Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

potem nimaš blokade na elektroniki

drugače pa se itq ne zvrti več orginal ko 9k rpm, no v dolino ja drugače pa ne, še posebej ne če imaš gor original izpuh

Objavljeno (popravljeno)

imam LeoVince ZX.....Vendar imam original valčke....ka je možno da ke valčki jebejo ?????

K z športnim izpuhom pa pravimi valčki mora it do 12k rpm

Popravljeno . Popravil frimy
Objavljeno

bom kr tu vprašal ker se na isto navezuje...... gre za skuter hond sfx(ja staro ko zemla) od kolega,ima blokado na elektroniki....skuter ne gre več kot 65 do tja pride nenormalno hitro...ko pa smo dali šp. filter gor pa je šov ene 68 pa se je prav slišalo kak blokada zabija....za probo smo gor premontirali polinija, fergi 19, pa zx-a paše z speedfighta1 AC pa je blo isto in že pre speljevanju pr ene 30 je elektroniko že zabilo ker je prišel do tistih obratov..pol so obrati malo padli en je šov skuter na koncu ene 75 in isto ga je zabijala blokada.... zgleda da ma org. nekje omejevalec obratov al kak? ker blokade na vario. ni več na auspuhu pa je niti ni mel... a ve kje bi lahk blo tisto....

smo pa že neke probavali z cvikanjem žic na uni škatlci sam ni nam ratalo...

LP

Objavljeno

imam LeoVince ZX.....Vendar imam original valčke....ka je možno da ke valčki jebejo ?????

K z športnim izpuhom pa pravimi valčki mora it do 12k rpm

pa ti si trcen.. kakih 12k daj umiri se malo.. tut ce mas sportni izpuh bi se mogo sukat tam okoli 9000 max. 10000 nikol pa 12k

Objavljeno

ja kok js wem pam kok sn vido grejo obrati tud do 12k rpm s pravimi valčki pa izpuhom !!

Objavljeno

ja mogoč grejo sam to ne sam z valčki pa auspuffom ;)

Objavljeno

kuk gre ta nrg power original zracno hlajen ce ka odblokiras??

Objavljeno

bom kr tu vprašal ker se na isto navezuje...... gre za skuter hond sfx(ja staro ko zemla) od kolega,ima blokado na elektroniki....skuter ne gre več kot 65 do tja pride nenormalno hitro...ko pa smo dali šp. filter gor pa je šov ene 68 pa se je prav slišalo kak blokada zabija....za probo smo gor premontirali polinija, fergi 19, pa zx-a paše z speedfighta1 AC pa je blo isto in že pre speljevanju pr ene 30 je elektroniko že zabilo ker je prišel do tistih obratov..pol so obrati malo padli en je šov skuter na koncu ene 75 in isto ga je zabijala blokada.... zgleda da ma org. nekje omejevalec obratov al kak? ker blokade na vario. ni več na auspuhu pa je niti ni mel... a ve kje bi lahk blo tisto....

smo pa že neke probavali z cvikanjem žic na uni škatlci sam ni nam ratalo...

LP

Jaz imam Hondo Zoomer in sem montiral Polinija v garnituri je auspuh,valčki vsisna cev in elektronika ki jo priključiš na originalno.Vse skupaj stane pri Hondi v Domžalah 320 EUR.Verjetno bi lahko tudi za tvoj model motorja kaj naročili mogoče samo elektroniko. :OK:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

nrg t nou samo z zx-om gre u dveh po ravnini 80 zračno hlajen

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Lol tvoj kolega nima pojma oz. ima pokvarjen števec :blink: , 115 km/h še od daleč neboš videl samo z menjavo avspuha :closedeyes: . Leovince ZX je najboljši avspuh v svojem cenovnem razredu glede na moč, ki jo iztisne. Sem imel ta avspuh na svojem bivšem stalkerju in je skuter šel približno 80-85 km/h pa nič več, tako da boš moral za 115 km/h kupiti še kaj več kot samo avspuh :D (razen, če se seveda ne zgodi čudež :grim )

moj kolega ma nrg-ja sport starejši model. pa ma vse blokade ven, auspuh zamenjan, valčke pa frgazar večji nevem kolko je točno. pa mu gre 135 merjeno z avtom. tak da nevem zakaj ti misliš da nebi šlo.

