Borutt Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred eno uro, Snecer pravi: pomfrit iz pečice mi je boljši kot tisti iz friteze za odojka pa mi je vseeno, ne konzumiram tega Lep motor, čeprav lahko fotografija "laže". In samo to lahko komentiram, ker ga še nisem peljal. Bi pa še napisal, da mi ni všeč njegov glas. Lepše je poslušati V2. bajkr88 in maus 2
Kmet2 Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 Sam menjam olje na predpisan interval ,ali pa če naredim samo 2kkm in pride prezimovanje naredim servis vseno in je motor pripravljen na novo sezono . No na Versysu sem šel malo čez predpisan interval ,ker sem vedel da imam poseg pa da to uštimam takrat ko ležim doma. skratka motor bo tip top za novo sezono in pripravljen za novega kupca pred 3 minutami, Borutt pravi: Lep motor, čeprav lahko fotografija "laže". In samo to lahko komentiram, ker ga še nisem peljal. Bi pa še napisal, da mi ni všeč njegov glas. Lepše je poslušati V2. Kaj pa ti veš kaj je dober motor ni ga čez Versys ,bom ti dal en krog če boš priden maus, DAMI34 in jany 3
Snečer Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 22 minutami, Borutt pravi: Lep motor, čeprav lahko fotografija "laže". In samo to lahko komentiram, ker ga še nisem peljal. Bi pa še napisal, da mi ni všeč njegov glas. Lepše je poslušati V2. ja, v živo je še lepši DAMI34 1
Ferrarist Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 24 minutami, Kmet2 pravi: skratka motor bo tip top za novo sezono in pripravljen za novega kupca Kdaj mi prpelješ grušt da ti pošvasam mikrorazpoke?? Kmet2 1
Snečer Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 malo več pozornosti namenita nosilcu, kjer je agregat vpet na okvir, tam v bližini je na okvir vpeta tudi zaščita, ki ob nedolžnih padcih prva faše, potem pa kot tsunami dalje sploh ker gre za prvi model, kasneje so to popravili oz odpravili, tako na er6 in versys mislim, da je nekomu na forumu na er6 tudi že počilo prav tukaj (brez padca) mikrorazpoke pa lahko gresta ugotavljat na kak inštitut
maus Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 45 minutami, Kmet2 pravi: Kaj pa ti veš kaj je dober motor ni ga čez Versys ,bom ti dal en krog če boš priden sj ti ga bo zaplenu pol ga bomo pa za ovinko ćewlal Kmet2 1
Ferrarist Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 32 minutami, Snecer pravi: mislim, da je nekomu na forumu na er6 tudi že počilo prav tukaj (brez padca) mikrorazpoke pa lahko gresta ugotavljat na kak inštitut A tako torej....če se to zgodi tudi brez padca, pa bi ti v eni drugi temi napisal: "tovarniška napaka" Mikrorazpoke pa mi znamo "na uhó" najt, ne rabmo visokoizobražencev dragó plačevat Kmet2 1
dlicen Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 Tale razpoka je napaka, ki se je dogajala zlasti na er-6, zaradi vibracij. Ne vem, če niso to v zda celo obravnavali kot tovarniško napako, nekje po forumu sem o tem pred leti že pisal. Meni je sicer na Versysu počila cevna zaščita motorja sw-motech prav zaradi vibracij. Nekega dne ob pranju motorja sem opazil posekano cev.
