Skoči na vsebino

Kawasaki Versys 650 in Versys 300 (2017)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno
pred 5 minutami, Kmet2 pravi:

Ti morš tud vse zatožt ,a si popravu :P:fyou:

mah, lastniki Versysev ste itak šalabajzerji :P

Objavljeno
pred 2 minutami, Fantocci pravi:

Tudi jaz bi obvezno tista dva ogromna plastična vijaka zamenjal  z neko imbus varijanto, kot je na tej sliki. Saj to ne prestavljaš vsakih 5 minut, da bi to delal na roko, imbus ključ pa imaš pod sedežem.

Še žvižgalo bi manj potem.

DSC04669.jpg.b962166945d8ba865e5f14073fe

Saj to je ravno smešno.

"Vsi" so se spuščali v lepoto maske prejšnjih modelov, nato pa redijo spredaj lično zadevo, a gor dajo dva taka koleščka, da te fejst pritisne :) in spet skazijo vse skupaj.

Objavljeno
pred 2 minutami, Snecer pravi:

Nima ne v serijski, niti v opcijski dodatni opremi. V bistvu rabiš ta odvečen balast za kaj? za mazat ketno ali menjat gumo.

Jaz sem si za mazanje ketne omislil raje tole http://www.packjack.ca/  , da se tudi zamenjati gumo. Pa zavzame minimalno placa, ker lahko tudi zapolniš prostor.

Pa tudi sicer zaradi izpuha-lonca spodaj, je kar težko narediti štender, sploh da bi bil ličen.

Al pa narediš štender in imaš GRD dimnik kot na premium znamkah KTM, BMW itd...

Tam se pa res vprašaš, kaj je tovarna delala, da montira takšne dimnike na polizdelke.

Tud sam se sprašujem ,sploh kaj dela veliki Akrapo z dizajnom ,tud čist mim ,sam sem ga kupil da se hvalim po gostilnah sej veš....

Jaz ne potrebujem štenderja in raznih kitajskih izdelkov za mazanje verige,uporabljam polizdelek scootoiler....gum ne menjam sam ,za to imam plačano asistenco v primeru predrtja ,v primeru menjave dotrajanih pa serviserja ...

Balast se pa na KTM ne pozna ,je dosti hp in navora ni to Versys ki jamra že pod mojo težo .

Nekako kompenziram grd dimnik z dobrimi voznimi lastnostmi  ki jih tvoj popolen izdelek nima,vzmetenje,zavore pa take pa to.

Objavljeno

Glede Akrapota .... se strinjava :)

Ni mi jasno, da folk vrže skozi okno 2 jurja za isto grd dimnik, ki im za povrh še FEDRCE namesto objemk, to je šele grdo, čeprav te hočejo prepričati, da je to najboljše pod soncem.

In potem dobiš še hrupno zadevo in kao povečano moč, ki je itak ne občutiš in ne rabiš.

Edini plus, ki ga jaz vidim je zmanjšana teža, ponekod se lahko kar pozna, a če motor že v osnovi ni pretežek, potem tudi to nima nekega smisla.

---------------------------

Za mazanje uporabljam kanadski izum in nemški sprej.

Glede gume sem dal le primer, kje bi kdaj prišlo do izraza, čeprav imam poleg set za krpanje, sicer pa bi tudi jaz klical, saj mislim da nimam niti poleg ključa za odtegnit matico itd. 

Versys ima povsem solidno moč in navor ter odlične vozne lastnosti.

Ti imaš Wilbers na KTMu?

Objavljeno
pred 4 minutami, Snecer pravi:

Glede Akrapota .... se strinjava :)

Ni mi jasno, da folk vrže skozi okno 2 jurja za isto grd dimnik, ki im za povrh še FEDRCE namesto objemk, to je šele grdo, čeprav te hočejo prepričati, da je to najboljše pod soncem.

In potem dobiš še hrupno zadevo in kao povečano moč, ki je itak ne občutiš in ne rabiš.

Edini plus, ki ga jaz vidim je zmanjšana teža, ponekod se lahko kar pozna, a če motor že v osnovi ni pretežek, potem tudi to nima nekega smisla.

---------------------------

Za mazanje uporabljam kanadski izum in nemški sprej.

Glede gume sem dal le primer, kje bi kdaj prišlo do izraza, čeprav imam poleg set za krpanje, sicer pa bi tudi jaz klical, saj mislim da nimam niti poleg ključa za odtegnit matico itd. 

Versys ima povsem solidno moč in navor ter odlične vozne lastnosti.

Ti imaš Wilbers na KTMu?

Ne, WP.

Objavljeno

Čigavo je to? Nizozemski izdelovalec, ki s tem opremlja kolesa? no, lahko o tem v drugi temi :)

Objavljeno
Pravkar, Snecer pravi:

Čigavo je to? Nizozemski izdelovalec, ki s tem opremlja kolesa? no, lahko o tem v drugi temi :)

Sej si me vprašal .....

WP je hišni opremljevalec KTM motornih koles in med drugim večkratni zmagovalec raznih crooss tekmovanj in Dakarja kar se tiče vzmetenja.

Objavljeno
pred 20 minutami, Kmet2 pravi:

Sej si me vprašal .....

WP je hišni opremljevalec KTM motornih koles in med drugim večkratni zmagovalec raznih crooss tekmovanj in Dakarja kar se tiče vzmetenja.

