Kmet2 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 Ob 10. 12. 2015 at 18:54, Snecer pravi: Kmet2@ kaj zdaj, so ti na servisu že porihtali zadevo? Al prvič vidijo versačeja, ker samo druge šraufajo Tu doli imaš par utrinkov iz enduro proge, treninga posebej za Versače Mogoče ti ne bi škodilo. Vrhunski inštruktorji so bili impresionirani While the Versys is a big heavy bike, I was impressed to see that with proper skills and technique it can tackle some pretty rough terrain Po lj je bolj enduro teren kot to kar si ti prilimal gor (beri uničena asvaltna podlaga) ,pejt enkrat z mano boš videl kaj je enduro z Versačijem ti pa povem da je za makedam "utrjen" še nekak ,čim pa postane mehak teren ,pesek,blato je pa ta motor nuporaben tudi z kramp pnevmatikami saj ima prvo pnevmatiko preširoko in namesto da bi držal špuro prvo kolo plava .....dost nevarna situacija.... hajoktejn in DAMI34 2
Snečer Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 (popravljeno) To je bil tečaj na fotkah, da so vadili pod inštruktorjem, dviganje motorja ipd. p.s. midva se pa ne bova vozila, ne po asfaltu, ne po slabšem terenu Popravljeno December 13, 2015. Popravil Snecer
Kmet2 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 20 minutami, Snecer pravi: To je bil tečaj na fotkah, da so vadili pod inštruktorjem, dviganje motorja ipd. p.s. midva se pa ne bova vozila, ne po asfaltu, ne po slabšem terenu Prov ,sej se nebi mogla,ker po asvaltu se te mi ne da čakat ,po terenu se pa itak ne znaš peljat builder, hajoktejn in ukica 3
DAMI34 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 50 minutami, Snecer pravi: To je bil tečaj na fotkah, da so vadili pod inštruktorjem, dviganje motorja ipd. p.s. midva se pa ne bova vozila, ne po asfaltu, ne po slabšem terenu Ka pa mi2? hajoktejn, Kmet2 in builder 3
Snečer Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Prov ,sej se nebi mogla,ker po asvaltu se te mi ne da čakat ,po terenu se pa itak ne znaš peljat V eni drugi temi so te že opozorili, da makadam ni teren. Tam, kjer si ti letos z versačem odkrival "enduro" svet, sem se jaz z versačem že zdavnaj peljal. Po asfaltu pa te slej, ko prej ujamem in svež sestopim iz motocikla... pred 2 urami, DAMI34 pravi: Ka pa mi2? ni predvideno
DAMI34 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred eno uro, Snecer pravi: Po asfaltu pa te slej, ko prej ujamem in svež sestopim iz motocikla... Kmet tako hitro vozi, da ulovi tudi trenutek ko mu goriva zmanjka, tako da ne verjamem, da bi ga ujel pred eno uro, Snecer pravi: ni predvideno Zakaj pa ne? Js tut mam čustwa Kmet2 in builder 2
Kmet2 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred eno uro, Snecer pravi: V eni drugi temi so te že opozorili, da makadam ni teren. Tam, kjer si ti letos z versačem odkrival "enduro" svet, sem se jaz z versačem že zdavnaj peljal. Po asfaltu pa te slej, ko prej ujamem in svež sestopim iz motocikla... ni predvideno Vrjetno si bil tud z scooterjem v Sahari pikolo, builder in DAMI34 3
Snečer Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 Lej, lepo se ti za Mamute, sneg in led pripravi, da boš častno zastopal V, da ne bo kakšne prikolice ipd. pred 16 minutami, DAMI34 pravi: Kmet tako hitro vozi, da ulovi tudi trenutek ko mu goriva zmanjka, tako da ne verjamem, da bi ga ujel Zakaj pa ne? Js tut mam čustwa kakšna čustva? kaj so to za ene bedarije? neke interne fore. saj smo se lani skupaj vozili, ful je bilo dobro, vi na drugi strani otoka, čimdlje od nas, za take skupne vožnje sem takoj, pa predlani smo tudi bli skupaj na balkanu, vi pač v avtodomu
DAMI34 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 1 minuto, Snecer pravi: Lej, lepo se ti za Mamute, sneg in led pripravi, da boš častno zastopal V, da ne bo kakšne prikolice ipd. kakšna čustva? kaj so to za ene bedarije? neke interne fore. saj smo se lani skupaj vozili, ful je bilo dobro, vi na drugi strani otoka, čimdlje od nas, za take skupne vožnje sem takoj, pa predlani smo tudi bli skupaj na balkanu, vi pač v avtodomu No vidiš, si me potolažu zdej, pol lepo priznaj da še se bomo skupej vozli Kmet2 in builder 2