Kmet2 Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 motor razpada že sam od tresljajev ,zdej šele razumem skrb okrog nedolžnih padcev .....Hajoktejn,jz nisem nč kriv če se ti razpade ta šrot Snecer nismo ravno vajenih tako slabih polizdelkov ,zato sem bil frapiran ko si rekel da sem karamboliral s padcem v sneg pri 10kmh ..... TakeALookAround, skalar36, Ferrarist in 2 others 5
dlicen Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 Tako da Kmet, če nonstop vrtiš Versysa v rdeče polje vedi, da ti zna koleno vreč s pantof. Tako da Kmet, če nonstop vrtiš Versysa v rdeče polje vedi, da ti zna koleno vreč s pantof. Kmet2, skalar36 in Ferrarist 3
Kmet2 Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 Pravkar, dlicen pravi: Tako da Kmet, če nonstop vrtiš Versysa v rdeče polje vedi, da ti zna koleno vreč s pantof. Nikoli v rdeče ...resno ,to mi je pa huda neumnost ,še ko sem ga 205kmh prtisnu ni šlo v rdeče... DAMI34 1
dlicen Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 Bravo. Predvsem, ker ga v bistvu nima smisla. Kmet2 1
thumper Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 2 urami, Snecer pravi: malo več pozornosti namenita nosilcu, kjer je agregat vpet na okvir, tam v bližini je na okvir vpeta tudi zaščita, ki ob nedolžnih padcih prva faše, potem pa kot tsunami dalje sploh ker gre za prvi model, kasneje so to popravili oz odpravili, tako na er6 in versys mislim, da je nekomu na forumu na er6 tudi že počilo prav tukaj (brez padca) mikrorazpoke pa lahko gresta ugotavljat na kak inštitut japonski polizdelek..da dajo tak Moped na tržišče je pa tudi potazno - non stop te nekaj skrbi a bo ostalo celo pa da ne bo okvir počil zaradi - zakaj sploh prihaja do tako rušilnih vibracij ??????? nekam naj si zataknejo ta jajca ki imajo vijake pobarvane proti odvitju pol ti pa nosilec poči tam zraven ... Kmet2, TakeALookAround in ukica 3
hajoktejn Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 (popravljeno) Versis je šrot. Je pa pocen pa mau žre, če normalno voziš. Iz osla nkol ne morš konja narest. Jst sm pa ceu cajt mislu da moj monocilindrc fejst vibrira, da material zmatra, pa vidm da ni tko. @Kmet nč bat, se morva itak še okol cene pogovort pa do konca zment Popravljeno December 4, 2015. Popravil hajoktejn TakeALookAround, Kmet2 in bajkr88 3
TakeALookAround Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 Caki, kako ze? Mal dnarja, mal muzke! hajoktejn, Kmet2 in Ferrarist 3
Snečer Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 1 uro, Kmet2 pravi: motor razpada že sam od tresljajev ,zdej šele razumem skrb okrog nedolžnih padcev .....Hajoktejn,jz nisem nč kriv če se ti razpade ta šrot Snecer nismo ravno vajenih tako slabih polizdelkov ,zato sem bil frapiran ko si rekel da sem karamboliral s padcem v sneg pri 10kmh ..... a seveda si vajen, tebi je krmilo prelomilo pri nedolžnem parkiranju
UnionJack Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 1 hour ago, Kmet2 said: Nikoli v rdeče ...resno ,to mi je pa huda neumnost ,še ko sem ga prtisnu ni šlo v rdeče... kdaj pa kdaj je treba tud v rdeče prtisnt. mikrorazpoke mislm. clo se zna ta vikend to dogajat.... puf-pant ismail skalar36 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred 23 minutami, Snecer pravi: a seveda si vajen, tebi je krmilo prelomilo pri nedolžnem parkiranju Ah to ni nč ,enkrat sem rinil iz garaže pa sem sam mal porinu bl na grob pa je počlo krmilo .....ja, ne moreš vrjet .... hajoktejn in thumper 2
Hytech Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 a to maš sarkazem na on, glede tega s počeno balanco, al resno ti to?
hajoktejn Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 pred eno uro, Hytech pravi: a to maš sarkazem na on, glede tega s počeno balanco, al resno ti to? Ne, resno; to so tej bilderji, nbenga filinga. Kmet2, TakeALookAround, thumper in 1 other 4
hajoktejn Objavljeno December 4, 2015 Opozori Objavljeno December 4, 2015 Pravkar, Snecer pravi: gas, bremza, servis A ni to normalno? Aja, ne, pr nas je gas, bremza, kilometri nazaj pa prodaja pred servisom ... pa servis po posluhu. Kmet2, Efendi, Ferrarist in 2 others 5
builder Objavljeno December 5, 2015 Opozori Objavljeno December 5, 2015 Ob 4. 12. 2015, hajoktejn pravi: Ne, resno; to so tej bilderji, nbenga filinga. če ti motor pade, da ga lahk pobereš https://www.youtube.com/watch?v=G1VfBXK4hsg Kmet2, hajoktejn in DAMI34 3
Snečer Objavljeno December 5, 2015 Opozori Objavljeno December 5, 2015 pred 5 minutami, builder pravi: če ti motor pade, da ga lahk pobereš https://www.youtube.com/watch?v=G1VfBXK4hsg Takšen iz videa sploh ni za versača, vse polomi, če se že gor vsede. Nasploh po moje ni primere za kaj drugega kot kakšen easy ride čoper. dajmo raje pogledat še kakšen video 2015 Kawasaki Versys 650 2014 Kawasaki ER-6flate 90's Honda CB-500S Poljaki na Hrvaške, nov Versač. Na 1:20 Honda pokleknila DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se