Showa je tudi večkratni zmagovalec, celo v Moto GP, pa sem ga zamenjal :)

Nekaj je serijsko, drugo je izvenserijsko ;) 

Objavljeno

SHOWA je hišni opremljevalec Kawasakija, ki je v motogp, kjer se zmaguje s tem vzmetenjem in še kje, tudi na paris dakar je bila z bmwjem :) itd.

Pa baje ni ok po merilih MS. Isto kot tvoj WP, ki mu verjetno nič ne fali.

Treba menjat,če hočeš še tu dalje pisat.

Objavljeno

Showa ni hišni opremljevalec, ampak le eden od dobaviteljev vilic Kawasakija.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Princip je isti, sve su ostalo nijanse ;)

Objavljeno
pred 10 minutami, dlicen pravi:

Showa ni hišni opremljevalec, ampak le eden od dobaviteljev vilic Kawasakija.

Kateri so še?

Objavljeno

Zagotovo še kayaba. Na primer.

Ravno tako showa dela vilice še za druge.

Objavljeno (popravljeno)
59 minutes ago, Snecer said:

WP je nizozemska firma v lasti KTM in se je letos izkazala tud na Zarcojevem moto2 dirkalniku. 

33 minutes ago, gift said:

Showa je tudi večkratni zmagovalec, celo v Moto GP, pa sem ga zamenjal :)

Nekaj je serijsko, drugo je izvenserijsko ;) 

Showa je bla v GP do 2009, ko se ji je odrekla tud Mama in lastnica Honda.

Druga vrstica je IMO 100% resnica. Ohlins 1 vgradnja in Ohlins aftermarket so si samo podobni. 

32 minutes ago, Snecer said:

SHOWA je hišni opremljevalec Kawasakija, ki je v motogp, kjer se zmaguje s tem vzmetenjem in še kje, tudi na paris dakar je bila z bmwjem :) itd.

paaa, čisti troll post. čisti. Showa je šla iz GP 2008, se pravi de 7 let ni zmagala nič. Kawasaki v moderni dobi ni zmagal nikoli, vozili so na Ohlinsovih kolih. BMW je Dakar dirkal z  WP vzmetenjem. 

Razloži mi, za koji kurac si to zatrolal? dej povej prosim, ker se res trudim razumet. Pa sm bol počasne sorte in ne dojamem. 

Sainct.jpg

Popravljeno . Popravil Cartman
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 14 minutami, Cartman pravi:

Druga vrstica je IMO 100% resnica. Ohlins 1 vgradnja in Ohlins aftermarket so si samo podobni. 

Se strinjam s tabo, samo daj ti še to komu drugemu razložit ...Nprm. Kmetu2 ;)

Objavljeno (popravljeno)
46 minutes ago, Cartman said:

Razloži mi, za koji kurac si to zatrolal? dej povej prosim, ker se res trudim razumet.

Tvoja napaka Cartman. Ne se trudit, res.

Tudi jaz sem mislil, da trola. Ampak ne, on res misli, kar napiše.

Popravljeno . Popravil dlicen
Objavljeno

Mislim, da si največji trol ti, ki se zapališ. Ti je žal, da si prodal, al zakaj tolko sodeluješ v tej temi? koristnega itak nič, razen, da maš magnet na moje poste.

Objavljeno (popravljeno)
3 minutes ago, Snecer said:

Mislim, da si največji trol ti, ki se zapališ. Ti je žal, da si prodal, al zakaj tolko sodeluješ v tej temi? koristnega itak nič, razen, da maš magnet na moje poste.

Nič se ne zapalim, le svetujem drugemu forumskemu uporabniku, naj ne dela istih napak, kot sem ji jaz. No, kolikor mi čas dopušča, saj 5-6 ur dnevno jokam za prodanim Versysom. Nimam posebnega magneta za tvoje poste, pač pa za neumne poste. Je pa res, da so v nekakšnem sorazmerju.

Toliko v odgovor, upam, da bodo moderatorji tole sranje izbrisali.

Popravljeno . Popravil dlicen
Objavljeno
pred 2 urami, Snecer pravi:

Za mene ni ok ,prešvoh ,prav tako je bilo vzmetenje na oljno hlajenem GSA prešvoh,LC pa ima že vrhunsko vzmetenje in ni potebe po menjavi ,prav tako lepo in funkcionalno je WP na KTM ni potrebe po menjavi pa še oranžen je :P

Objavljeno (popravljeno)

sestaulen in čist je .. sm ga na lastne oči uoćiu :jezik:

edin nalepka DARS manka k je cestarske barve :lol1:

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 44 minutami, Snecer pravi:

Kje pa imaš versysa? a ga še niso skup sestavli? :)

Je že skompletiran ,sam lahi so nekaj zaštrikal pri dobavi pnevmatik ,v ponedeljek bo :OK:

Objavljeno

Potovanja okoli sveta so v modi oziroma v današnjih časih to ni več nič posebnega, niti posebej zanimivega.

No, tu se en z versačem potika po svetu

http://chasingdreams2014.blogspot.co.uk/

mogoče edino koristno, kako si je pripravil motor za izlet (v bistvu nič posebnega)

http://chasingdreams2014.blogspot.co.uk/p/pictures.html

fotke tukaj

https://www.flickr.com/photos/40175929@N07/sets/72157636186571776/

Objavljeno
Ob 11. 12. 2015 at 12:28, Kmet2 pravi:

Sej si me vprašal .....

Wp je tudi na nekaterih modelih triumph-ov serijsko ...  in uporablja ga zmeraj več tovarn..

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!