c3c Objavljeno Januar 15, 2014 Opozori Objavljeno Januar 15, 2014 16 let po min. škatla na dan. včeraj je pa minilo dve leti odkar sem nehal. In od takrat niti enga čika prižgal. Aja, lani za prvega maja sem baje na morju kadil, sam sem bil preveč vsekan, da bi to vedel. Glede đointa pa: Ne kadim. Imam pa prijatelja malo čez 50 star. Pred dvema letoma: RAK na črevesju, Naslednji pregled še eden, pa še trije.... mislim da se jih je že 7 ali 8 pojavlo. Zdravniki rekli max. 1 leto In je tip začel motat rolo. Lepo vsak dan, ko mu paše. Zakaj vam to govorim: Ker je tip pred dvema tednoma prišel z izleta po evropi. In sam je z avtomobilom prevozil. Se zaveda, da neke visoke starosti ne bo dočakal, zato pa rola in uživa trava je zdravilnatvoj frend je pameten da jo Kmet2 1
StaraFeltna Objavljeno Januar 16, 2014 Opozori Objavljeno Januar 16, 2014 Še nasvet od ex kadilca. Imeti moraš motivacijo zakaj sploh nehat, nato odrežeš vse kajenje ampak si pustiš škatlico čikov pri sebi z listkom "ne seri" če se spozabiš... pomaga jih imet na dosegu čeprav veš, da ne boš posegel po njih. Najaviš okolici, da boš siten cca 3 tedne in to je to. Če ti ne uspe nimaš enostavno dovolj karakterja da bi resno razmišljal o tem. Izogibaj se alko žurkam vsaj prvi mesec (sploh pa če jih je 3/4 kadilcev). po 2-3 tednih ne razmišljaš več o čikih oz. ni več moteče. Pol pa sam otako naprej... po ene 3 mesecih se ti efektivno žvižga... Courtney 1
JONI 46 Objavljeno Februar 16, 2014 Opozori Objavljeno Februar 16, 2014 Dober nasvet... Moj pa je, se tiste skatlice ne imeti pri sebi, ker ego slej kot prej rece, dajva enga prizgat... Danes mineva 4-ti mesec od odlocitve, se vedno je hudo, krize sledijo ena za drugo, ceprav v cezdalje vecjem casovnim razmikom. Vem da je cilj se dalec, ampak boril sem bom !! Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 Pr men puši sam moja :lol: DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 (popravljeno) Pr men puši sam moja :lol: jp Glamur rumene? p.s.pr men tut puši sam moja, druge si ne zaslužijo Popravljeno Februar 17, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 Pr men puši sam moja :lol: Tudi pri nama je tako, s to razliko, da imam jaz še vedno skoraj ves čas zobotrebec "md zobmo", s pomočjo katerega (katerih) sem se odvadil kajenja nekoč. Nekoč = 1. september, ker sem hčerki obljubil, da se bo to zgodilo, ko "se bo šola zopet začela", prav nihče v moji družini se pa ne spomni več, ali je bilo to še v njeni osnovni šoli ali že v gimnaziji ???
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 Roberto,povej ženi,nauči jo oz. ji pokaži da lahko puši tud kaj drugega ....in svet ti bo takoj lepši
Dr_Jakob Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 Če vas slučajno zanima, v naši ambulanti ponujamo tudi pomoč pri odvajanju kajenja s pomočjo medicinske hipnoze. Kontaktirajte me za dodatne informacije. Lp j
RobiRoberto Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 Dr_Jakob ne zameriti, ampak največja pomoč je "samopomoč" = dovolj velika želja in volja, da bi še dolgo živel ... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 Dottore,če ne znajo pomagat teb ne bodo tudi drugim
Dr_Jakob Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 (popravljeno) Dr_Jakob ne zameriti, ampak največja pomoč je "samopomoč" = dovolj velika želja in volja, da bi še dolgo živel ... Ni res. Nekateri pač niso dovolj močni, da bi se šli "samopomoč". Če bi bila samopomoč dovolj, bi bil svet brez čikov, Dottore,če ne znajo pomagat teb ne bodo tudi drugim ej, Kmet2, a ti tud za sekundo ne zmoreš bit normalen in se ne zajebavat? A ti sploh veš o čem se gre? Dej, ko boš mel naslednjič željo spregovorit ali pa napisat kej skrajno brihtnega in zabavnega in bogsivedikajše... se probaj malo zadržat, vredu? Skratka, v naši ambulanti imamo kot dodatno ponudbo tudi možnost pomoči odvajanja od kajenja s pomočjo medicinske hipnoze. Naši hipnoterapevti imajo vsi Evro dokazila in so člani Društva za Medicinsko Hipnozo, šolali so se pri prof.dr.Marjan Pajntarju, ki je največji strokovnjak za hipnozo v Sloveniji, znan pa je po celi Evropi. Popravljeno Februar 17, 2014. Popravil Dr_Jakob
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 Ne morem se zadržat,a mi bodo vaši strokovnjaki lohk pomagali DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 V naši ambulanti imamo zaposleno prav posebno osebje, ki ga popuši namesto vas: (terapija ni poceni) prilagam sliko medicinskega osebja: v kolikor prvi obisk ne pomaga imamo tudi nadaljevani tečaj: v kolikor še ta tretma ne prime, vam na dom pošljemo posebej specializirano enoto, ki se ubada posebej s pušenjem: Kmet2 1
pik1 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 ......... v kolikor še ta tretma ne prime, vam na dom pošljemo posebej specializirano enoto, ki se ubada posebej s pušenjem: ... pacek .... DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 No men bi morala že nespecializirana enota dovolj pomagat :grim DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 ... pacek .... lej, vsak pomisli na tistega terpevta, ki mu lahko najbolj pomaga Kmet2 1
pik1 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 lej, vsak pomisli na tistega terpevta, ki mu lahko najbolj pomaga ... ne, vsak pomisli zmer na tist, česar se najbolj boji ... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 (popravljeno) Oba imata point gremo naprej.... P.S. mislim da jih bomo večino že tuki ozdravl,da se jim cigaret zagrauža,brez hipnoze :grim Popravljeno Februar 17, 2014. Popravil Kmet2 pik1 in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 ... ne, vsak pomisli zmer na tist, česar se najbolj boji ... lej, važn da ti pomaga, detajlov nočem poslušat, še manj pa gledat
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 ta je pa homeopatski način Efendi in pik1 2
pik1 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 ta je pa homeopatski način .... ahahahahahaha ... sam priznam, da sem šel takoj glavo vrtit u desno .... DAMI34 in Efendi 2
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 (popravljeno) .... ahahahahahaha ... sam priznam, da sem šel takoj glavo vrtit u desno .... no vidiš, a te še ima, da bi ga dal v usta??????????? p.s. to ti je gratis lekcija, naslednjič računam!!! Popravljeno Februar 17, 2014. Popravil DAMI34
DAMI34 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 k so men tole sliko pokazali, sm prec nehu kadit spaceback, pik1, umetnica51 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 čudno da se dottore nč ne oglasi kok bi vam lohk pomagu k ste tok neresni :lol: DAMI34 1
pik1 Objavljeno Februar 17, 2014 Opozori Objavljeno Februar 17, 2014 k so men tole sliko pokazali, sm prec nehu kadit ... stari, kva je pa teb tok glava zrastla od tazadnič, k sem te vidu ????? DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se