Kmet2 Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 pred 4 minutami, Snecer pravi: In celo akuju bolj paše temperatura bližje 0, tedaj se najmanj prazni Samoizpraznitev pa je v slabih dveh letih, odklopljen. Manj je tvegano in ceneje, da odstraniš napaka na polnilcu, omrežju, napeljavi... Stara in ziher zadeva. Pa še malo obrišeš okoli itd. Seveda pa je to lažje na Versaču, ki ma dostopen aku, tebe razumem zakaj ne odklapljaš, ker je treba pol motorja demontirati. pol motorja praviš to si spet filme gledal ,namreč sistem je isti kot skoraj pri vseh motorjih ključ in snameš sedež . Napeljava je pri meni poštimana ,prav tako tehnikalij za motor ne kupujem v Lidlu in Hoferju . Motor je pospravljen v neogrevani garaži ni 0 je pa blizu . Motor je spucan in vzdrževan tekoče in ni potrebe po dodatnem čiščenju tam okoli acuja Še kaj majster ?
Snečer Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Tvoje besede sem uporabil in sicer "demontaža" sedeža. Jaz si pod tem pojmom predstavljam resen poseg Eni pač sami čistimo in vzdržujemo, iz veselja, hobija itd.. nerad obremenjujem s tem servis... Saj dokler vse dela je ok, ko pa se kaj zalomi pa pridejo gasilci.
Kmet2 Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 pred 5 minutami, Snecer pravi: Tvoje besede sem uporabil in sicer "demontaža" sedeža. Jaz si pod tem pojmom predstavljam resen poseg Eni pač sami čistimo in vzdržujemo, iz veselja, hobija itd.. nerad obremenjujem s tem servis... Saj dokler vse dela je ok, ko pa se kaj zalomi pa pridejo gasilci. Imaš v garaži tudi senzor za dim ?
Snečer Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 Ne, imam pa strup za polže. Fantocci, skalar36, DAMI34 in 5 others 8
skalar36 Objavljeno Marec 29, 2016 Opozori Objavljeno Marec 29, 2016 (popravljeno) 1 hour ago, Snecer said: Ne, imam pa strup za polže. Jaz ga imam toliko, da ga prodajam... Popravljeno Marec 29, 2016. Popravil skalar36 luxsa in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Marec 30, 2016 Opozori Objavljeno Marec 30, 2016 Da obudim trohico empatije do tega pol izdelka,slika bi bila res lepa če ne bi bilo mene ali pa Versysa ,še najbolje obeh Velebit -december 2015 ,Z Damijem zadnja fura pred nesrečo in oba Kawasakijevca ,trenutno oba na Jodlarskih elastikah in na rehabilitacijah ........ luxsa, DAMI34, skalar36 in 3 others 6
Snečer Objavljeno Marec 30, 2016 Opozori Objavljeno Marec 30, 2016 Na tem izletu si šipo zlomil zaradi nestrokovne montaže preblizu ščitniki za roke
DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2016 Opozori Objavljeno Marec 30, 2016 preblizu ledeni površini je bila Kmet2, Snečer, Efendi in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 30, 2016 Opozori Objavljeno Marec 30, 2016 pred 3 urami, Snecer pravi: Na tem izletu si šipo zlomil zaradi nestrokovne montaže preblizu ščitniki za roke Predvsem bi izpostavil nestrokovno vzdrževanje ...vse na posluh se mi zdi da si ti tudi eden takih ........na ven vse fensi šmensi not pa napol prežgani ventili skalar36 1
Snečer Objavljeno Marec 30, 2016 Opozori Objavljeno Marec 30, 2016 (popravljeno) ta šipa ni bila predvidena za uporabo skupaj s ščitniki za roke nestrokovna vožnja je privedla do padca in adijo ermax servisiram pa na vrhunskem servisu motorjet, mi vlivajo švicarsko olje Popravljeno Marec 30, 2016. Popravil Snecer Mavti 1
Kmet2 Objavljeno Marec 30, 2016 Opozori Objavljeno Marec 30, 2016 pred 1 minuto, Snecer pravi: ta šipa ni bila predvidena za uporabo skupaj s ščitniki za roke nestrokovna vožnja je privedla do padca in adijo ermax servisiram pa na vrhunskem servisu motorjet, mi vlivajo švicarsko olje Ah pa tebe strižejo ko ovco in to vrhunsko Versys sploh ni predviden za cestno uporabo temveč igrača za otroke na poligonu . Strokovno sem se peljal po pol metra nestrokovnega snega strokovnjak . Mavti 1