Objavljeno

enemu prjatlu neki jebe motor na kavaletih(štapcah)če nebiješ gas pride na 9000rpm potem po kakih 3 sekundah pa kar na 11000rpm kako je to možno :? :?

Objavljeno

moj kolega ma nrg-ja sport starejši model. pa ma vse blokade ven, auspuh zamenjan, valčke pa frgazar večji nevem kolko je točno. pa mu gre 135 merjeno z avtom. tak da nevem zakaj ti misliš da nebi šlo.

če ima menjano samo to kar si ti napisal ni možno da gre več kot 90 realnih, tko da nas ne met za norce prosim :)

Objavljeno

ja kejko jas vem ma samo to. ko pa smo ga merli sn bil poleg tak da vam garantiram da ziher gre tolko. mogoče še ma kaj gor ki jas nevem al pa mi noče povedat. vem ko sma bla oba na skutere pa je do konca zategnil gas sma bla na zadni!!

Objavljeno

a je to sploh mogoce narest na 50???

drgac bi tud jst sou tole sčarat :D

Objavljeno

S kod pa je ta tvoj kolega?? ker bi to res rad vido :) Pa če ma samo to nareto kaj si ti reko, pa če mu gre tolko, mu upam dat mojega skutera :D

Objavljeno

S kod pa je ta tvoj kolega?? ker bi to res rad vido :) Pa če ma samo to nareto kaj si ti reko, pa če mu gre tolko, mu upam dat mojega skutera :D

z dražnc če veš ki je to?

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

moj frend ma nrg-ja pure jet, pobrane ma vse blokade ven, drugač diza pa avspuh original

samo, kot vsem, je to tud njemu premal, pa bi rd porihtov...70cc ne bo še zdej dau, mogoče mal kasnej, pa se zanimam js zdej za njega kaj se kej da zrihtat

Objavljeno

a dej ga srt, men je pa aprilia s HE predelavo sla samo 115 ..

mogoce je blo merjeno z yugotom, ko kaze stevc 50 prevec ?

Objavljeno

ka pa vem...135 je res preveč...way preveč...še za 70cc je to velik, drgač pa nrg gre kr dobr...ta isti frend k sm prej govoru se fura z njim, pa sm šou enkrat za njim...po ravnem čez 75, pa mi števc ne laže, ampak ma samo blokade ven, drugo vse original, valčki, fergi, avspuh...

Objavljeno

ka pa vem...135 je res preveč...way preveč...še za 70cc je to velik, drgač pa nrg gre kr dobr...ta isti frend k sm prej govoru se fura z njim, pa sm šou enkrat za njim...po ravnem čez 75, pa mi števc ne laže, ampak ma samo blokade ven, drugo vse original, valčki, fergi, avspuh...

med 75 in 135 je velika razlika

s sport predelavo (se pravi 70cc) skuterja cez 110 nebos spravu pod nobenim pogojem, niti z menjavo prenosov ..

Objavljeno

to sigurno, vem, samo sej pravim, da je še vse original gor, tako, da če kej dobro porihtaš, kakšnih 85-90 bi moglo jit .) ne vem, po moje...

no sj itak vsi vemo, da vsi števci na skuterjih kar precej lažejo (ta frend mi je govoru, da gre 100, še več v dolino po števcu...ko sm šou za njim, v hudo dolino 85 :doze: ), pol pa vsi misljo, da se ne vem kolk pelejo...marsikdo pa še mal doda, k misl, da se sm on spozna in da lahko naserje vsazga...

brezveze razglabljat, ker debata o hitrosti je skor v vsaki temi tle gor :BUA:

rajš mi naj kdo poskuša odgovorit na vprašanje, ampak konkretno, naj ne naklada .)

Objavljeno

med 75 in 135 je velika razlika

s sport predelavo (se pravi 70cc) skuterja cez 110 nebos spravu pod nobenim pogojem, niti z menjavo prenosov ..

mislis? so ze bli sporti ko so sli 115-120 realnih komot ;)

Objavljeno

mislis? so ze bli sporti ko so sli 115-120 realnih komot ;)

seveda je mozno, samo kaksni prenosi ? :evilgrin:

Objavljeno

ti si napisal niti z menjavo prenosov.. ce se bo dj_runner se kaj pojavil gor vam bo povedal kak je njemu sport leto.. nenormalno v glavnem.. nevem pa kake prenose je mel ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!