GREY WOLF Objavljeno Junij 21, 2006 Opozori Objavljeno Junij 21, 2006 Pazi, da ti naum bale "rompala" :naughty: :blink: :nono: abstinenčna kriza lubica...? :wub:
Lobo Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Starejši gospod fantiču, ki kadi: "Ali sploh veš, kaj se lahko zgodi mlademu fantiču, ki kadi na cesti?" "Ja, vem. Lahko ga popade strašen bes na stare sitneže, ki se vtikajo v zadeve, ki jih nič ne brigajo."
Fritz Objavljeno Junij 23, 2006 Opozori Objavljeno Junij 23, 2006 Meni se je pa zmeraj zdelo, da država potihem podpira ali vsaj ne napada, z nekimi drakonskimi ukrepi, razvad, ki so tako razširjene in tako obremenjene z davki in trošarinami.
GREY WOLF Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 :angry: država se je redila na pljučih državljanov... če narkiči dobijo svojo dozo metadona- država časti,bi kadilci lahko tudi dobili dozo- marihuane. Kdor ne kadi ni slevenc pres :devil:
HHV Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 ... če narkiči dobijo svojo dozo metadona- država časti,bi kadilci lahko tudi dobili dozo- marihuane. ... Če to rata, zahtevam svojo dozo za v palačinke!
lojzek Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Začetek naslednjega meseca se bodo cigareti podražili :BUA:
Alla Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 :blink: U ti mater, potem se moram pa hitro preselit!!!
Vale Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Začetek naslednjega meseca se bodo cigareti podražili :BUA: Čisto prav :grim
SiR Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Začetek naslednjega meseca se bodo cigareti podražili :BUA: In, kaj naj zaj, se na glavo postavimo? No, eni se bodo odselili ... to tudi ne more bit slabo.
PERO58 Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Začetek naslednjega meseca se bodo cigareti podražili :BUA: Kar naj se ,saj sem nehal :OK: :OK: :OK:
lasagna Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Začetek naslednjega meseca se bodo cigareti podražili..... Zdaj bodo še statusni simbol spacali iz tega. Bom pa šnops začel doma v ekonomu kuhat.
Lobo Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Začetek naslednjega meseca se bodo cigareti podražili :BUA: Jebe se meni! :whistle:
SHERIFF Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Jebe se meni! :whistle: :grrr :grrr :nono: :nono: Inflacija...
Miha Z. Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 zadnji cajt!!!!!!!!!!!!boli mene... :OK: da bi se še bolj :naughty:
Pravokotar Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Jaz bi jih za vsaj 10x podrazil. In rešil ne bi ničesar. Seveda pa bi nesramno obogateli švercerji in preprodajalci. Kar tudi ni slabo. Zanje seveda.
Alla Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Kaj če bi hkrati s čiki še nesramno podražili alkohol? :hmm: Ja, jaz mislim, da bi bila to odlična poteza. :grim Bi v zdravstvu dosti prišparali. :OK:
Miha Z. Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Kaj če bi hkrati s čiki še nesramno podražili alkohol? :hmm: Ja, jaz mislim, da bi bila to odlična poteza. :grim Bi v zdravstvu dosti prišparali. :OK: ALKOHOL :eek: :eek: ne ne ne ne in ne to je pa nedopustno :whistle:
Nagaya Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 sem za popolno prohibicijo alkohola.... pa McDonaldsa... pa solate :)
Fritz Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Neee, pliz, samo solate ne... :o :unsure:
Vale Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Tortilje s tuno za kosilo Paradižnik z mozzarelo za večerjo Tortilje s tuno za kosilo Paradižnik z mozzarelo za večerjo :lol1: :lol1: :lol1: Se globoko opravičujem ... ampak sem bila prepričana, da sem v temi njam, njam ... Obdavčit vse kar je škodljivo ... predvsem kokoši :grim
NejcZ Objavljeno Junij 27, 2006 Opozori Objavljeno Junij 27, 2006 Kajenje bi moralo bibi prepovedano POVSOD, ampak res povsod, lahko pa bi naredili v vsakem mestu eno BAJTO kjer bi se lahko kadilci zbirali pa kadili, ampak samo tam. Ker kajenje mi gre zlo na q****. :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se