Janezek Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 ja.... husqvarna je že v prodaji... KLIK :)
Rugi Objavljeno Maj 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Hm... Lep motor samo tist sedež mi je nekam sumljivo tanek.
Gregc Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Hm... Lep motor samo tist sedež mi je nekam sumljivo tanek. Zgleda že tako, ampak je v resnici ni čisto tako...
JeRn3j Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Zgleda že tako, ampak je v resnici ni čisto tako... ja no je tanjši, sam je vseeno hud motor Sam TOMOS je pa večji in tudi bl masiven :OK: :OK:
Gregc Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 ja no je tanjši, sam je vseeno hud motor Sam TOMOS je pa večji in tudi bl masiven :OK: :OK: Pa saj so dimenzije pri obema enake.
JeRn3j Objavljeno Maj 25, 2006 Opozori Objavljeno Maj 25, 2006 Pa saj so dimenzije pri obema enake. možno, sam na MAKSIju sm sedel na obeh in je tomosa (res da je bil cup verzija) velik več skup drgač pa ........ sej je vseen :grim P.s. grem gledat CSI; miami
aligg Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 no, kdaj bo kašna supermoto fura. motor že mam, sm še izpit rabm.
Rugi Objavljeno Maj 28, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Ne samo spraševat kdaj bo kaka tura, dejte kej idej, kam bi šli, KJE bi šli itd. Svojo idejo sem že dal in ne morem samo jst napisat deset smeri kam bi lahko šli. Padla je tudi ideja da bi šli v Cerknico. V redu samo je treba vsaj približno napisat kje bomo prišli do tja! Nimam še izpita, nimam še motorja ampak izpit bo kmal motor pa takoj ko skuter prodam. Jebat ga, če mi pa ne rata bom pa s sesalcem za vami vozu :D
Unikat Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Tja proti koncu šole bi šli... Kaj pa če bi šli na morje? Jst sicer zdej prodajam Husqvarno, sam upam da bom do takrat kupu že nov motor.
AiC Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Blo kul ja pa še čez planinske letimo :OK: Maybe se vam pridružm
reesko Objavljeno Maj 28, 2006 Opozori Objavljeno Maj 28, 2006 Tja proti koncu šole bi šli... Kaj pa če bi šli na morje? Jst sicer zdej prodajam Husqvarno, sam upam da bom do takrat kupu že nov motor. kok pa hočš?
Unikat Objavljeno Maj 29, 2006 Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Bi bilo fanj če bi naredil en seznam kdo vse gre, da se ne bomo potem zadnji dan lovil... :topic: Reesko, imaš PM
Rugi Objavljeno Maj 29, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2006 Se javim da bom naredu seznam. Evo mene: Jan Rugelj
Unikat Objavljeno Maj 30, 2006 Opozori Objavljeno Maj 30, 2006 Prijavljam se še jst... Jaka Rogelj Sav že 2! :yea1: :yea1: :yea1:
Rugi Objavljeno Maj 31, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Zgleda da se nas bo tolk nabralo da bom moral nov seznam narest <_< Škoda, lahko bi nas blo več
Grilzz Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 (popravljeno) 1. Jan Rugelj 2. Jaka Rogelj 3. borut gracel Zdej pa naprej samo kopirajte tale post pa dodajajte svoja imena da bo bolj pregledno. Sicer ste pa malo falili temo, ker bi lahko tole pisali v "ture 125" al neki podobnga tm čist navrhu. Popravljeno Maj 31, 2006. Popravil Grilzz
jest Objavljeno Maj 31, 2006 Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 Za tole husqvarno pa nisem še nikol slišu. KTM je pa 2T a ne? Prilagam primerjalc med dvema motrinoma - sicer Enduri ampak vsaj CH je tud verzija SM. CH_WXE_125_motorist_maj06.pdf
Rugi Objavljeno Maj 31, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2006 1. Jan Rugelj 2. Jaka Rogelj 3. borut gracel Zdej pa naprej samo kopirajte tale post pa dodajajte svoja imena da bo bolj pregledno. Sicer ste pa malo falili temo, ker bi lahko tole pisali v "ture 125" al neki podobnga tm čist navrhu. Če se bo sploh še kdo dodal <_<
Stric Burek Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 1. Jan Rugelj 2. Jaka Rogelj 3. borut gracel Zdej pa naprej samo kopirajte tale post pa dodajajte svoja imena da bo bolj pregledno. Sicer ste pa malo falili temo, ker bi lahko tole pisali v "ture 125" al neki podobnga tm čist navrhu. Tista tema je bolj mišljena za dokončno zmenjeno turo, nej se dodajo v MSN pa se tm zmenjo, gor pa napišejo kdaj in kdo gre... Če smo tudi ostali povabljeni ali samo SMovci :OK:
Python Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Zaenkrat se mi zdi še mal nelogično delat sezname, saj ni določen niti datum niti relacija. :trance_33_sleep: Če je pa to seznam zainteresiranih ,count me in :D Burek pomoje te ne bo nihče tepel če greš zraven :P
Rugi Objavljeno Junij 1, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Zaenkrat se mi zdi še mal nelogično delat sezname, saj ni določen niti datum niti relacija. :trance_33_sleep: Če je pa to seznam zainteresiranih ,count me in :D Burek pomoje te ne bo nihče tepel če greš zraven :P Tepu ga bo motor v ledvice če se bomo po makadamu fural .) Zaenkrat bi blo dobr da vidmo kok bi nas sploh šlo.
aligg Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 Ja jst bi tut šu s Tomitm, sm če grete prehmal, pol ne, k treba še izpit do konca nardit
Stric Burek Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Tepu ga bo motor v ledvice če se bomo po makadamu fural .) Zaenkrat bi blo dobr da vidmo kok bi nas sploh šlo. Jest se po makadamu NE bom vozu, kr pejte, ko vas je×× :D
Unikat Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 (popravljeno) Ja jst bi tut šu s Tomitm, sm če grete prehmal, pol ne, k treba še izpit do konca nardit Bomo počakal, itak morm jst počakat nov motor... Popravljeno Junij 2, 2006. Popravil Unikat
Priporočene objave