Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

meni je to bolano, da sitnarijo za nekaj, kar je boljše, bolj varno (za voznike in udeležence), bolj varčno (eko) in seveda DA IMA pravilno oblikovan snop ( če sveti vse povprek je pravilno, da se izloči) , ni pa tako, kot je bilo iz fabrike

Večina H7 ledic je že zelo dobra z rezom in obliko snopa razen tiste res najbolj poceni variante

Sicer pa, kot da so vse halogenke,ki se prodajajo homologirane,  pa se noben ne vtakne v to.... H7 je H7 pa čeprav določene svetijo kot v marliški vežici

Koliko motoristov se vozi z dolgimi.....

In koliko starih motorjev ima xenon notri...pa se vse vozi

je pa čisto odvisno, na kakšnega naletiš tako na TP kot med plavimi.....v določenih primerih, pač "skadiš"

Jaz imam notri led ,sveti OK (snop - preverjeno na TP, ki sem ga BP opravil), v primeru moje varnosti, boljše vidnosti in vidljivosti sem pripravljen se tudi z modrimi "usklajevati"

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 17 urami, Nightmare pravi:

Ali pa te ustavijo po tem ko si ravno opravil tehničnega. 

Ne vprašaj kako vem. :)

Lp, Samo

sj vem :P

ampak tehnično in z odvetnikom, tudi če ga ustavijo 100m po tehničnem, nimajo dokaza za tako smrtno nevarno modificiranje mopeda :D

pred 17 urami, Snečer pravi:

Že 10 let imam led pozicijske in za tablico pa se do sedaj ni trznilo.

No na začetku tak ni blo tehničnega :) 

@Nightmareje tisti, ki bo najebal, če tako "nevarno " zadevo spusti skozi. Ne vpraš me, koko vem :D

pred 16 urami, Gricko pravi:

meni je to bolano, da sitnarijo za nekaj, kar je boljše, bolj varno (za voznike in udeležence), bolj varčno (eko) in seveda DA IMA pravilno oblikovan snop ( če sveti vse povprek je pravilno, da se izloči) , ni pa tako, kot je bilo iz fabrike

Večina H7 ledic je že zelo dobra z rezom in obliko snopa razen tiste res najbolj poceni variante

Sicer pa, kot da so vse halogenke,ki se prodajajo homologirane,  pa se noben ne vtakne v to.... H7 je H7 pa čeprav določene svetijo kot v marliški vežici

Koliko motoristov se vozi z dolgimi.....

In koliko starih motorjev ima xenon notri...pa se vse vozi

je pa čisto odvisno, na kakšnega naletiš tako na TP kot med plavimi.....v določenih primerih, pač "skadiš"

Jaz imam notri led ,sveti OK (snop - preverjeno na TP, ki sem ga BP opravil), v primeru moje varnosti, boljše vidnosti in vidljivosti sem pripravljen se tudi z modrimi "usklajevati"

Slovenistan je bolj papeški od papeža. Pri nas je zdrava pamet prepovedana. Obvezno se je držati predpisanih predpisov, do predpisa in do konca. Ko gre vse u maloro bomo pa potunkali najnižjega uradnika, vratarja al pa čistilko. Živa resnica!!!!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• raza

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!