mogoče o Pupi govorila ... ja bo že res ... se je treba pazit ... Pupe ... potem pa in . hotschko
samo Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: quote: Jz osebno ne padam na motorje sam je kar nekaj takih zensk k padajo na motorje... Take zenske zanima dnar oz motor in ne ta oseba na njem tko da fantje izogibajte se takih zensk k vam bojo sam trpljenje povzrocile... lp, Sanci Vrtnica, a si ti to mogoče o Pupi govorila ... ja bo že res ... se je treba pazit ... Pupe ... potem pa in . Opažam Hotsko da velik črooke smeškote uporabljaš. Pa menda jih nisi od Pupe fasu? hotschko
Natasha from Russia Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 Bravo,Samo in 1+1=... NLP NATASHA
pupa Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: quote: Pupa ... pleh pi*ka ... hotschko prjatu, verjetn si mislu samo pleh....pi*ka je že vprašljivo hehehehe.... dobro, dobro... ni kaj.... ampak Samo, če ti je BW pička... jah.. pol je res bolje, da ti jaz nisem... bog ne daj, da bi naju v enak koš dajal!! I want some more!!!!
samo Objavljeno Junij 2, 2002 Opozori Objavljeno Junij 2, 2002 quote: Bravo,Samo in 1+1=... NLP NATASHA KUAAAA??? Ne me fu**t!! Dej povej!!
Priporočene objave