HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 Glede na to, da je Kmet v tej temi bolj redkobeseden, predvidevam, da je že od dneva nakupa presunjen nad Versysovo lepoto. ogled slike na lastno odgovornost! Sergej evo ti eno ozadje za računalnik da boš lažje preživel zimo Efendi, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
hajoktejn Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 Sam je res grd k mrtu ćetnik ... Moj tavelk otrok je reku da ga spominja luč na kostkotovo glavo Kmet2, ciciban in pik1 3
Snečer Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 (popravljeno) pred 6 minutami, HyperJack pravi: Glede na to, da je Kmet v tej temi bolj redkobeseden, predvidevam, da je že od dneva nakupa presunjen nad Versysovo lepoto. ogled slike na lastno odgovornost! Sergej evo ti eno ozadje za računalnik da boš lažje preživel zimo spoznal je best buy motor na trgu Popravljeno December 7, 2015. Popravil Snecer gift 1
Kmet2 Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 6 minutami, HyperJack pravi: Glede na to, da je Kmet v tej temi bolj redkobeseden, predvidevam, da je že od dneva nakupa presunjen nad Versysovo lepoto. ogled slike na lastno odgovornost! Sergej evo ti eno ozadje za računalnik da boš lažje preživel zimo Še zmerom uklanjajo svinjarijo iz njega na Elisi ,predvsem filter za zrak je nekako v tem smislu ,da bi bilo bolje da ga ne bi bilo ,končno bo motor dobil kar si zasluži pred 3 minutami, Snecer pravi: spoznal je best buy motor na trgu hajoktejn 1
HyperJack Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 42 minutami, Kmet2 pravi: Še zmerom uklanjajo svinjarijo iz njega na Elisi ,predvsem filter za zrak je nekako v tem smislu ,da bi bilo bolje da ga ne bi bilo ,končno bo motor dobil kar si zasluži Filter je bil lani tak spucan, da je bil ko nov, si ga zasvinjal a
Kmet2 Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 4 minutami, HyperJack pravi: Filter je bil lani tak spucan, da je bil ko nov, si ga zasvinjal a Vse je blo kot novo
Cartman Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 Pliiizpliiiz mej bol zasvinjan zracni filtr kot je biu moj. Tomaz ze tri leta kaze slikco kaksn ne sme bit...,, Kmet2 in DAMI34 2
THOMPSON Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 2 hours ago, HyperJack said: Fotografija je tehnično OK, ampak moped je pa vsaj za moj okus grd za kozlat. Nagravžen, kot GS-ji v moji garaži.... Bom sprintal pa nalepil na sef z orožjem, če bi slučajno koga prsti zasrbeli.... Kmet2 1
thumper Objavljeno December 7, 2015 Opozori Objavljeno December 7, 2015 pred 2 urami, hajoktejn pravi: Sam je res grd k mrtu ćetnik ... Moj tavelk otrok je reku da ga spominja luč na kostkotovo glavo dej tavelzga tamalga nauči da se kostkota ne sme žalit.. še eno opravičilo : " nekam naj si zataknejo ta jajca ki imajo vijake pobarvane proti odvitju pol ti pa nosilec poči tam zraven ... """" se oproščam barvi za vijake ..slabo sem videl zadnjič - tisto ni barva temveč oksid ali po domače rja iz rane ... bljak
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 centralno stojalo tudi za model 2015 švabski SW motech http://www.webbikeworld.com/motorcycles/2015-kawasaki-versys/center-stand/ https://youtu.be/6OhkYTPUPa0
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 dodajam video, ker forumska skripta MS ni dovolj brihtna
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Kmet2@ kaj zdaj, so ti na servisu že porihtali zadevo? Al prvič vidijo versačeja, ker samo druge šraufajo Tu doli imaš par utrinkov iz enduro proge, treninga posebej za Versače Mogoče ti ne bi škodilo. Vrhunski inštruktorji so bili impresionirani While the Versys is a big heavy bike, I was impressed to see that with proper skills and technique it can tackle some pretty rough terrain skalar36, gift, Danilo D in 1 other 4
dlicen Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 Ok, ampak na sliki ne vidim tega pretty rough terena. Sicer pa ja, tudi jaz sem z Versysom lazil po malo večjih kamnih. Da se, ni pa to noben užitek. hajoktejn, DAMI34 in Kmet2 3
Snečer Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 z nobenim ni užitek, če moraš stat nonstop in trese ter nabija
DAMI34 Objavljeno December 10, 2015 Opozori Objavljeno December 10, 2015 tale zgornji "rough terrain" še jz z mojo ninđo zmorem Kmet2 in thumper 2
thumper Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 Ob 7. 12. 2015 at 21:14, hajoktejn pravi: pred 18 urami, Snecer pravi: dodajam video, ker forumska skripta MS ni dovolj brihtna a to nemški polizdelek ne paše na japonsko superiornost ali je serviser šačabajzer ?
