Skoči na vsebino

RABI KDO MUCO????

alena_bmw

Priporočene objave

Naše mačke niti pod razno niso samo hišne...več kot dovolj so zunaj...oz. imajo proste roke oz tačke kdaj bodo šle ven..vem, ker sem že mariskatero noč vstajala zaradi njih... pa mi to niti pod razno ni problem...

ja one mačkice so umrle mlade..raje to kot pa da se zavedo in trpijo, ko so stare... ne moreš vedno razmišljat s srcem...žal ne gre...

lp alena

Ja ja.. Catch je v tem, da si toliko sprasevala kako bi rada kej pametnega nardila, ko pa so se pojavile mozne variante pa se nisi nic podrobneje pozanimala...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naše mačke niti pod razno niso samo hišne...več kot dovolj so zunaj...oz. imajo proste roke oz tačke kdaj bodo šle ven..vem, ker sem že mariskatero noč vstajala zaradi njih... pa mi to niti pod razno ni problem...

ja one mačkice so umrle mlade..raje to kot pa da se zavedo in trpijo, ko so stare... ne moreš vedno razmišljat s srcem...žal ne gre...

lp alena

Ja ja.. Catch je v tem, da si toliko sprasevala kako bi rada kej pametnega nardila, ko pa so se pojavile mozne variante pa se nisi nic podrobneje pozanimala...

...mal prevec prahu dvigate okol teh mačk. Če bi vi vedl kako godne so za razplod, bi jih žive pokopavali.... :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je pravi odnos. Ko jebe par mackov... Glede na to da golazni nihce noce, je potem edina resitev da se jih pobije, tako kot bi bilo treba to narediti s potepuskimi psi in mackami (pa mileno mocivnik)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je pravi odnos. Ko jebe par mackov... Glede na to da golazni nihce noce, je potem edina resitev da se jih pobije, tako kot bi bilo treba to narediti s potepuskimi psi in mackami (pa mileno mocivnik)

....Še prakticiraš satanizem? :D :D Tok je enga srda u tebi....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

. Ne stekam. Se mi zdi razmisljanje "ljubiteljice zivali", ki misli da so macke za v dnevno sobo. Boge take macke, se cudno da ne poginejo od dolgocasja.

lp alena

V bistvu si spraševala cist brez veze, kr neki u Kr neki.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....Še prakticiraš satanizem? :D :D Tok je enga srda u tebi....

Seveda sem se vedno satanist, saj imam vse porihtano v glavi??

Srda? Cista pragmatika, kar moti je treba uniciti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sicer ne vem če me bo kdo popljuval, pa tudi who cares če me...

Sam imam doma mačkona, pri punci pa čisto malega mucka (njega).

Domač je sicer v teh dneh siten, ne ve kaj bi sam s sabo, skozi se seli iz enega rožnega grma pod drugega, najbrž mu je vroče. Pa če ga preveč jezim najprej zapiha, kot to mačke znajo, pa če ne neham, me pač vkrampne. Taki pač so. Pa ga imam vseeno rad, ker je za opazit , da ima tudi on nas (njegove hranodajalce), ko se pride počohat, ko ti zaspi na kolenih ob gledanju TV, je celi nori ko prideš domov, ti prinese pokazat grlico, krta, miša in vrabca, ki jih je ulovil in jih hoče deliti s tabo.

In skoraj prepričan sem, da bo tudi mali mačor takšen, ko bo starejši. Sicer ima zdaj težave, da zamenjuje dan z nočjo kar se njegove aktivnosti tiče, ampak se bo že naštelal.

Pa da mi nebi kdo o čistoči kake napisal, ker vsi vemo, kako mačke potrebo opravljajo če le imajo možnost. Znajo tudi wc školjko uporabit, če jim le hočeš dovolj natančno razložit http://www.karawynn.net/mishacat/toilet.shtml priporočam ogled vsem, ne samo lastnikom mačk, tistim ki dvomite v njihovo pamet pa še najbolj.

Tak da če nebi na obeh lokacijah že imeli po enee, bi z veseljem vzel enega, verjemi.

Sicer pa je res vredno razmisleka, če dati mačko sterilizirat ali ne. Tudi če je kastriran, VERJEMITE, še vedno uživa. Če je pa sterilizirana, pa ravnotako.

Sicer pa ne vem, kaj bi delal s kačami, če bi jih imel. Ejnhejer, kaj ti počneš z njimi, razen da jih hraniš in jim čistiš njihove kletke? Maš spuščene, da ti lezejo naokoli po stanovanju, vrtu? Se tudi znajo uštulit tak kot muce oz. izkazat svojo naklonjenost? Da jih nimaš v postelji, je verjetno ziher...(ni mišljeno kot prvokacija, da nebi kaj slučajno zameru ampak me res zanima, ker nikogar ne poznam da bi jih imel)

Spet preveč tipkam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No ja.. vse lepo in prav... ampak če bi hotel pokazati vez oz. ljubezen med domčim ljubljenčkom in človekom, žal mačka ni prava varianta. Ker znajo biti hinavske, pride zraven, samo če se njej zazdi.... skoz teži za hrano.. itd... potemtakem bi moral vzeti primer psa.... ki je pravi zgleda ljubezni med lastnikom in domačim ljubljenčkom.

Sicer pa tudi... nimajo vsi živali doma, zato da bodo imeli korist od nje... torej... da jo bodo lahko božali, se igrali z njo itd.... Kaj pa tisti, ki imajo ribe?? ribe nikoli ne moreš vzeti iz akvarija in se igrati z njo.. no ja.. lahko.. ampak posledice vemo ne??

Torej..... vsak ima tisto doma, kar mu odgovarja. Einherjer je lepo povedal, da bi imel eventuelno psa... pa žal nima časa. Vsak si prilagodi. Ker sem ljubiteljica kač.... ti lahko povem, da se da s kačam zabavat.. in imaš kaj z njimi delat.. čeprav ti ne fehtarijo za hrano...ne pihajo vate, ker se njej pač tako zazdi... pa tudi liže te ne vsepovsod, da bi se ti prikupila.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker sem ljubiteljica kač.... ti lahko povem, da se da s kačam zabavat..

...nikol še nism slišal da ima kača rada kačo, ali pa da se zabavajo med seboj :twisted: :twisted: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst kača??? hhmmmmm like it :D  :D  :D  :twisted:  :twisted:  :wink:

pa nisi edina :evil: :evil: :D :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!