Kmet2 Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 23 minutami, DAMI34 pravi: No vidiš, si me potolažu zdej, pol lepo priznaj da še se bomo skupej vozli Ne vleči mi s sabo ravno vsakega begunca ukica, DAMI34, builder in 1 other 4
thumper Objavljeno December 13, 2015 Opozori Objavljeno December 13, 2015 pred 22 minutami, Snecer pravi: Lej, lepo se ti za Mamute, sneg in led pripravi, da boš častno zastopal V, da ne bo kakšne prikolice ipd. koga briga čast .. če pride do odcepa za makadam s tem polizdelkom je zame že zmagal .. kmet2 - a so ti na servisu kej ojačal geštel tam ko rako rad poka ? builder in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 pred 15 urami, thumper pravi: koga briga čast .. če pride do odcepa za makadam s tem polizdelkom je zame že zmagal .. kmet2 - a so ti na servisu kej ojačal geštel tam ko rako rad poka ? Nalepko sem dal čez,pa se ne vidi pa še skup drži tako kot polovico Kawasakijev na cesti Cartman, pikolo, mladench in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Evo danes dobil motor,kritični ventili so bili 2x16 in 14 ,podložili oziroma zamenjali pa so vse ploščice. Toliko o štelanju ventilov na posluh ! Motor so res detaljno očistili zamenjali pnevmatike in verižni set,bremz olje je bilo BP,hladilna tekočina do -37 ,zamenjali pregorene pozicijske luči in osvetlitev tablice ,vsepovsod so bile kitajske ledice(pregorjene) ,zavore bp,izdelali nov nosilec za dodatno luč ki se je zlomila pri padcu v snegu,mikro pok niso najdli ostale razpoke pa so prekrite z nalepkami ,filter za zrak .....jah se je možak kar mal čudu .....kaj vse se mu je pripetilo samo v 6kkm Šipco smo zamenjali z originalno . Skratka z servisom in opravljenim delom sem zadovoljen in če bom imel še kdaj japonca me bo ta servis še videl ! Do zdaj sem bil zadovoljen edino z Jamnikom(KTM) z ostalimi pa bolj tako,tako ,pridružil se je še servis Elisapedantni ,strokovni in znajo iti naproti stranki ! Evo Hajoktejn,prpravljen Cartman, DAMI34, skalar36 in 4 others 7
TakeALookAround Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Me zanima kok je tole cez hrib? Ene 230 max a?
ftp Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Kakšne so to gume za 183 in 235€ , pa še 40€ vulkanizerske storitve ???? Za GS-a dal 210€ za par TKC70 z montažo in centriranjem.
Snečer Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 pred 47 minutami, Kmet2 pravi: Evo danes dobil motor,kritični ventili so bili 2x16 in 14 ,podložili oziroma zamenjali pa so vse ploščice. Toliko o štelanju ventilov na posluh ! Motor so res detaljno očistili zamenjali pnevmatike in verižni set,bremz olje je bilo BP,hladilna tekočina do -37 ,zamenjali pregorene pozicijske luči in osvetlitev tablice ,vsepovsod so bile kitajske ledice(pregorjene) ,zavore bp,izdelali nov nosilec za dodatno luč ki se je zlomila pri padcu v snegu,mikro pok niso najdli ostale razpoke pa so prekrite z nalepkami ,filter za zrak .....jah se je možak kar mal čudu .....kaj vse se mu je pripetilo samo v 6kkm Šipco smo zamenjali z originalno . Skratka z servisom in opravljenim delom sem zadovoljen in če bom imel še kdaj japonca me bo ta servis še videl ! Do zdaj sem bil zadovoljen edino z Jamnikom(KTM) z ostalimi pa bolj tako,tako ,pridružil se je še servis Elisapedantni ,strokovni in znajo iti naproti stranki ! Evo Hajoktejn,prpravljen Zanima me kakšna veriga je montirana, znamka verige in model. pred 19 minutami, ftp pravi: Kakšne so to gume za 183 in 235€ , pa še 40€ vulkanizerske storitve ???? Za GS-a dal 210€ za par TKC70 z montažo in centriranjem. Tudi mene zanimajo gume mogoče so z žeblji za zimo.
