Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

Pustil sem pri zgornji meji ker bo na naslednji furi konkretno obtežen. Sklepal sem da je bolje malo več, mogoče se motim :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Hm... 2 lastnik... ko pa greš preverjat koliko lastnikov je dejansko bilo je pa stanje drugačno(se ne nanaša na dotični motor). IT poreklo v slo takoj ustvari dvome in odžene nekaj kupcev. Recimo proti mojemu je tale "osnovno" opremljen. Realna cena mojega je tam 5200-5400- je novejši model z veeeliko več opreme, 10k manj km, nove gume...spucan pa lepše kot tvoj...in ni suho zlato  :smoke:

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno (popravljeno)

Men je vseen kolk je realno pa kolk ne. Vem da bom za svojega sigurno dobil toliko kolikor sem dla in kolikor bom dodatno vložil, glede na to koliko ostali cenijo svoje :P "Poceni" je zato ker je konec sezone (za večino), verjetno ga nebo prodal, in ga bo poleti prodajal za višjo ceno.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Nejc, ti bi sigurno za njega dobil več, če ga začneš prodajati tam februarja, aprila. Lani sem videl, da so se taki letniki, uvoženi iz IT prodajali za 4,5-5,1 K eur. In to čisto goli. 

Če smo že pri cenah. Te narekuje trg. Če se stare yamahe fazer 600 letniki 2004 do 2006 prodajajo za cca 3500 eur. Pa imajo skoraj vse prevrtene km. Potem so versysi ki so 6 let novejši tudi vredni svojega denarja. Cene  rabljenih motorjev pri nas so smešne-drage, ogromno razbitih motorjev, z prevrtenimi km. Ter trend je tak, kupim motor ga vozim2-3 sezone potem pa prodam za 300 eur več, kot sem ga kupil.  Do takrat, ko se  bodo našli kupci, za drage motorje, do takrat bodo cene take. Povpraševanje-ponudba. Ravno zato vsi lastniki(tudi jaz) svojega ljubljenčka ne dam ceneje, ker je proti drugimi moj motor biser.

Objavljeno

Jaz tudi še nobenega nisem prodal za manj kot sem kupil. Sicer pa moj biser ravno ni, bo pa do spomladi. Če bom čez zimo zlo zadovoljen potem bo ostal, drugače pa naprej proti novim izzivom :kva1:  Še vedno iščem desno voznikovo stopalko, ali pa obe. Od katerih motorjev so kompatibilne?

Objavljeno (popravljeno)

Nejc, ti bi sigurno za njega dobil več, če ga začneš prodajati tam februarja, aprila. Lani sem videl, da so se taki letniki, uvoženi iz IT prodajali za 4,5-5,1 K eur. In to čisto goli. 

Če smo že pri cenah. Te narekuje trg. Če se stare yamahe fazer 600 letniki 2004 do 2006 prodajajo za cca 3500 eur. Pa imajo skoraj vse prevrtene km. Potem so versysi ki so 6 let novejši tudi vredni svojega denarja. Cene  rabljenih motorjev pri nas so smešne-drage, ogromno razbitih motorjev, z prevrtenimi km. Ter trend je tak, kupim motor ga vozim2-3 sezone potem pa prodam za 300 eur več, kot sem ga kupil.  Do takrat, ko se  bodo našli kupci, za drage motorje, do takrat bodo cene take. Povpraševanje-ponudba. Ravno zato vsi lastniki(tudi jaz) svojega ljubljenčka ne dam ceneje, ker je proti drugimi moj motor biser.

ma ne vem. pravkar sem prelistal avtonet in se mi zdi use skup mal noro. Frend pred dvemi leti motorja ni mogel prodat za 1800, zdaj se prodajajo po 2400-2900!!!! Koliko tega se pa proda? 

Verzote pa gledam u italiji, ker 1000 pr nas nit ni. Začnejo pri dobrih 6000....in so po moje totaln best buy

Popravljeno . Popravil Cartman
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Konc sezone bore malo, sploh cestaki ne grejo v promet. Spomladi pa vse. (do 5k€)

Objavljeno

Em za fazer ne vem. Za xt 660r pa vem, da se jih ogromno proda, po cenah do 3500 eur. Pa čeprav so razbite(bile) v slabem stanju. Sam iščem kakšno lepo, a je še ni bilo za manj kot 3500 eur. Pa morš vedit, da je bil to že nov motor zelo poceni. Da od lea 2004 ni dobila nikakršnih izboljšav. Potem je tukaj suzuki V-strom, ki je skoraj isti kot versys, pa tudi drži cene v nebo.

Objavljeno

Kaj boš z XTjko? Sem jo mel pa dal dalje, kupi nekaj na dva cilindra. Aja, že maš Versysa :P

Objavljeno

Ter trend je tak, kupim motor ga vozim2-3 sezone potem pa prodam za 300 eur več, kot sem ga kupil.

In kje se najdejo "neumneži" da kupujejo precenjene motorje?

