k0ci Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 moj frend ma nrg-ja pure jet, pobrane ma vse blokade ven, drugač diza pa avspuh original samo, kot vsem, je to tud njemu premal, pa bi rd porihtov...70cc ne bo še zdej dau, mogoče mal kasnej, pa se zanimam js zdej za njega kaj se kej da zrihtat če ima pure jeta mu povej naj rajši proda in kupi na ferg, ker to se to začne enkrat crkovat potem bo jeba.....sploh pa skuterji z injection niso za predelave
C4V4L13R Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ja sj smo se že neki pogovarjal, da bi blok nov kupu (menda 250€), sam js še zmer mislm, da se nč ne splača dost rihtat, ker že tako nima ne bremz ne okvirja ne nč dost dobrga za nevem...100 na uro. bolš, da bi še mal počaku, pa naredu za 125cc ispit...sm kaj čš...mladost je norost :P kej dost se v glavnem ne da pol, zarad ajnšprica pravš :hmm: ok tnx
50ccm Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 :closedeyes: neki hecnga se je zgodil :D moj prend je kupu Nrg power zracno hlavjenga.... no in je dau na servis 5000km in je reku nej mu da blokado z varijomata vn in mu motor ne gre tut malenkost vec :whistle: u cem je fora?? a je treba kej bencin nastelat al kaj
C4V4L13R Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 verjetno mu blokade ni dau ven :whistle: :rolleyes:
50ccm Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 verjetno mu blokade ni dau ven :whistle: :rolleyes: je je sej je tut placu :D u dolino gre edino vec
Drejči Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 to, da je plačal neko storitev še ne pomeni, da je bila le ta tudi opravljena. So serviserji lahko tudi :whistle: Če ima možnost naj sam pogleda ali so bile blokade res odstranjene.
dmorec Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 tudi jaz imam piaggio nrg power(zračno hlajenga).Pa imam nekaj vprašanj: a)trenutno imam 600km.Pri koliko km ga lahko odblokiram ter namestim športni izpuh? B)v mislih imam izpuh leovince zx in laser xpro.Kateri od teh dveh je boljši? c)Kolikšna bi bila potem končna hitrost? Das ist alles! :worship:
50ccm Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 jz bi na tvoje mestu naredil prvi servis verjetno ga imas na 1000 km in mislim da je to tudi zadostna kilometraza za odstranitev blokad to ti lahko naredi na servisu.... glede izpuha pa bi jz na tvojem mestu kupu kar zx.. ga bol hvaljo pa se homologiran je ce se ne motm :closedeyes:
dmorec Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 (popravljeno) Zanima me kaj naj skuterju vgradim,da bi mi šel okrog 90-95(brez 70ccm kita).Ter pri koliko km mu lahko to vgradim in koliko bi me to približno koštal? Imam pa zračno hlajenga. Popravljeno Avgust 11, 2007. Popravil dmorec
pinktomos Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 menjaj dize, športni avspuh(ZX), variator use skupaj 200€
Cilindr Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 ce bos kupvou novo pol te te bo neki tacga prslo ce bos pa rablen kupovou pol pa druga stvar...sam upostevi da mors to se nastat;) Drgac brez kita 70...snem celindr dol pa ga mu poveci izpusn kanal pa pretocne pa bo...pa bo se vedno isti ORG. 50 celindr pa se ti bo mau vec poznal;) Pol pa se auspuh pa si zmagu:D :winkiss: sam drgac pa auspuh..;)
Cilindr Objavljeno Avgust 15, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2007 jz bi na tvoje mestu naredil prvi servis verjetno ga imas na 1000 km in mislim da je to tudi zadostna kilometraza za odstranitev blokad to ti lahko naredi na servisu.... glede izpuha pa bi jz na tvojem mestu kupu kar zx.. ga bol hvaljo pa se homologiran je ce se ne motm :closedeyes: KAJ TI BO HOMOLOGACIJA FANTJE CE MORS POL NA A KATEGORIJO PRESALTAT?!?!?!??! JAO VI PA TA HOMOLOGACIJA drgacpa laser je mau mn poznan k ZX drgax pa na piaggio nwm ce je ksna bistvena razlika...MAs tut arrowe drgac ...drgac dela LASER CIDEZE NA MINARELLI=D
dmorec Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 zanima me tale setup na nrgju malossi mhr replica dellorto 17.5 arrow extreme izpuh rms racing gred karbonske lamele? Ali je ferg zadosti za tale setup? Kaj si mislite o izpuhu? Kasneje pride še multivar in ferg 19,sklopka,...
pinktomos Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 čis tadosti je ferg velik samo malo večje dize dej notr pa bo....
k0ci Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 KAJ TI BO HOMOLOGACIJA FANTJE CE MORS POL NA A KATEGORIJO PRESALTAT?!?!?!??! JAO VI PA TA HOMOLOGACIJA drgacpa laser je mau mn poznan k ZX drgax pa na piaggio nwm ce je ksna bistvena razlika...MAs tut arrowe drgac ...drgac dela LASER CIDEZE NA MINARELLI=D zakaj :hmm: kako pa naj bi policaj vedel da je motor brez blokad :?