Kmet2 Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 pred 27 minutami, ftp pravi: Kakšne so to gume za 183 in 235€ , pa še 40€ vulkanizerske storitve ???? Za GS-a dal 210€ za par TKC70 z montažo in centriranjem. Treba znat gledat račun 183+235 -40% =........ Pnevmatike so PirelliCorsa MT60 in naredijo z mojo vožnjo 2kkm ,a Rossi bi reku "a guda grip " Veriga Snecer je zlata Ftp ,ne se čudit 759evrčkov pride na MTS samo veliki servis ,si sploh ne upam pomislit da bi mi zamenjali še pnevmatike in verižni set..... DAMI34 in hajoktejn 2
ftp Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 6 minutes ago, Kmet2 said: Treba znat gledat račun 183+235 -40% =........ 183 + 235 + 40 = 458 -40% = cca še vedno ogromih 275 €
Snečer Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 gumi brez popusta preko 400 eur? pri zlatarju si bil, zato je dal zlato ketno gor d.i.d? liter tega olja v trgovini 8'50, servis ma v sodu ali dobi še ceneje ni čudno da lahko dajo tak popust, ko so še s popustom ultra predragi lepo so te ostrigli
Kmet2 Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Pravkar, ftp pravi: 183 + 235 + 40 = 458 -40% = cca še vedno ogromih 275 € Sam sem jo dobil za 248 evrov ,je draga sam drži pa ko neostik ,na moj stil vožnje je npr TouranNext smrtno nevarna pred 2 minutami, Snecer pravi: gumi brez popusta preko 400 eur? pri zlatarju si bil, zato je dal zlato ketno gor d.i.d? liter tega olja v trgovini 8'50, servis ma v sodu ali dobi še ceneje ni čudno da lahko dajo tak popust, ko so še s popustom ultra predragi lepo so te ostrigli Beeee,beeeee Cartman in hajoktejn 2
gift Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 Kmet2 si poslal račun na davčno al ga jaz
Kmet2 Objavljeno December 14, 2015 Opozori Objavljeno December 14, 2015 pred 21 minutami, gift pravi: Kmet2 si poslal račun na davčno al ga jaz Nared kar ti narekuje fant kar se more se more....
DAMI34 Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 pred 13 urami, ftp pravi: 183 + 235 + 40 = 458 -40% = cca še vedno ogromih 275 € Če naredim primerjavo cen gum z mojimi kjer ena ST stane prva 105-120 in zadnja med 140-160 je set okrog 260€ + montaža in smo tam. Sava je pa cenej. Je pa res, da kontrola ventilov po posluhu pride bistveno cenej, kot je kmeta prišla kontrola ventilov in nastavitev. Kmet2 in ukica 2
Snečer Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 Lepo voziš in ne uničuješ pa je
Cartman Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 Ajd, Snec, povej kaj vse si ti pripravljen narest za 160€? za ta denar so: menjali dve gumi verižni set olje+filter svečki zračni filter žarnice in ledice×3 vetrobran odprli in nastavli ventile detajlno spucali zasvinjan motor predpostavljam da je delo 164+32€ torej 196€ z DDV. brez DDV to znese točno 160€. kakorkoli, mehanik je za delo zaslužil 160€, državi je kapnilo 137. thumper, TakeALookAround, ukica in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se