Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Če koga zanima:

V naši ščitnični ambulanti v Celju poleg rednega dela ponujamo tudi seanse medicinske hipnoze, s tremi hipnotizerji z Evropsko licenco. Beležimo zelo dobre rezultate pri odvajanju od kajenja in ostalih psihofizičnih problemih.

Pobrskajte po netu ali pa me PM.

Lp jaka

sam eno vprašanje, čakalnica je kadilska ali nekadilska? :P

Objavljeno

Ona koja puši zlo ne misli.

Samo da ne grize.

Objavljeno

sam eno vprašanje, čakalnica je kadilska ali nekadilska? :P

Zate DOLGOTRAJNA!

Objavljeno

Ma kaki terapevti,jz sm nehu brez da mi en tupi da sem bil nesrečen k sem bil mlad... :P

Objavljeno

Zate DOLGOTRAJNA!

ej, a če me ne odvadite kajenja, potem mi denar vrnete? Al plačate 2 šteke? :P

Objavljeno

Po moje dobiš 2 šteke zastonj sam da ne hodš tja.......ker drugače bodo terapevti začeli kadit :grim

Objavljeno

JAO  :slap:  :slap:  :slap:  :slap:  :slap:

zdej da vam povem tehniko odvajanja od kajenja ki deluje vedno !!!

DEJTE NABAVIT DUCATIJA!!  (ne bo ostalo nč € za čike bo šlo vse za servise)

Objavljeno

Jaz sem, nihče več se ne spomni katerega leta, svoji hčerki obljubil, da bom nehal kaditi prvega septembra, ko se bo začel njen pouk in še danes ne kadim in čisto siguren sem, da tudi nikoli več ne bom ... :notworthy:

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

Moja draga se je že ne vem več kolikokrat odločila, da bo nehala kaditi, po njenem "že ustaljenem pravilu" in sicer postopoma zmanševati število pokajenih cigaret in tokrat je to začela izvajati tako, da ne kadi več cigaret iz "škatlice", ampak si jih vse "zvije" iz tobaka. Moram jo še vprašati, koliko si jih "zvije" za v službo ...

Objavljeno

Moja draga se je že ne vem več kolikokrat odločila, da bo nehala kaditi, po njenem "že ustaljenem pravilu" in sicer postopoma zmanševati število pokajenih cigaret in tokrat je to začela izvajati tako, da ne kadi več cigaret iz "škatlice", ampak si jih vse "zvije" iz tobaka. Moram jo še vprašati, koliko si jih "zvije" za v službo ...

Ne bo ji ratal tko.. povem iz prve roke. Ko se ji ne bo dal zvijat, bo šla v trafiko po škatlco.

Objavljeno

Jaz imam zelo dober, preizkušen recept za odvajanje. Pozorno preberite in če se boste držali navodil, je uspeh zagotovljen.

Organizirati morate en zelo, ma res zelo dober žur. Ne pozabite imeti pri sebi šteko cigaret. Na žuru se mora točiti neomejene količine različnega alkohola. Dobro je, če je veliko piva, refoška, pa tudi veliko različnih žganih pijač ne sme manjkati.

No, ob dobri glasbi (najbolje če je rock, kasneje pa hard rock) je treba pridno konzumirati vse ponujene pijače, najbolje kar vse, brez posebnega zaporedja. 

Ko pokadite prvo škatlico cigaret, ne pozabite, da imate v avtu še zaloge. 

Okrog dveh zjutraj pa morate pripraviti večjo količino školjk alla buzara. Ne pozabite pojesti čimveč teh morskih dobrot.

No, od tega žura je minilo 19 let in jaz sem še vedno bivši kadilec  .) .

P.s.: najbolje da prespite tam, ker itak boste kakšne 3 dni v drugi dimenziji  :blush: .

Objavljeno

Že prebrat mi je bilo težko,šđe dobro da ne kadim  :kva1:

Objavljeno

Jaz sm pa danes po mescu prekinitve spet pržgal

Objavljeno

kako to?

Objavljeno

Stres na MS :P  :lol:

Objavljeno (popravljeno)

Ne bo ji ratal tko.. povem iz prve roke. Ko se ji ne bo dal zvijat, bo šla v trafiko po škatlco.