Mavti Objavljeno Marec 30, 2016 Opozori Objavljeno Marec 30, 2016 Ko se strokovnost in pa nestrokovnost srečatata je rado ratalo kako sranje preverjeno drži bugy2004 in Kmet2 2
thumper Objavljeno Marec 30, 2016 Opozori Objavljeno Marec 30, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Ah pa tebe strižejo ko ovco in to vrhunsko Versys sploh ni predviden za cestno uporabo temveč igrača za otroke na poligonu . Strokovno sem se peljal po pol metra nestrokovnega snega strokovnjak . kolkr lahko jaz strokovno mamutsko precenim je tukaj celo nekaj več kot pol metra snega ..podolgem.. Efendi in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 7 urami, thumper pravi: kolkr lahko jaz strokovno mamutsko precenim je tukaj celo nekaj več kot pol metra snega ..podolgem.. A si Motoloverjev sindrom fasal ...............ti pol pa dolgo nobenega ....... Sej če jaz strokovno kmečko pogledam tud v primerjavi s tabo naredim 3x ali več km na let pa ti to ne očitam DAMI34 1
Snečer Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 Na MS je kakšno posebno tekmovanje v prevoženih kilometrih? kilometrina se namreč velikokrat omenja.
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Snecer pravi: Na MS je kakšno posebno tekmovanje v prevoženih kilometrih? kilometrina se namreč velikokrat omenja. Seveda ,to ti je podobno kot se velikokrat omenja "invidualizacija" P.s. pa ne biti v strahu ,moji km so povsem nekvalitetni proti vašim Popravljeno Marec 31, 2016. Popravil Kmet2 dlicen in Bmflar 2
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 8 urami, thumper pravi: kolkr lahko jaz strokovno mamutsko precenim je tukaj celo nekaj več kot pol metra snega ..podolgem.. Strokovno ti lahko povem, da sem po tistem snegecu zapeljal točno 130cm, in rekel: Majkemi, naj se Kmet ubije niti cm naprej, ker bom legel ko pohan pišanc. Spodaj je bil namreč LED. Mopeda niti z nogami nisem mogel držat, ker sva skupaj drsela. Rad bi videl mojstre mamute, ki bi nato naredili še 50m kot jih je naredil KMET. Tako da Miškotu svaka čast , pa sam 1x je legel in to pri obračanju nazaj. Jebeš šipco. Prevečkat sem objestneža gledal kako rine v nemogoče klance na spolzkih podlagah, da z gotovostjo trdim, da vse mamute pelje scat. Kmet2 1
Fantocci Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 To sam zato, ker je Versota fural Efendi in Snečer 2
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 37 minutami, DAMI34 pravi: Strokovno ti lahko povem, da sem po tistem snegecu zapeljal točno 130cm, in rekel: Majkemi, naj se Kmet ubije niti cm naprej, ker bom legel ko pohan pišanc. Spodaj je bil namreč LED. Mopeda niti z nogami nisem mogel držat, ker sva skupaj drsela. Rad bi videl mojstre mamute, ki bi nato naredili še 50m kot jih je naredil KMET. Tako da Miškotu svaka čast , pa sam 1x je legel in to pri obračanju nazaj. Jebeš šipco. Prevečkat sem objestneža gledal kako rine v nemogoče klance na spolzkih podlagah, da z gotovostjo trdim, da vse mamute pelje scat. Miško tako lepo me pa še nisi pohvalu Bmflar, dlicen, Efendi in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Miško tako lepo me pa še nisi pohvalu Bmflar 1
Ferrarist Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 (popravljeno) pred 13 minutami, Kmet2 pravi: Miško ..... .... kej "kisik" že prijema? Popravljeno Marec 31, 2016. Popravil Ferrarist Bmflar 1
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 2 minutami, Ferrarist pravi: kej "kisik" že prijema? Ne še ,to je bil pristen izliv čustev DAMI34, Bmflar in Ferrarist 3
Bmflar Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Ne še ,to je bil pristen izliv Kmet, Kmet ....
Kmet2 Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Kmet, Kmet .... Kaj, kaj .... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Marec 31, 2016 Opozori Objavljeno Marec 31, 2016 pred 21 minutami, Kmet2 pravi: Kaj, kaj .... Nič, nič
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se