Kmet2 Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 Tak motor pa še centralnega stojala nima v serijski opremi.... sej ni čudn da je 5kevrov nov m,za starega hočjo pa 3k ,tovarna ma vsaj realno ceno ,lastniki bi pa morali zamenjat dilerja..... Vse tik tak sam še pnevmatike čakamo ..... DAMI34 1
Rey Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 Priprave na zimsko sezono so v teku :-) Višji vizir (Puig touring, rahlo zatemnjen) ter zaščite za roke (original Kawasaki - prilepim, ko poslikam zmontirane) :-) Razlika z novim vizirjem je velika. Zrak gre popolnoma nad čelado že v najnižjem položaju. V najvišjem položaju nima niti sopotnica (visoka 174cm) težav z vetrom v čelado. Lp, Davor DAMI34, Kmet2, Fantocci in 3 others 6
sayo Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 A ta dva velika črna šraufa na zunanji strani vizirja sta original tako ?
Snečer Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 Ja, žal je to vizualni kiks na versačih 2015, te koleščke bi morali "skriti" oziroma narediti drugače. To, poleg prevelikih meglenk, me je najbolj zmotilo. Se pa dobi neka varianta http://www.madstad.com/s.nl/sc.7/category.232/.f DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Tak motor pa še centralnega stojala nima v serijski opremi.... sej ni čudn da je 5kevrov nov m,za starega hočjo pa 3k ,tovarna ma vsaj realno ceno ,lastniki bi pa morali zamenjat dilerja..... Vse tik tak sam še pnevmatike čakamo ..... ja, maš prav, še huj pa je da tut 2x dražji ktm 1050 nima centralca, jebotešalabajzerji. Pravzaprav so vsi mopedi brez centralca ena sam šalabajzerija Snečer, Fantocci, Kmet2 in 1 other 4
Snečer Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Tak motor pa še centralnega stojala nima v serijski opremi.... sej ni čudn da je 5kevrov nov m,za starega hočjo pa 3k ,tovarna ma vsaj realno ceno ,lastniki bi pa morali zamenjat dilerja..... Vse tik tak sam še pnevmatike čakamo ..... Nima ne v serijski, niti v opcijski dodatni opremi. V bistvu rabiš ta odvečen balast za kaj? za mazat ketno ali menjat gumo. Jaz sem si za mazanje ketne omislil raje tole http://www.packjack.ca/ , da se tudi zamenjati gumo. Pa zavzame minimalno placa, ker lahko tudi zapolniš prostor. Pa tudi sicer zaradi izpuha-lonca spodaj, je kar težko narediti štender, sploh da bi bil ličen. Al pa narediš štender in imaš GRD dimnik kot na premium znamkah KTM, BMW itd... Tam se pa res vprašaš, kaj je tovarna delala, da montira takšne dimnike na polizdelke.
Kmet2 Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: ja, maš prav, še huj pa je da tut 2x dražji ktm 1050 nima centralca, jebotešalabajzerji. Pravzaprav so vsi mopedi brez centralca ena sam šalabajzerija Ti morš tud vse zatožt ,a si popravu DAMI34 in Efendi 2
Fantocci Objavljeno December 11, 2015 Opozori Objavljeno December 11, 2015 (popravljeno) Tudi jaz bi obvezno tista dva ogromna plastična vijaka zamenjal z neko imbus varijanto, kot je na tej sliki. Saj to ne prestavljaš vsakih 5 minut, da bi to moral delati na roko, imbus ključ pa imaš pod sedežem. Še žvižgalo bi manj potem. Popravljeno December 11, 2015. Popravil Fantocci bajkr88, MiNa, Snečer in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se