Jasmin125 Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 Pozdravljeni imam piaggio nrg power zračno hlajen in sicer imam športni izpuh zx gre mi pa največ okol 80 na uro ampak to mi že ni več dojst ter razmišljam o nadaljni predelavi moj cilj je okoli 115-120 km upam da mi lahko poveste kaj moram natančno kupiti za predelavo točno kak izdelek,znamko ter ali je ta predelava možna z zxom ker nekateri pravijo da sta zx in kit smrt ker ne gre nikamor upam da se motijo. Vem da ste to sigurno omenli kje tako da se opravičujem. Jasko
Jasmin125 Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Nobeden ne more pomagati?
coldboy Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Pozdravljeni jaz imam isto NRG samo da je moj mc2 :rolleyes: zdej ma pa zanima kje ima ta motor še 3 blokado??? Zdej na variomatu je nimam pa na auspuhu mam tud slepo cev odžagano! tko da če kdo ve naj mi prosim pomaga
Jasmin125 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Pozdravljeni imam piaggio nrg power zračno hlajen in sicer imam športni izpuh zx gre mi pa največ okol 80 na uro ampak to mi že ni več dojst ter razmišljam o nadaljni predelavi moj cilj je okoli 115-120 km upam da mi lahko poveste kaj moram natančno kupiti za predelavo točno kak izdelek,znamko ter ali je ta predelava možna z zxom ker nekateri pravijo da sta zx in kit smrt ker ne gre nikamor upam da se motijo. Vem da ste to sigurno omenli kje tako da se opravičujem. Jasko Nebi verjeli ampak še vedno čakam da se me kdo usmili in mi napiše natančno kaj kupiti ker sam sem preveč zelen za to :rolleyes:
coldboy Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Pozdravljeni imam piaggio nrg power zračno hlajen in sicer imam športni izpuh zx gre mi pa največ okol 80 na uro ampak to mi že ni več dojst ter razmišljam o nadaljni predelavi moj cilj je okoli 115-120 km upam da mi lahko poveste kaj moram natančno kupiti za predelavo točno kak izdelek,znamko ter ali je ta predelava možna z zxom ker nekateri pravijo da sta zx in kit smrt ker ne gre nikamor upam da se motijo. Vem da ste to sigurno omenli kje tako da se opravičujem. Jasko Ja lej za začetek dej magar kupi en 70 kit (gus) magari od malosija enga al pa od polinija! Pol druga stvar bi bla drug frgazer (Dell' Orto). Pol pa še kakšne druge prenose omislit malossi al pa polini Drugač pa ni nč narobe če maš zx gor čeprav mislim da obstaja zx za 70 kit in za oroginal cilinder če se ne motim :closedeyes: in če misliš dat kit notr morš met za 70 kit zx-a. Pa če maš zx notr a si zamenu valjčke pa fedrce na skolopi???
Jasmin125 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Ja valčke pa fedrce pa vse sm zamejo samo včera mi je motor neki crkno 10 km od doma sem se vozil kr na enkrat pa mi je sred ceste ugasnil in ga ni šlo prižgati nazaj. Kaj bi lahko bilo? Svečka? Akumulator se mi zdi da nebi smev biti.
coldboy Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Ja valčke pa fedrce pa vse sm zamejo samo včera mi je motor neki crkno 10 km od doma sem se vozil kr na enkrat pa mi je sred ceste ugasnil in ga ni šlo prižgati nazaj. Kaj bi lahko bilo? Svečka? Akumulator se mi zdi da nebi smev biti. Pomojem svečka skor nebi smela bit, ker ko ti crkne svečka čutiš to ker ti motor nekaj časa cuka in ne gre več kot 20 km/h. Čeprav je pa res da polj crkne :unsure: Zdej pa nevem če se ti je to nardil polj je svečka čene je pa kej druzga. Akumulator tud neverjam da bi bil. Ja čaki kako se je pa to sploh nardil a ti je ker moriv preden je crknu al je kr na enkrat crknu brez razloga??
Jasmin125 Objavljeno Oktober 20, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2007 Pomojem svečka skor nebi smela bit, ker ko ti crkne svečka čutiš to ker ti motor nekaj časa cuka in ne gre več kot 20 km/h. Čeprav je pa res da polj crkne :unsure: Zdej pa nevem če se ti je to nardil polj je svečka čene je pa kej druzga. Akumulator tud neverjam da bi bil. Ja čaki kako se je pa to sploh nardil a ti je ker moriv preden je crknu al je kr na enkrat crknu brez razloga?? Pač js normalno vozim pa sem čutiv neke majnše treslaje skor da se niso opazli ampak treslo je tko da bi bla taka cesta ampak ni bia ker se vsak dan vozim po tej cesti in še nikol nisem čutiv kaj takega pač vozim pol okol 70 pa se kr ugasne pa ga ni šlo pržgat pa da si bog
coldboy Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 hmm :winkiss: :winkiss: :winkiss: Možno da je polj tud svečka zamenjaj jo Če pa ni boljše pa pelji na servis
Jasmin125 Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Aja še to kje je sploh svečka na mojmu scooterju? Bom mogo vlko plastik dol dobit?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se