Ni3ous Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Jaz sem do sedaj obračal s puščico navzgor, ker sem tako videl, k sem jo razdru.
Ribitch Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) jas pa takrat sploh nisem gledal,kako ga bom obrnil: samo mislim,da sem ga prav,ker dela že dobrih 500km pa ni nikoli problemov!(imam pa 38L bat)(prevozil sem se že 2x po 60km brez prestanka,je vseeno možno da je narobe obrnjen?(sedaj je mašina razstavljena pri mehaniku,pa je vse kot novo. (aja,pa ena perutka je širša od druge! tista mislim da mora biti pri izpuhu!,ta ožja pa pri vsisu. sem včeraj menjaval pri prijatlu L bat pa sem takrat komaj vido,da je ena širša kot druga! Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil Stuka1
pinktomos Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 nikoli pri izpušnem kanalu ker ti bo ribnil kej obroček se bo odpiral ob vsakem vrtljaju in ga bo uničilo na cilindru imaš puščico kam kaj spada potem imaš prav
Ribitch Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 kaj ni to za dizelske mašine :blink: nebi razmislil raje o čem bolj primernem za 2t mašine ok,zaj pa mi povejte,katero olje za menjalnik mi najbolj priporočate? (naj bo kvalitetno) :rolleyes: ne mislim več navadnega za avte not vlivat!dovolj mam problemov!
_Misko_ Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 kolkr jst vem je men prodajalc reku d more bit puščica navzdol (pr L batu )..men še vedno dobr dela no nvm..
Ribitch Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 kolkr jst vem je men prodajalc reku d more bit puščica navzdol (pr L batu )..men še vedno dobr dela no nvm.. ti si jo pa navzgor obrnil?
cation Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 olje kupi MOTUL TRANSOIL - to je posebej za menjalnike dvotaktnih mašin, v vrhu kvalitete. glede bata ne gledat na puščico, je itak nima vsak bat. samo glejte, da se zareze zgoraj pa bo ok :grim .)
Ribitch Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) olje kupi MOTUL TRANSOIL - to je posebej za menjalnike dvotaktnih mašin, v vrhu kvalitete. glede bata ne gledat na puščico, je itak nima vsak bat. samo glejte, da se zareze zgoraj pa bo ok :grim .) ja,kaj pa tam,kjer je ena perutka širša kot druga??? jas mislim,da mora biti širša pri izpušnem kanalu! pa po klkem času,ti crkne,če maš bat narobe obrnjen? Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil Stuka1
Ribitch Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 aja,kaj pa pretočna kanala,v njiju se tudi lahko zaletita obročka?
_Misko_ Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 olje kupi MOTUL TRANSOIL - to je posebej za menjalnike dvotaktnih mašin, v vrhu kvalitete. glede bata ne gledat na puščico, je itak nima vsak bat. samo glejte, da se zareze zgoraj pa bo ok :grim .) nvm men je reku prodajalc d more bit puščica dol obročki se pa stikajo spodaj..moj frend ma pa isto tko...zaenkrat men še dela :rolleyes:
k0ci Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 puščica je obrnjena proti izpušnem kanalu, luknja v batu pa mora biti pri sesalnem kanalu
Ribitch Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 luknja v batu?misliš tam,ko se stikata obročka? pri L batu je tisti del,ko se stikata vsak na drugačnem mestu! kaj v pretočna kanala se tudi zatikata?
Ribitch Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 luknja v batu?misliš tam,ko se stikata obročka? pri L batu je tisti del,ko se stikata vsak na drugačnem mestu! kaj v pretočna kanala se tudi zatikata?evoga,prej sem pogledal pri frendu! pri batu 38L meteor mora biti puščica proti izpuhu,če je obratno,se obročka zahaklata v pretočna kanala!LP
Ribitch Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 olje kupi MOTUL TRANSOIL - to je posebej za menjalnike dvotaktnih mašin, v vrhu kvalitete. glede bata ne gledat na puščico, je itak nima vsak bat. samo glejte, da se zareze zgoraj pa bo ok :grim .) evoga,drugič kupim motul! bo vredu motul transoil 10-30w????
Ribitch Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 (popravljeno) evoga,drugič kupim motul! bo vredu motul transoil 10-30w???? bo vredu olje 10-30w,al more bit bol gosto???????? Popravljeno Julij 12, 2007. Popravil Ribitch
_Misko_ Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Nism najdu ustrezne teme pa bom kr tle uprašu.A kdo ve če paše spodnja plastika od BT-ja na šterko?pa če ma kdo kakšno sliko?vidu sm že na avtomatiku sam na šterko nevem če bo tako pasalo?
_LuX_ Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Ja jest sm ze vidu na APN6 in na ATX-u, sam zih mors mal predelat (kej prec pozagat). Drugace pa ker motor to misles al apn4 al 6. Zato ker APN4=šitrka APN6=šestka
_Misko_ Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Ja jest sm ze vidu na APN6 in na ATX-u, sam zih mors mal predelat (kej prec pozagat). Drugace pa ker motor to misles al apn4 al 6.Zato ker APN4=šitrka APN6=šestka na štrirko k bom mal predelu izgled :evilgrin:
_LuX_ Objavljeno Julij 14, 2007 Opozori Objavljeno Julij 14, 2007 Drugace prasej ti na ksnmu drugmu forumu, na ksnmu za mopede, ce hoces ti lohk ksnga priporocim prek PM. Tm ti bojo znal povedat, pa tud ksna slika se lohk najde.
Ribitch Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 kolkr jst vem je men prodajalc reku d more bit puščica navzdol (pr L batu )..men še vedno dobr dela no nvm.. evoga,včeraj smo nazaj sestavili mašino od apn6,pa sem imel noter narobe obrnjen L bat cca.300km!(METEOR) na srečo ni bilo nič hujšega,kot pa to,da je zgornji obroček malenkost pobrusilo tam kjer se stika! zaj smo ga pa prav obrnili! prej se je haklal v pretočni kanal!LP :alien1:
_Misko_ Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 evoga,včeraj smo nazaj sestavili mašino od apn6,pa sem imel noter narobe obrnjen L bat cca.300km!(METEOR) na srečo ni bilo nič hujšega,kot pa to,da je zgornji obroček malenkost pobrusilo tam kjer se stika! zaj smo ga pa prav obrnili! prej se je haklal v pretočni kanal!LP :alien1: kako je bla puščica obrnjena?kje so se stikali obročki?
KuC Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 jah en obroček se stika pr vsisu, drugi pa nekje med izpuhom in pretočnim, tkrt je puščica dol sej če so obročki novi ni velikih šans da zagrabi, če so pa že dali nekaj kilometrov skozi pa hitro naredi kakšen dodaten kanal pa priporočam ti da obročke menjaš ker boš mel zdaj slabšo kompresijo
draze Objavljeno Julij 16, 2007 Opozori Objavljeno Julij 16, 2007 a ma gdo za prodat 5 prestavoza apn6s
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se