Jaz, ko ga prodajam, postavim najnižjo ceno, samo, da takoj gre. Že, ko ga kupim vem, koliko bom po letih pri njem izgubil, ampak to je cena za užitek...ne iščem zaslužka pri motorjih. Se mi zdi, da kdor ima motor zaradi biznisa, ni pravi motorist?

• Všeč mi je 3
Objavljeno

In kje se najdejo "neumneži" da kupujejo precenjene motorje?

Jaz, ko ga prodajam, postavim najnižjo ceno, samo, da takoj gre. Že, ko ga kupim vem, koliko bom po letih pri njem izgubil, ampak to je cena za užitek...ne iščem zaslužka pri motorjih. Se mi zdi, da kdor ima motor zaradi biznisa, ni pravi motorist?

Ja, tudi tvoje razmišljanje ni napačno. Tudi sam sem v preteklosti prodal kakšen motor precej ceneje, kot sem ga kupil. Čisto odvisno ali se mi z prodajo mudi, ali lahko počakam. Trenutno sem v takem stanju, da bom najprej kupil nov motor, potem bom prodajal Versysa. Ampak, zakaj(če lahko) ne bi prodal za dobro ceno- četudi to pomeni, da dobim več kot sem dal?

Sam na motorizem gledam, kot na užitek, in vem , da je denar , ki ga za njega porabim "vržen stran". A kljub temu kupim najboljše pnevmatike, ne gledam na ceno. Kupim tudi vinjeto ter te gume "kurim" po avtocesti, mi je čisto vseeno ali mi jih zaradi tega požre 3k km hitreje.Nekateri motoristi, šparajo gume, se ne vozijo po AC, jim je težko dat 30 eur za vinjeto- a potem ti tudi niso motoristi, ampak "šparovci"!? Se pravi, vsi motoristi ki gledamo na najnižje stroške, oziroma, ki pri prodaji motorja zasluži kakšen evro je biznisman, ni motorist.

Če bi jaz zaslužil 3-5 k mesečno, bi svojega Versysa prodal po "simbolični" ceni. Tko pa moram najbolje izkoristiti trg.

Objavljeno

Kolk pa mate kilometrov? Js se nism đe nč vozu pa ma jurja več kot prejšnji teden :P

Objavljeno

*PS: Daleč od tega da bi jaz koga označeval za "neumneža", vsak lahko dela s svojim denarjem kar hoče. In vsak lahko prodaja svojo imovino za kolikor hoče.

Vsake toliko se na avtonetu prodaja KTM 990 enduro. Let 07-08. Za ceno 10k. Lastnik lahko doliči kakršno koli ceno, če bo pa prodal je pa druga stvar.

*dodatek zgornjemu postu.

Objavljeno (popravljeno)

Bimi kdo povedal kje ima prvo pomoč v Versysu? Pod sedežem zgleda bolj bogo, tja namesto vrečke z orodjem pa tudi dvomim da bi jo lahko stiščal :)

Glih si omenu 990ke.. to sm js hotu, ampak ko sm cene vidu sm si hitro premislil. Naj imajo.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Jaz imam prvo pomoč pod sedežem+ nekaj osnovnega orodja. Imam uno malo prvo pomoč za motoriste. Enkrat sem zraven stlačil še kopalke+ kopalne hlače :grim . Vse se da če se hoče ;)

Objavljeno

V nasprotnem, pa kak povoj fukneš vn iz prve pomoči, važno da je škatla :D

Objavljeno

Jaz imam prvo pomoč pod sedežem+ nekaj osnovnega orodja. Imam uno malo prvo pomoč za motoriste. Enkrat sem zraven stlačil še kopalke+ kopalne hlače :grim . Vse se da če se hoče ;)

Ups, besedna napača.

*brisačo + kopalke

Objavljeno

skalar36, kako pa to da nimaš podaljšanega zadnjega dela zaradi kovčkov? grejo gor brez podaljška?

post-36419-0-63255200-1441126059.jpg

Jaz sem dobil zraven tak železni nosilec ki premakne žmigavce bolj nazaj, originalni kovčki drugače niso šli mimo:

img20150829170345.jpg

Objavljeno

Sam na motorizem gledam, kot na užitek, in vem , da je denar , ki ga za njega porabim "vržen stran". A kljub temu kupim najboljše pnevmatike, ne gledam na ceno. 

Versys majstri ste pa res nepremagljivi, vete kire so najboljše pnevmatike in vozite najboljši motor :notworthy:

:grrr

:kva2:

Objavljeno (popravljeno)

Versys majstri ste pa res nepremagljivi, vete kire so najboljše pnevmatike in vozite najboljši motor :notworthy:

:grrr

:kva2:

A si že prodal tista jajca od skuterja, bmw-ja, ter goldwing? ;)

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno

Nejc, je podaljšano, samo mogoče na sliki ne zgleda tko. Sam sicer nimam stranskih kovčkov.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!