Cegi Objavljeno September 19, 2003 Deli Objavljeno September 19, 2003 kaj nej rečem ...zame popoln motor.....tale barvna kombinacija lepa, sam preveč liči na ZX12R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 matr, je to ena lepa zverinca ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 pa še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 pa pravi majstri jo baje lahko fuuul peljejo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 in šeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 šeeeeejk :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 hehe ... CBR1100XX za po luftu ;) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 leeepa stvar :D :yea2: :OK: z kufrčki firme Corbin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 kr lepo štrihnjeno ... :D aja, drgač je pa tole turbo .... 280 KS na zadnjem biciklu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 baje da se da kr orenk naložit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 ,,, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 do me baby! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Januar 9, 2004 Deli Objavljeno Januar 9, 2004 lepo lepo :OK: , sej zdej cez 1 leto nej bi prsla vn v vecji kubikazi (1200cc) + okol 180 konjev ce se ne motim :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 http://www.lightspeedgalleries.com/fg/dev/....php?r=jbfdigit :rolleyes: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 11, 2004 Deli Objavljeno Januar 11, 2004 A je kdo nasel kake slike XX-e predelane v naked - streetfighter obliko - iscem kake dodatne ideje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 dobra predelava :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 Sym, mislim da je bilo vprašanje o NAKED varianti, na tvoji sliki pa ima še vedno nekaj cunj gor - streetwalker izvedba :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 Sym, mislim da je bilo vprašanje o NAKED varianti, na tvoji sliki pa ima še vedno nekaj cunj gor - streetwalker izvedba :devil: well, maybe this could do it then? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 16, 2004 Deli Objavljeno Januar 16, 2004 well, maybe this could do it then? :D Ja tole je fino.. Samo se najdt moram masko za gor... Ostalo bo cca tako tudi pri meni. Masko pa rabim cim bolj original, da mi ne bi bilo treba menjat ali premikat stevcev, pa nekaj bom najbrz naredil z balanco, da ne bom mel unih "pig tailov" ampak pravo balanco... No ja.. sej je se par mesecev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Avgust 17, 2004 Deli Objavljeno Avgust 17, 2004 Novice o naslednici Black Birda ??? Morda le prazna nakladanja, a mislim da je že čas da nekaj novega naredijo v tem razredu. Upam, da se bo v Minhnu kaj zvedelo. http://www.sport-touring.net/cgi-bin/msgbo...ST&f=10&t=19180 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 13, 2004 Deli Objavljeno Oktober 13, 2004 Če dobim na lotu grem pa kupim novega! vsem tle pa častim pivo... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej honda Objavljeno November 23, 2004 Deli Objavljeno November 23, 2004 Imam xx 2004.Če katerega kaj zanima naj vpraša. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 Imam XXo l'02. Ko vžigam hladen motor se mi dogaja, da včasih večkrat zavergla, potem pa se prižgeta hkrati lučki FI in HISS. Po kaki sekundi po vžigu obe ugasneta. Prej se mi to ni dogajalo -- nobena od lučk se ni prižgala. Prav tako se nikoli ne zgodi, kadar vžigam že ogret motor. Se kaj podobnega še komu dogaja? Domnevam da so vzrok precej nizke temperature. Motor sem dobil oktobra in takrat tega problema ni bilo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej honda Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 (popravljeno) Imam XXo l'02. Ko vžigam hladen motor se mi dogaja, da včasih večkrat zavergla, potem pa se prižgeta hkrati lučki FI in HISS. Po kaki sekundi po vžigu obe ugasneta. Prej se mi to ni dogajalo -- nobena od lučk se ni prižgala. Prav tako se nikoli ne zgodi, kadar vžigam že ogret motor. Se kaj podobnega še komu dogaja? Domnevam da so vzrok precej nizke temperature. Motor sem dobil oktobra in takrat tega problema ni bilo. ← Da motor težje vžiga je čisto normalno,še posebaj če stoji v garaži ki ni ogrevana.Bolše je tudi če ga vzameš akomulator ven in ga daš umeriti.Za kontrolke pa ti sedaj trenutno ne morem odgovoriti,lahko pa ti v naslednjih nekaj dneh,ko bom ga molo zbudil iz zimskega spanca. Popravljeno Januar 6, 2005. Popravil andrej honda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Prosim. Bodi pozoren ko ga vžigaš in sporoči. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se