Kar nekajkrat je že poizkusila in še vedno poizkuša ...

Vprašal sem jo tudi koliko si jih zvije za v službo (po malici in med odmorom) in odgovorila mi je, da prav nobenega in da pokadi samo tri ali štiri, ki si jih zvije ko je doma. Mogoče je to pa le res en korak naprej ...

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Objavljeno

Jaz neham kadit vsaj 20x na dan, ko se približam filtru.

Moja je nehala pred 2 leti. Zjutraj ob kavi skadila 2 čika in nehala - trma.

Objavljeno

A zdej bom pa jest najbolj pameten ko sem tud sam kadil mnogo let.Vsak mora probat sam.

Objavljeno

Že prebrat mi je bilo težko,šđe dobro da ne kadim  :kva1:

počak da kam gremo skup :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kar nekajkrat je že poizkusila in še vedno poizkuša ...

Vprašal sem jo tudi koliko si jih zvije za v službo (po malici in med odmorom) in odgovorila mi je, da prav nobenega in da pokadi samo tri ali štiri, ki si jih zvije ko je doma. Mogoče je to pa le res en korak naprej ...

Naj ji uspe :OK:
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

...a mi da nekdo en cigaret... da najprej vidim, kako to zgleda.... pol bom pa napisu, kako sem se odvadu..  :D

en nasvet... kako se odvaditi od kajenja:

... probajte še z drugmi drogami...  :D  :huh:

Objavljeno

Sklenil da neham ko sem kupil motor oz. zadnjega sem pokadil na dan nakupa dve leti nazaj. Ne vrnem se nazaj. Se počutim mnogo bolje brez kajenja. Kava je ostala in razen na začetku ne pogrešam cigaret niti ob kavi ali pivu kar je bil skoraj greh brez nekoč. Približno po mesecu dni se mi je žvižgalo za tobak in še vedno se mi. Na cigarete se spomnem 2-3x na leto a ne tako da bi enega prižgal le da sem nekoč kadil. Imam šefa kadilca in nimam težav s tem. Pravzaprav imam džabe pavzo vsakič ko se loti rolat...

Edino kar sem si zapovedal je da ne bom ex-kadilec-rompiballe (bivši kadilec tečnež) in drobil jajca vsem ki kadijo. No težim le tistim, ki so evolucijsko in mentalno zaostali in ti pihajo v obraz oz drugače neprimerno kadijo...

Če kdo nima posebej dobrega razloga ali nima razčiščeno v glavi najbrž ne bo nehal kaditi četudi se trudi. Če pa ima to željo ali potrebo pa res ni nič kaj takega nehati. 1 teden je tečen, 2 manj 3 naprej pa počasi ugotavljaš da imajo npr bobi palčke in krekerji res okus itd...

Objavljeno (popravljeno)

kadil, ene deset let nazaj, točnega datuma ne vem, niti mi ni pomembno, žena ve, vodi evidenco :kva2: , ona je nehala naslednji dan :grim , pošlihtano imam življenje, da bi pa bil odvisen od cigareta, to se mi pa zamanj zdi, ko sem sklenil, da se tega več ne grem, nisem prižgal več nobenega, me ne moti, če je kdo odvisen v moji bližini in nisem glasen glede tega, me pa moti, da me ponavadi zebe, ker sm s temi bedaki zunaj, ko smo v ošteriji :kva2:, upam trdit, da kadiu več ne bom :grim , je pa ena zanimivost pr men, ko sm še kadil, po 5. pivu sm nehal s kajenjem, kontra od večine, ki kadijo kot Turki, ko so pod dozo :grim

p.s.  "pušim samo u biznisu" :kva1:

Popravljeno . Popravil builder
Objavljeno

Nehal pred  petimi letiin to zelo na brzino, v glavi je nardilo klik in nisem več prižgal.Nobenih problemov(razen dodatnih 15 kil :kva2: ),ki pa jih sedaj tudi obvladujem,ampak ne na račun hrane ampak glede količine požrte hrane .Jem še vedno rad dobro in vse. :smoke:  :grrr

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!